Koti on siivottu, riisipuuro valmistumaisillaan kattilassa ja kynttilät palavat hämyisässä tunnelmassa. Hain tänään joulutähdenkin, josta räpsäisin kuvan Instagramin puolelle. On se kumma, miten paljon pienet asiat vaikuttavat yleisfiilikseen. Tosin kynttilöistä, joulukukasta tai riisipuurostakaan ei olisi samanlaista iloa, jos en olisi tänään saanut raivattua pölypalleroita pois nurkista. Minulla siivoaminen ja järjestely vaikuttavat siihen, että pää selkenee ja olemus rauhoittuu. Stressitasot alenevat ja pystyn keskittymään hetkeen, nauttimaan hiljaisuudesta. Puhtaassa kodissa on paljon mukavampi olla. Siivoamalla järjestelen samalla myös ajatuksia päässäni ja luon sillä itselleni mielenrauhaa.

Mainitsin Kosmetiikkabloggaajien kalenteriluukussani, että vietän ensimmäisen jouluni yksin eroni jälkeen. Tämän viikon aikana tunteet ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Jotenkin yksinolo on myös jollain tapaa jännittänyt, vaikka kiireiseen työviikkoon on onneksi mahtunut myös monia ihania hetkiä ystävien kanssa. Silti olen miettinyt, että onko kolme pyhäpäivää aivan liikaa olla yksinään? Tuleeko sellainen olo, että jotain puuttuu? Se selvinnee pyhien aikana. Tänään olen kuitenkin nauttinut siitä, että olen saanut rauhassa siivoilla ilman, että työsähköpostiin putkahtelee uusia viestejä ja joku asia vaatii huomiotani. Kerrankin minulla on aikaa vain itselleni. Se tuntuu hyvältä. 


Olen blogissakin kertonut, että kosmetiikalla on usein minuun piristävä, mieltä kohottava, jopa lohduttava vaikutus. Muistan monia hetkiä, kun olen ollut vähän surullinen ja uppoutunut silloin purkkien äärelle. Hetken päästä olen huomannut, että olo tuntuu erilaiselta ja ajatukset ovat jo muualla. Saatan miettiä, miten ihanalta joku tuote tuoksuu tai tuntuu iholla. Huomaan innostuvani tai ilostuvani. Ehdottomasti kannustan siis puuhastelemaan sellaisten asioiden parissa, jotka ovat itselle mieluisia tai tärkeitä. Niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. 


Jouluksi ilmestyi monenmoista kokoelmaa eri sarjoilta. Kaikista kokoelmista tänä jouluna itselläni voiton vei The Body Shop, jonka joulukokoelma kolahti minuun kovasti. Sarjoja ilmestyi kolme erilaista tuoksumaailmaa: mehukkaat marjat eli Frosted Berries, kermaisen mausteinen vanilja eli Vanilla Chai ja mausteinen omena toisin sanoen Spiced Apple. Kaikissa tuoksuissa on makeutta, mutta Frosted Berries on näistä silti omaan nenääni vähiten makein. Mehukas marjasekoitus koostuu karpalosta, mustaherukasta ja vadelmasta, joita täydentävät valkoiset kukat, kermainen karamelli ja valloittava vanilja. Tuoksu on hyvin marjainen, mutta vanilja ja karamelli tuovat ripauksen makeutta.

Spiced Apple on kokoelman jouluisin tuoksu. Siinä vastapaistettujen omenoiden päälle on ripoteltu kanelia, joka tuo tuoksuun lämpöä. Appelsiini ja valkoiset kukat antavat puolestaan raikkautta, joten tuoksu on iholla kevyempi, mitä purkista tuoksuttamalla voisi uskoa. Jos haluaa haistaa iholtaan joulun, Spiced Apple on täydellinen valinta. 


Niin paljon kuin Spiced Apple onkin mieleeni, käsinpoimittu vanilja Madagascarilta vetoaa minuun enemmän. Kaikki kolme vartalovoidetta ovat koostumukseltaan ihanan kermaisia, mutta Vanilla Chai on näistä tuoksultaan kermaisin ja kutsuvin. Se on kuin purkillinen taikinaa, jota tekisi mieli kaapia suoraan suuhunsa! Kermainen maito ja koukuttava vanilja on höystetty sekoituksella lämmintä kanelia, kardemummaa ja ruskeaa sokeria. The Body Shop kuvaa tätä tuoksuksi, johon haluaa hukkua. Se on aika osuva kuvaus, sillä tämä tuntuu olevan tuoksu, josta en saa tarpeekseni. Oma valintani joulunajan tuoksuksi! 

Vartalovoiteiden hinnat 19,50 euroa. The Body Shopin tuotteisiin voi tutustua myymälöissä ympäri Suomen tai heidän nettisivuillaan. The Body Shopin tuotteet ovat nyt myös saatavilla K-Citymarketeissa kautta maan. 

Rauhallista ja leppoisaa joulunaikaa kaikille teille ihanille lukijoille

Joko te olette joulutunnelmissa? Mikä näistä jouluisista tuoksuista vetoaisi teihin eniten?








*Tuotteet pr-näytteitä.

16 kommenttia:

  1. Body Shopin tuotteita on myös meillä joulupukin lahjasäkissä.Saa nähdä onko nappi valinta saajille.Kyllä ne kolme päivää sujuu hyvin,positiivisiä ajatuksia vaan kehiin!Eräs ystäväni on ollut samassa tilanteessa,ja tiedän mille tuntuu jouluna olla yksin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, no sepä kiva! Toivotaan, että osuu valinnat kohdilleen :)

      Ja kiitos rohkaisevista sanoistasi! Hyvillä mielin joulun suhteen olen kyllä tällä hetkellä, toivon vain, ettei iske haikeus johonkin väliin. Huomenna onneksi pääsen hetkeksi nauttimaan joulutunnelmasta, kun menen syömään mukavan pariskunnan luokse. Ei aivan täyttä yksinäisyyden tunnetta, vaikka perheen kanssa joulua en vietäkään.

      Iloisia tunnelmia teidän perheen jouluun!

      Poista
  2. hoho!heti kun bodyshopin vartalovoiteet tulivat markkinoille hurahdin niihin, niin ihanalta tuntui voiteet iholla.jos tulee alennukseen joulun jälkeen haluan ekana kokeiluun vanilla chai tuotteet, niin ovat olleet kehuttuja☺lämpöistä joulua kaikille🎅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin erityisesti sarjan vartalovoiteista! Niin kermaisia ja hyvin imeytyviä iholla, puhumattakaan näistä ihanista tuoksuista :)

      Lämpöistä joulutunnelmaa sinnekin!

      Poista
  3. Toi vanilja on ihan mun lemppari. Laitan tota voita joka ilta käsiin, ihana nukahtaa vaniljan tuoksuun. <3 Täällä on kaikki valmiina, kinkun paistoin tänään. :)

    Ihanaa joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuohon vaniljaiseen tuoksuun on todellakin ihana nukahtaa <3 Jos tuoksuilla voi yhtään vaikuttaa uniin, vaniljaan vuorautuneena ei vaan voi nähdä pahoja unia :D

      Ihanaa joulutunnelmaa sinne!

      Poista
  4. En ole pitkään aikaan käyttänyt Body Shopin tuotteita ja tällä hetkellä en oikein edes tiedä, mitä heidän valikoimistaan löytyy. Pitäisi joskus pysähtyä Body Shopin liikkeeseen tutkimaan ihan nykyisiä tuotteita :).
    Minullakin on ensimmäinen joulu eron jälkeen ja tunteet vaihtelee laidasta laitaan. Juurikin se, että miten yksin saa pyhän kulumaan. Aloitin villasukkien kutomisen tai sen harjoittelun, joten taidan pyhittää siihen tämän päivän :).
    Mukavaa joulua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy kurkkaamassa heidän valikoimaa joku päivä! Tuoksuja ja tuotteita on vaikka millä mitalla ja muuttuneet paljon vuosien saatossa :) Mä rakastan etenkin näitä TBS:n vartalovoiteita <3

      Mäkin mietin just tuota samaa, mutta toisaalta olen puurtanut töiden kanssa koko syksyn välillä melkein 24/7, että nyt tekee hyvää vaan olla (tai edes keskittyä johonkin muuhun kuin töihin). Pelkkä oleminen on kyllä mulle ehkä se haastavin juttu, kun on tottunut siihen, että koko ajan on liikkeellä ja tekemässä jotain :D Miten ihana idea alkaa kutomaan villasukkia! <3 Ajattele nyt, että joskus voit sitten muistella, että "nämä tein, kun vietin ensimmäistä joulua yksin". Mä taidan jättää kutomisen muille taitavammille, mutta keskityn kyllä itsekin mielekkäisiin juttuihin. Nyt on omaa aikaa!

      Leppoisaa joulua ja hyvää mieltä sinne <3

      Poista
  5. Tuo vanilja oli itsellekin mieluisin.
    Ihanaa Joulua sinne ❤️

    VastaaPoista
  6. Hyvää Joulua!
    Oma valinta kallistuu sinne mausteisen omenan suuntaan, aikanaan sain överivaniljat ystävän takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mausteinen omena on myös hyvä valinta :)
      Ja kiitos jouluntoivotuksista! Joulunaika sujui hyvin, toivottavasti sielläkin.

      Poista
  7. Tykkään noista kaikista, ihan kaikista <3 Mutta ostin itselleni tuon ompun punaisena, mutta ehkä se johtui vaan siitä, että punainen on oma lempiväri. :) Toivottavasti joulusi on sujunut hyvin. Olen kerran viettänyt joulun yksin sinun ikäisenä ja muistan sen hyvänä jouluna myöskin. Tein mitä huvitti, söin mitä huvitti ja kyllä tunsin hetkellisesti ripauksen yksinäisyyttä.

    Lämpöinen jouluhalaus Miuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään kaikista, mutta vanilja on selkeästi eniten mun makuun <3 Tuo oli tosi kiva tuo omppupaketti, josta paljastui nuo pikkutuotteet. Ihana lahjaideakin! Omppu tietysti säästetään, vaikka tuotteet käytetäänkin loppuun ;) Se punainen omppu on varmasti ihana jo pelkästään rasiana!

      Halaus Tiiuska! <3

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!