Kukapa ei haluaisi verhoutua kukkaistuoksuun kauniina kesäpäivänä? Myönnän, että omalle persoonalleni koen sopivaksi enemmän viettelevät, utuisat ja mystiset tuoksut. Ei sillä, että ravaisin päivät pitkät viettelevissä ja paljastavissa vaatteissa, vaan siksi, että olen aina persoonaltani jotenkin kokenut olevani "tumma ja tulinen". Jopa silloin, kun monien vuosien jälkeen aloitin vaalentamaan tummaa tukkaani, tuoksumakuni ei vaihtunut. Blondina olemiseni kesti loppujen lopuksi vain vuoden, sillä sain kuulla yllättävän monelta, ettei hiusväri sovi luonteeseeni. Mitä ikinä sillä sitten tarkoitettiinkaan. Hiusvärin vaihto tuntui kuitenkin luontevalta, kun olin kuusi vuotta pysytellyt mustassa tukassa ja yhtä kauan kestänyt parisuhteeni päättyi samoihin aikoihin. Halusin uudistua. Tuoksuja en kuitenkaan osannut vaihtaa sellaisiin, jotka olisin vaaleatukkaiselle itselleni halunnut sopivan. Tuosta on jo kuitenkin yli viisi vuotta aikaa, sillä nykyään elelen tummanpunaisessa tukassani ja tuoksuvalinnat tuntuvat täysin "omilta".


Rakastuinpa sitten kukkaisempaan tai viettelevämpään tuoksuun, jokaisesta tuoksuihastuksestani löydän lähes aina pehmeyttä. Hyvin harvoin tykästyn kirpeisiin ja energisiin tuoksuihin. Marc Jacobsin tuoksuista olen jo vuosia pitänyt, sillä tuoksut ovat minusta ihanan makeahkoja, mutta silti naisellisia ja tyylikkäitä. Marc Jacobs kuuluukin viiden suosikkituoksubrändini joukkoon. Viime kesänä tykästyin Daisy Eau So Fresh -tuoksun sorbettiseen versioon, ja tälle kesälle kausituoksuna ilmestyi hennon pinkin sävyinen Blush Edition. Viime kesän sorbettiversio oli ihana, mutta ei missään nimessä voittanut alkuperäistä Daisy Eau So Fresh -tuoksua, joka on yksinkertaisesti niin järjettömän ihana ja rakastettava tuoksu, että oksat pois! Mutta sanonpa vain, että tämän kesän pinkki tulokas on myös aika lumoava. Raikkaassa ja pirskahtelevassa alkutuoksussa on mukana mandariinia, omenaa ja verigreippiä. Kukkaisunelma syvenee ruusun, kielon ja freesian vivahteilla. Jälkituoksuun on ujutettu aprikoosinnektaria, seetripuuta ja myskiä, jotka antavat tuoksulle juuri sitä pehmeyttä, jonka perään tuoksuissa kuulutan. Tämän tuoksun kanssa tuntee olonsa ihanan huolettomaksi. Ja sitähän kesällä kuuluukin tuntea!

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Blush Edition saatavilla 75ml 76,90 eurolla.

Jimmy Choo-tuoksuarvonnan voittoarpa napsahti tällä kertaa Susannan kohdalle. 
Paljon onnea! Sinulle on laitettu sähköpostia. Kiitos kaikille, jotka osallistuitte arvontaan!

Kuuluuko teidän kesään kukkaiset tuoksut? 






*Tuoksu lehdistönäyte.

6 kommenttia:

  1. Nuo Marc Jacobsin Daisy tuoksut ovat aivan ihanan kevyitä ja kukkaisia tuoksuja.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marc Jacobs osaa kyllä kukkaistuoksut - ja nuo pullot!
      Ihanaa alkavaa viikkoa sadesäästä huolimatta :)

      Poista
  2. Blogistani löytyisi sinulle pieni haaste onnellisuuteen liittyen ;)
    http://takeabreathblog.blogspot.fi/2016/07/onnellisuuden-ainekset.html

    Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna! Ihanaa, kun jaksat muistaa mua näillä haasteilla :) Mulla odottelee vielä sun edellinenkin haaste toteuttamistaan, mutta luonnoksissa on muistutuksena. Laitan tämänkin ylös ja yritän olla nopeampi kuin edellisen haasteen kanssa ;)

      Energistä uutta viikkoa! <3

      Poista
  3. Oi nämä Daisyt ovat kyllä niin ihania. Minulla taitaa olla kyllä vain tuo eau so fresh, mutta kuitenkin. Ei nämä vaan millään tahdo loppua, vaikka suihkuttelisin kuinka. Minulla on viimeisiä vetelevä perus Daisy valkoisilla kukilla ja ajattelin,
    tänä kesänä antaa sille lähtölaskennan, jos ei ala loppumaan:)
    Hasuua kuvitella sua blondina, kun olen nähnyt sut aina tummana tai punaisena. Itse olin jonkin aikaa "tummanruskeahko" ja aina kun näin itseni peilissä, säikähdin, että mulla on peruukki:D Ei kestänyt sitä kokeilua kauaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä näitä saa tuoksuaddiktikin aika pitkään suihkautella ennenkuin loppuu :D

      Olin vaaleatukkainen vuoden verran, mutta sitten paluu omalta tuntuvaan tummaan alkoi taas houkuttaa ja päätin kokeilla punaisempaa sävyä. Nyt tosiaan punatukassa menty jo neljä vuotta, mutta sävyn syvyys aina vähän vaihtelee :) Välillä on tummempaa ja välillä kirkkaampaa! Punainen on kyllä niin suakin, enkä osaisi kuvitella sua tummanruskeassa tukassa :) Mutta toisaalta, vaihtelu kyllä aina välillä virkistää. Harmi vaan, että hiukset ei ole kuin paita, jonka voi vaihtaa helposti toiseen ;) Kyllä noissa väriprojekteissa tukka kärsii. Vaikka välillä olen vähän vaihtelua kaivannutkin, en kyllä ala nyt mihinkään suurempiin värimuutoksiin, kun alkaa hiukset vihdoin olla taas entisen paksuiset.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!