Hoen usein täällä blogissakin, että rakastan ihonhoitoa. Monesti vaikka olisin rättiväsynyt pitkän päivän päätteeksi, illan ihonpuhdistusrituaali rentouttaa. Silloin saan vihdoin pyyhkäistä kaikki päivän pölyt yltäni, myös henkisellä tasolla. Meikkaamisesta olen myös aina pitänyt, mutta myönnän, etten aina tunne samanlaista innostusta siihen, siis varsinkaan aikaisin aamulla, koska en muutenkaan ole aamuihmisiä. Mutta kiireetön laittautuminen onkin sitten asia erikseen. Varsinkin jos on joku tilaisuus tai juhlat tiedossa, saa oikein suunnitella mielessään, mitä laittaa päälleen ja millaisen meikin tekee. Kiireetön laittautuminen on siis minun mieleeni.

Koska nykyään käyn harvemmin missään juhlavammissa tilaisuuksissa tai ylipäätään "viihteellä", minulle iskee usein valinnanvaikeus kosmetiikan suhteen, kun on jokin tilaisuus tiedossa ja pitäisi alkaa ehostautumaan. Omistan paljon esimerkiksi luomivärejä ja osa minusta vähän jopa toivoisi, että elämässäni olisi enemmän juhlavia tilaisuuksia, jolloin monet laatikkoon unohtuneet sävyt pääsisivät käyttöön. Onneksi osa työkeikoistani on siinä mielessä arkenakin vaihtelevia, että voin välillä tehdä vähän näkyvämpääkin silmämeikkiä tilanteesta riippuen. Useimmiten käytän silti arjessa vaaleampia luomivärisävyjä ja jätän tummemmat sävyt iltaan.


Yllättävää kyllä, olen viime aikoina innostunut Oriflamesta. Se, miksi se on yllättävää ja hassua johtuu siitä, että olen viimeksi käyttänyt sarjan tuotteita 13-vuotiaana ja silloinkin kokeillut ihan vain muutamia yksittäisiä tuotteita - niistä innostumatta. Tätini on ollut vuosia Oriflamen konsultti, joten kuvastoja selasin kyllä nuorempana paljon, kun hän niitä aina toi näytille. Siihen aikaan olin kuitenkin enemmän kiinnostuneempi Avonista ja The Body Shopista. En siis olisi uskonut, että oikeastaan mitään Oriflamea tulen kokeilemaan tai käyttämäänkään. Mutta olin todella positiivisesti yllättynyt siitä, miltä Oriflamen juhlakokoelma näyttää, kun se lähetettiin minulle blogitestattavaksi. Pakkaukset ovat todella ylellisen oloisia: kultahylsyiset huulipunatkin näyttävät kuin joltain kalliimmilta selektiivisiltä punilta!


Ulkoinen vetovoima teki siis tehtävänsä, ja päätin antaa Oriflamelle vuosien jälkeen tilaisuuden. Tutustuin juhlakauden lookiin, johon kuuluu Giordinani Gold -meikkilinjan uudistuneet kasvopaletit ja huulipunat sekä kaksi The ONE Bold Intensity -luomiväripalettia, joilla saa molemmilla taiottua todella kauniin silmämeikin. Radiant Peony -paletissa on hempeää pinkkiä ja kaksi kimaltavaa violettia sävyä, joista tummempi violetti taittaa hieman luumuun. Olen käyttänyt palettia viime aikoina paljon arkenakin ja tykännyt lopputuloksesta kovasti. 



Vihertävällä Dramatic Tourmaline -paletilla saa loihdittua halutessaan oikein kunnon sumusilmät, sillä paletin tummin sävy on syvän hiilenharmaa, melkein jopa musta. Keskimmäinen vihreä sävy on erityisen kaunis ja sopii upeasti yhteen vaalean ruusukultaisen sävyn kanssa. Sävyjen pigmentti on molemmissa paleteissa todella hyvä, mutta violetista paletista pinkkiä sävyä joutuu hieman hankaamaan.

Kasvopaleteista olen tykästynyt vaaleampaan Natural Radiance -palettiin, joka toimii muuntautuvana poskipunana tuoden samalla hehkua kasvoille. Ruskeampi Natural Bronze sopii parhaiten aurinkopuuteriksi ja imartelee ehkä eniten jo hieman ruskettunutta tai lämpöisen sävyistä ihoa, sillä sävy taittaa hieman oranssiin. Omalle lumikki-hipiälleni se tulee varmasti kunnolla käyttöön kesäaikaan, kun vaalea ihoni saa päivetystä. 


Vaikka poskipunasta pidänkin kovasti ja luomiväritkin ovat yllättäneet positiivisesti, juhlakokoelman paras osuus on silti ehdottomasti huulipunat, joiden laatu on yllätti kaikkien eniten! Ne antavat runsaasti sävyä huulille ja ovat pitkäkestoisia. Ravitseva arganöljy saa punien koostumuksen tuntumaan erittäin kosteuttavalta ja mukavalta huulilla. Ja kuten mainittua jo tulikin, kultainen huulipunahylsy on todella paljon mieleeni. 

Oriflame The ONE Bold Intensity Eye Shadow 21 euroa, Giordani Gold Bronzing Pearls Compact Heritage 34 euroa ja Giordani Gold Iconic Heritage Lipstick 18 euroa. Tuotteita voi ostaa suoraan netistä osoitteesta oriflame.fi tai Oriflame-myyntiedustajilta.

JUHLAKAUDEN KOSMETIIKKA-ARVONTA!


Näin joulukuun alkajaisiksi ilahdutan yhtä teistä ihanista lukijoistani Oriflamen kanssa yhteistyössä tällä upealla setillä, johon kuuluu kaikki kuvissa näkyvät tuotteet eli koko juhlakauden meikkikokoelma! Jos siis kaipaat piristystä juhlameikkiisi, arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymyksiin:

Millaisia kokemuksia sinulla on Oriflamesta? Mikä näistä juhlakauden meikeistä houkuttelee eniten? 


Yhden extra-arvan saat vielä, kun jaat arvonnan facebookissa Beauty Highlightsin facebook-sivujen kautta. Kaiken kaikkiaan voit siis napata jopa 5 arpaa ja maksimoida voittomahdolllisuutesi tähän juhlavaan kosmetiikkapakettiin! 

Ilmoitathan kommentissasi kuinka monta arpaa nappaat ja sähköpostiosoitteesi.

Arvonta päättyy torstaina 8.12.2016 klo 23.59. 

Onnea arvontaan! 







*Tuotteet pr-näytteitä ja arvonta sponsoroitu.

105 kommenttia:

  1. Oriflamen kosmetiikasta ei ole kovin paljon kokemusta, mutta luomiväreistä olen aina tykännyt. Näistä tuotteista poskipuna kiinnostaisi eniten. Kolmella arvalla mukana.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  2. Oriflame ei ole minulle ollenkaan tuttu merkki, joten olisi kiva testata. Huulipunat näyttävät todella ylellisiltä. Kolme arpaa, seuraan bloggerin ja instan kautta :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnän, etten olisi uskonut tätä päivää tulevan, että kokisin Oriflamen tuotteet näin positiivisina :D Mutta yllätyin kyllä todella.

      Poista
  3. Oriflamen tuotteista olen kokeillut vähän kaikennäköistä eikä mitään valittamista, Oriflame sitten taas firmana ja koko konsepti ylipäätään on jättänyt vähän suoraan sanottuna paskan fiiliksen :D Mutta ainakin tuo Natural Radiance -kasvopaletti on tosi herkku!

    Kolme arpaa, luen Bloggerin kautta ja seurailen myös FB:ssa. Meili on ine_91@msn.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kuulla, jos sulla on jäänyt huono fiilis! Ihmisiä, firmoja ja toimintatapoja on niin monenlaisia :D

      Poista
  4. Olen käyttänyt oriflamelta pääasiassa voiteita. Käsi ja kasvo ja vartalovoiteita.ihan ok ovat olleet. Kahdella arvalla mukaan. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Omia kokemuksia ei juurikaan ole, sillä itse en ole tuotteita käyttänyt. Kuullut olen kuitenkin merkistä. Nämä tuotekuvat näyttää hyviltä, etenkin luomiväripaletti radiant peony. Yksi arpa. outijulia( at )gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Outi! Aina yhtä ilahduttavaa saada positiivista palautetta omista kuvista :) Yritin luoda kuviin juhlavaa tunnelmaa, kun juhlakauden kokoelmasta on kyse.

      Poista
  6. Oriflame on tuttu merkki, muutamat tuotteet suosikkejani vuodesta toiseen.
    Arvalla mukana.
    Ann A

    VastaaPoista
  7. En osallistu arvontaan, mutta Oriflamen meikeistä the one -sarjasta löytyy jotain huippuja huulituotteita, muut suosikit löytyy tästä Giordani-sarjasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy ehdottomasti kyllä kokeilla jossain vaiheessa muitakin meikkejä :)

      Poista
  8. Ihanan näköisiä tuotteita ♡ Mulle Oriflame on tuttu ja oon paljon tilaillut sieltä kaikkea, mun lemppareita on sieltä suihkutuotteet ♡ Ehkä Radiant Peony paletti tai Natural Radience kiinnostaa eniten :)

    Luen Bloggerin kautta ja seuraan Instagramissa

    VastaaPoista
  9. Tuotteet ovat kyllä tuttuja ja myös hyviksi havaittuja. Eniten tykkään kuitenkin poskipunasta.
    Neljällä arvalla mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on Teija ollut aivan uskomaton arpaonni näissä arvonnoissa, että katsotaan taas miten tällä kertaa käy! Muistahan lotota ;)

      Poista
  10. Ihania meikkejä ja ihana arvonta!
    Oriflame on jäänyt mulle aika tuntemattomaksi merkiksi, joskus pari vuosikymmnetä sitten omistin muistaakseni jonkun luomiväripaletin.
    Neljällä arvalla mukana.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! :) Ihanaa kun osallistut ja nappaat noin monta arpaa!

      Poista
  11. Kolmella arvalla mukana, seuraan bloglovinin kautta ja instassa. Tintskukka(at)Gmail.com

    VastaaPoista
  12. Orilame on melko tuntematon merkki, siksi olisikin kiva kokeilla!rusana.vainio@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Oriflamen Swedish Span kuorinta on mahtava, käytän sitä käsille! Natural Radiance kiinnostaa, ulkonäkökin on nätti :)

    Oriflamea tulee tilattua jonkin verran, nytkin odotan kampanjan vaihtumista, että saan tehtyä tilauksen.

    Seuraan Bloggerin kautta.

    talkandbake@suomi24.fi

    3 arpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuorintavinkistä! :) Kiva, että olet mukana seurailemassa!

      Poista
  14. ei ole omia kokemuksia ollenkaan, mielelläni kokeilisin. yhdellä mukaan.
    /emmi

    emmi.saali a luukku.com

    VastaaPoista
  15. Käytin aikaisemmin kun entisessä työpaikassani työkaveri myi. Nykyisin en ole käyttänyt. Hyviä tuotteita kuitenkin. Kolmella mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Mukana neljällä arvalla. En ole montaa oriflamen tuotetta omistanut, mutta oriflamen hunajainen käsirasva on parasta :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, Anna! :) Tosi kiva, kun seurailet päivityksiäni muillakin somekanavilla!

      Poista
  17. Oriflamen ihonhoitotuotteista jnk verran kokemusta, ei mitään suosikkia sieltä ole löytynyt. Meikeistä ei ollenkaan kokemuksia. Kiinnostaisi todella paljon kokeilla The ONE Bold Intensity -luomiväripalettia sävyä Radiant Peony, sillä olen viimeaikoina etsinyt kivaa lilaa luomiväriä/palettia ja tämä näyttäisi sävyjen puolesta täydelliseltä <3 3 arvalla mukana.
    s-posti: tiiaeveliina.tornberg@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Olen tykännyt Oriflamewn kosmetiikasta todella paljon, edullisia ja laadukkaita tuotteita joita löytyy moneen lähtöön. Olen mukana neljällä arvalla, seuraan bloggerissa, instagrammissa ja facessa T:Annika annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan blogiani, Annika! Kiva kun olet mukana muillakin kanavilla :)

      Poista
  19. Oriflame on entuudestaan tuttu, hyväksi havaittu tuote. Tuossa luomiväripaletissa on niin herkulliset värit että =). Mukaan kivaan neljällä arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kivan monta arpaa nappasit! Tosi kiva huomata, että vieläkin seurailet blogiani :)

      Poista
  20. Mä oon joskus työkaverin kautta oriflamen meikkejä tilaillut ja ovat ihan hyviä tuotteita. Ei moitittavaa. Näistä eniten kiinnostaa nuo huulipunat. Kaikilla neljällä arvalla mukana =)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva, että edelleen olet mukana seurailemassa ja muillakin kanavilla mukana! :)

      Poista
  21. 2 arpaa :) Seuraan bloggerin kautta :) Ei ole tuttuja, olisi kiva kokeilla :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Oriflamen tuotteet ovat tuttuja, serkun kautta ostan tuotteita tämän tästä. Perheen teini kuluttaa The One-sarjan mustaa rajaustusseja urakalla. Juhlakauden tuotteista kiinnostaa eniten huippukaunis Natural Radience-paletti. 😍
    Neljä arpaa; seuraan blogia bloggerin ja facen kautta ja jaoin arvonnan omalla sivullani.
    outi.saariaho ät gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä huippukaunis tuo Natural Radiance -kasvopaletti! Tykkään siitä itsekin :)

      Kiitos Outi, kun jaot arvonnan omilla sivuillasi! Ja tosi kiva, että seurailet aktiivisesti muillakin somekanavilla. Olen huomannut, että tykkäilet välillä postauslinkeistä :)

      Poista
  23. Olen joskus aikoinaan tilannut jotain tuotteita työkaverin kautta. Ihana olisi tuollainen kokoelma :)
    1 arvalla mukana.

    kintsu_k@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Multa löytyy joitakin oriflamen punia ja rasvoja. Tämän kokoelman tuotteista kyllä näytti tosi kiinnostavilta kaikki, mutta olen kyllä ihan heikkona huulipuniin, eli ne valitsisin ykkösjutuksi. Niitä ei voi koskaan olla liikaa. :) Seuraan facessa ja instanssa, eli niistä lisäarvat.

    charmedtaisan at hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeassa, huulipunia ei voi koskaan olla liikaa ;) Niitähän voi hyvin vaihdella vaikka joka päivä!

      PS. Kiva juttu, että seurailet myös muilla somekanavilla :)

      Poista
  25. Kahdella arvalla mukana. Oriflamesta aika vähän kokemuksia, meikkivoide minulla on ja muutama luomiväri sekä bronzer-kuulat. Ihan hyviä ovat olleet. Tämän postauksen meikeistä kiinnostavat eniten huulipunat koska niistä minulla ei ole mitään kokemuksia.
    pakolliset(ät)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sulla sentään enemmän kokemuksia, kun mulla ennen tätä oli ;)

      Poista
  26. Oriflamen tuotteita olen joskus tilannut.
    Kiinnostavin on Natural Radiance paletti.

    VastaaPoista
  27. Seuraan kaikkien mainitsemiesi kautta ja laitan tämän jakoon Facebookissa eli viidellä arvalla mukana. :)

    Itsekin olen uudemman kerran aikuisiällä Oriflameen tutustunut ja vuosien tauon jälkeen olen kyllä positiivisesti yllättynyt.. Luomivärejä en juurikaan ole testaillut, vaikka ne kovasti kiinnostavatkin.. Juhlakokoelmasta ehkä juurikin luomivärit kiinnostavat eniten :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos Mira! :) Nuo luomivärit oli kyllä tosi positiivinen yllätys ja kokoelma muutenkin!

      Poista
  28. Oriflame on tuttu ja lapsuudesta ja omat kokemukseni ovat hyviä. Natural radiance kiinnostaa näistä eniten ja huimalla viidellä arvalla mukana! =)

    sannamaaria77@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun nappasit monta arpaa ja seurailet muillakin kanavilla! :)

      Poista
    2. Jeps, seurailen kaikilla mahdollisilla. =) Sähköpostiin näköjään tullut kirjoitusvirhe, se on sannamaria77 .... =O

      Poista
  29. Oriflame on tuttu ja hyväksi todettu merkki - näistä ennen kaikkea silmämeikit kiinnostavat! :)
    laura.leppajarvi@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Oriflamen jalkojenhoitotuotteet ovat kyllä varmoja valintoja aina. Meikeistäkin olen pääasiassa tykännyt, erityisesti niistä The One- voidemaisista luomiväreistä, joita tosin käytän enemmän poskipunana :D Näistä tuotteista erityisesti kiinnostaa tuo pressattu aurinkopuuteri.

    Neljällä arvalla mukana
    -Tiltu
    tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä voidemaisia luomivärejä on muuten kehunut muutama bloggaaja! Ehkä itsekin niitä jossain vaiheessa innostun testailemaan :) Meikkipuolta voisin kyllä näiden jälkeen ehdottomasti testailla enemmänkin.

      Poista
  31. Mulla on hämärä mielikuva siitä, että joskus olisin jotain Oriflamen kasvovoidetta kokeillut. Ehkä äidin kaapista? Mutta nykyisiä tuotteita en ole kokeillut. Esittelemistäsi tuotteista kiinnostaa eniten tuo poskipuna ja aurinkopuuteri, mutta ei-kuivattava huulipunakin kuulostaa hyvältä.

    Kahdella arvalla mukana, kiitos. :) backinreverieÖgmailÖcom

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo huulipunat on oikeasti olleet tämän kokoelman paras juttu! Niin ihanan kermaisia ja kosteuttavia huulilla :) Mulla odottelee vielä Oriflamen luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteet testaustaan, tavallinen ihonhoitopuoli ei sarjalta niin kiinnosta. Mutta katsotaan mitä tuo luonnollisempi puoli saa aikaan. Blogiin luvassa kokemuksia myöhemmin :)

      Poista
  32. Viidellä arvalla mukana! Oriflamea joskus itsekin myyneenä, pelkkää hyvää sanottavaa. Näistä eniten kiinnostaa huulipunat.
    sanni.v.laine@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, maksimoit siis voittomahdollisuudet :D Tosi kiva, että seurailet myös muilla somekanavilla ja kiitos, että jaoit arvonnan facebookissa!

      Poista
  33. Oriflame on erittäin tuttu vuosien takaa. Olen myös ollut itsekin jälleenmyyjänä. Osallistun kahdella arvalla arvontaan. merikukka(a)gmail.com

    VastaaPoista
  34. Muutamia merkin tuotteita on tullut käytettyä, mutta meikkipuolelta hyvin vähäisesti (the One peiteainetta ja Lip Sensation Matte Moussea).

    Kasvopaletit houkuttelevat näistä eniten :)

    Seuraan Bloglovinissa.

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kasvopaletit on kyllä tosi kauniita! Ja pakkaukset myös tyylikkäitä :)

      Poista
  35. Oriflame on tuttu merkki, miltein joka kuvastosta tulee jtn tilattua. Näitä juhlakauden tuotteita en ole kokeillut, luomivärit ja poskipunat kiinnostavat eniten! :)
    Luen bloglovininkautta ja kävin tykkäämässä facen ja seuraamassa instassa eli neljällä arvalla mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, että liityit tykkääjien joukkoon myös facebookin puolella ja olet instassakin mukana seurailemassa! :) Tämä on kyllä niin kiva juhlakokoelma, kelle voitto sitten napsahtaakaan.

      Poista
  36. En ole itse asiassa koskaan kokeillut oriflamen tuotteita. Kahdella arvalla mukaan :)
    wiskram@luukku.com

    VastaaPoista
  37. No LÄÄH mikä arvonta! Olen mukana kolmella arvalla, Bloggerin ja IG:n kautta seuraan. charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lääh! :D Pitäähän teitä lukijoita välillä hemmotella, vaikka yhdelle voitto vaan osuukin! Mutta pakko myöntää, että tää juhlakokoelma on kyllä tosi kiva. Kaikkia näistä oon käyttänyt tosi aktiivisesti, paitsi tuo aurinkopuuteri varmaan jää enemmän kesälle :)

      Poista
  38. Olen vasta tutustunut Oriflameen ja tykästynyt heidän meikkeihin. Erityisesti silmämeikit kiinnostavat - kauniita sävyjä.
    Mukaan yhdellä arvalla,
    Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

    VastaaPoista
  39. Ihan älyttömän kiva arvonta! Oriflame on tuttu ihan lapsuudesta, kun tädin kautta aina saanut ihania synttäri- sekä joululahjoja oriflamelta ja oon kyllä tykkänyt. Nämä tuotteet ovat minulle ihan uusia, mielelläni lähtisin kokeilemaan. Näistä Giordani Gold Bronzing Pearls Compact Heritag on kiinnostavin. Olen ehdottomasti mukana! Seurailen bloggerissa sekä facebookissa - kolmella? arvalla mukaan :) heli.moisio@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät ja osallistut arvontaan! :) Tervetuloa myös blogiani seurailemaan! Aina yhtä kiva saada uusia lukijoita.

      Poista
  40. Oriflamen tuotteet ovat minulle vieraita; en ole koskaan kokeillut. Neljällä arvalla mukaan.

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan meikkipuolta laajemmin :) Hyvä siis, kun nappasit noin monta arpaa :D

      Poista
  41. Mulla ei ole kokemusta Oriflamesta, tästä kokoelmasta eniten kiinnostaa huulipunat. Neljällä arvalla mukana :) krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo huulipunat on tämän kokoelman huippu! :) Tosi kiva, kun seurailet muillakin somekanavilla.

      Poista
  42. Mukana yhdellä. Olen joskus kokeillut Oriflamen tuotteita. Luomivärit kiinostavat eniten.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  43. Yhdellä mukana. Olen mm. ripsiväriä ja jotain kosteusvoiteita käyttänyt,tosin jo vuosia sitten.
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  44. Kahdella arvalla mukana :).
    Olen joskus kokeillut Oriflamen tuotteita, mutta siitä on jo vuosia aikaa. Eniten kiinnostaisi luomivärit :).
    laurasblogi@outlook.com

    VastaaPoista
  45. Minulla ei taida olla kokemusta Oriflamesta, ainakaan muistaakseni... Tuo Natural Radiance -kasvopaletti näyttää ihanalta. :)
    Kolmella mukana.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana paletti. Kiva kun seurailet edelleen blogiani! :)

      Poista
  46. Kolmella arvalla mukana. Mulla on käytössä Oriflamen kasvoharja ja aina kun ostan siihen uusia harjaosia, napputtelen tilaukseen usein myös muita tuotteita mukaan. Tuo violetti paletti on kovin kivan näköinen, kuten myös huulipunat :)

    lifeanddisasters(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, oliko Oriflamella joku kasvoharjakin :)

      Tuo violetti paletti on oikeasti tosi ihana! Ollut mulla paljon käytössä.

      Poista
  47. Yhdellä arvalla mukaan, ihana paketti :) Oriflamen tuotteita olen kokeillut vain vähäisessä määrin, mutta niistä kyllä hyvät kokemukset.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, että tämä paketti on kyllä tosi ihana! Onnekas on se lukija, jolle voittoarpa napsahtaa :)

      Poista
  48. Kaikilla viidellä arvalla mukana! Ihana arvonta :)
    Jonkin verran olen kokeillut Oriflamen tuotteita, ja olen ollut useimpiin tyytyväinen.
    Näistä tuotteista eniten kiinnostusta herättää Natural Radiance-kasvopaletti ja myös tuo ylempi luomiväripaletti :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elise! Kiva juttu, jos nämä arvonnat ilahduttavat :) Se on tarkoituskin!

      Poista
  49. Nuorempana käytin Oriflamea paljonkin, koska lähipiirissä oli aina joku konsultti. Nyt on ollut muutaman vuoden tauko, koska en tunne ketään myyjää. Mieluisin tuote oli aikoinaan (meikkien ohella) tosi kevyt silmänympärysgeeli. Mieluusti sitä kokeilisi taas Oriflamen tuotteita. :) Neljällä arvalla siis mukaan! piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Kolmella arvalla mukana. FB ja Bloggerissa Kepa, ei jostain syystä kirjaudu sisään niin kommentti anona. Minulla on tällä hetkellä käytössä Oriflamelta meikkivoide, peitevoide ja ripsiväri sekä shampoo ja hoitoaine. Etenkin ripsiväri taitaa olla paras ikinä kokeilemani :) Juhlakauden meikeistä eniten houkuttelee tummempisävyinen luomiväripaletti.
    mar.marttinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai muistan sut, Kepa! Sullehan on joku arvontavoitto aikaisemmin täältä blogistani napsahtanutkin ;) Katsotaan miten nyt käy! Kiva kun edelleen seurailet blogiani ja kommentoit aina välillä :)

      Poista
  51. En ole koskaan kokeillut mitään Oriflamelta joten olisi huippua päästä näitä testailemaan.
    Yhdellä arvalla mukana
    helmililjoja@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Minulla ei itse asiassa ole koskaan ollut yhtäkään Oriflamen tuotetta käytössä tähän 30 vuoden ikään mennessä! Olisi siis hauska päästä kokeilemaan :)

    Osallistun kahdella arvalla.

    inoutbeautyblog@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, onneksi sitä sanotaan, että koskaan ei ole liian myöhäistä :D

      Poista
  53. Kaikilla viidellä arvalla osallistun! Seuraan Instagrmaissa nimellä Sanniijuliaa ja Facebookissa jaoin nimellä Sanni Miettinen:)

    Mulla itslläni on Oriflamen the Onen 2 ripsaria ja ne on mun ehdotomia lemppareita! Lisäksi omistan huulipunan ja puuterin!:)

    Kaikista eniten nuo poskipunat, sillä niitä haluaisin kokeilla eniten:)

    Sanniijuliaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, viisi arpaa sulle siis! :) Kiva kun seurailet kaikilla kanavilla! Mun täytyykin jossain vaiheessa testata Oriflamen ripsivärejä, kun niitä on moni kehunut. Taitaa vissiin joku Oriflamen ripsiväri jossain nurkissa lojuakin ;)

      Poista
  54. Minulla on ollut joitain Oriflamen tuotteita muutamia vuosia sitten ja olen tykännyt niistä. Näitä tuotteista eniten kiinnostavat huulipunat, ne näyttävät upean sävyisiltä! :)
    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  55. Minulla on pelkästään hyviä kokemuksia Oriflamesta, pidän erityisesti heidän ripsiväreistään :) Näistä tuotteista poskipunat ovat eniten mieleeni.

    pieniatarinoita@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinulla on positiivisia kokemuksia Oriflamesta! Ripsiväreistä olen kyllä kuullut muiltakin kehuja. Täytyypä jossain vaiheessa itsekin testata :)

      Poista
  56. en ole ikinä testannut Oriflamen tuotteita, mutta kiinnostaisi. The One ripsarista olen kuullut kehuja.
    ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Oriflame on tuttu tyttäreni kautta hänen toimiessa jälleenmyyjänä. Tuo kasvopaletti - ah, suoraa rakkautta sen nähtyäni. Vielä en sitä ole raaskinut ostaa kun muita vastaavia on, mutta se on ihan PAKKO jossain vaiheessa kotiuttaa.

    Mukana 3 arvalla (bloglovin & fb).

    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Kiva huomata, että edelleen seurailet blogiani! :)

      Poista
  58. Joskus kauan kauan sitten opiskeluaikoina olin hetken Oriflame-myyjänä.
    Nyt olisi kiva kokeilla luomivärejä ja poskipunaa. Kauniita sävyjä.
    anmaaki(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  59. Joskus kauan kauan sitten opiskeluaikoina olin hetken Oriflame-myyjänä.
    Nyt olisi kiva kokeilla luomivärejä ja poskipunaa. Kauniita sävyjä.
    anmaaki(ät)gmail.com
    Olen uusi Istagram-seuraaja (4 arpaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin tosi iloisesti, miten positiivisen muutoksen Oriflamen tuotteet ovat kokeneet tässä vuosien varrella. Tervetuloa seurailemaan Instan puolella! :)

      Poista
  60. 2 arpaa, ihana arvonta :) Oriflame on itselle vielä melko vieras, kaikista kuulleistani kehuista huolimatta. Ihastuin noihin kasvopaletteihin ♡

    svedupaula@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula! Pyrin jatkossakin ilahduttamaan teitä lukijoita kivoilla arvonnoilla aina välillä :)

      Poista
  61. Joskus oon saanut Oriflamen tuotteita lahjaksi, hirveästi kokemusta ei ole, mutta kiinnostuneena osallistun ja toivon, että pääsen kokeilemaan :)
    marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  62. Aina joskus olen tilaillut Oriflamelta, tosin viime kerrasta on jo vierähtänyt aikaa.
    Seuraan bloggerin kautta (2 arpaa). Ihana arvonta!

    someonesmoments@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan blogiani, ja kiva kuulla, että arvonta on mieleinen! :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!