Harvemmin julkaisen blogipostauksia perjantai-iltana, mutta tuleva viikonloppu on sen verran spesiaali, että oli pakko tulla kirjoittelemaan aiheesta muutama rivi. Odotetut Luonnonkaunis -messut avaavat nimittäin huomenna ovensa Helsingin Messukeskuksen Talvipuutarhassa. Kuten arvata saattaa, luonnonkosmetiikkaan hurmaantuneille paikka on todellinen taivas. Kaiken kauniin keskellä voi myös olla varma siitä, että jokainen tarjolla oleva tuote on puhdasta ja aitoa luonnonkosmetiikkaa. Messuilla riittää ihasteltavaa, ja tänä vuonna on mahdollisuus osallistua myös mielenkiintoisiin luentoihin, joissa kuullaan jopa kansainvälisiä puhujiakin. Paikalle kannattaa siis ehdottomasti tulla käväisemään!

Tulevan messuviikonlopun vuoksi halusin vinkata teille omista Lavera-suosikeistani, sillä tänä vuonna minut löytää messuilta Laveran osastolta sekä lauantaina että sunnuntaina klo 11.00-16.00. Olen kovin ilahtunut ja kiitollinen tästä tilaisuudesta, sillä kuten olen monesti blogissakin kertonut, Lavera on suurin syy siihen, miksi aikoinaan aloin innostua luonnonkosmetiikasta. Sarjan tuotteet olivat niitä harvoja ensimmäisiä, jotka minun mielestäni oikeasti tuoksuivat hyvältä! Jos siis jollekin teistä tuoksut ovat yhtä tärkeä osa kosmetiikkaelämystä kuin minulle eikä satu olemaan minkäänlaisia kokemuksia Laverasta, suosittelen lämpimästi tutustumaan sarjaan. Tuotteilla on minusta myös erinomainen hinta-laatusuhde.

Omaan käyttööni on uinut viimeisen parin vuoden aikana useita Laveran tuotteita, mutta päätin tällä kertaa nostaa esille kolme parasta, johon lukeutuvat ehdottomasti sarjan puhdistustuotteet. Basis Sensitiv Cleansing Milk 2in1 edustakoon sarjan koko puhdistustuoteryhmää, sillä pidän kovasti myös Laveran puhdistusgeelistä. Tuotteet ovat tehokkaita meikinpoistoon, mutta silti hellävaraisia ja lempeitä iholle - unohtamatta ihastuttavan makeahkoja tuoksuja, joista jaksan iloita kerta toisensa jälkeen. Basis Sensitiv Cleansing Milk 2in1 -puhdistusmaito on siitä mukava, että sillä saa poistettua myös silmämeikin, mitä arvostan puhdistustuotteiden ominaisuuksissa suuresti. Iho jää puhdistuksen jälkeen ihanan pehmeäksi luomuöljyjen ansiosta. Puhdistusmaito on NaTrue-sertifioitu ja vegaani. 


Kuten ehkä jo tiedätte, rakastan poskipunia. Rakkaudellani on silti rajat, eli ihan mitä tahansa poskipunia en kelpuuta. Laveran So Fresh Mineral Rouge Powder -poskipuna on kuitenkin yksi suosikeistani, sillä Charming Rose -sävyllä saa juuri sen terveen ja raikkaan hehkun kasvoille, mitä itse pidän meikissä tärkeimpänä. Pigmenttiä irtoaa, mutta sävy on sen verran hentoinen, että yliannostusta ei tarvitse pelätä. Siksi suosittelisin tätä nimenomaista sävyä sellaisillekin, jotka vasta totuttelevat poskipunan käyttöön. Mineraaliposkipuna ei sisällä talkkia.

Mutta mikäpä onkaan oma Lavera-suosikkini numero yksi? Se on sarjan uusimpia tulokkaita, jonka Cosmopolitan Beauty Awards on jo palkinnut Vuoden 2016 Parhaana Luonnonkosmetiikkatuotteena. Tiiviin työtahtini vuoksi yöunet jäävät minulla toisinaan aivan liian vähäisiksi, ja suurin ongelmani silmänympärysseudulla onkin tummuus. Laveran Illuminating Eye Cream -silmänympärysvoide saattaa olla täydellisin luonnonkosmetiikan silmänympärysvoide ikinä, sillä se antaa silmänalusille välittömästi valoa ja häivyttää väsymyksen merkit. Koostumus imeytyy silmänalusille heti, ja luomukofeiinin kiinteytys tuntuu iholla sopivasti napakoittavana. Arvatkaa vaan, kuinka monta kertaa tämä on toiminut minulla aamun pelastajana! Liian monta.

PSSSSST! Laveralla on Luonnonkaunis -messuilla huikea tarjous: Valitse 2, maksa 1! Jos et pääse messuilla pyörähtämään, Laveran tuotteita voi shoppailla myös verkkokaupoista, joista suosittelen ensimmäisenä omaa suosikkiani eli Biodellyä.

Basis Sensitiv Cleansing Milk 2in1 -puhdistusmaito 11,20 euroa, Lavera Illuminating Eye Cream 21,90 euroa ja So Fresh Mineral Rouge -poskipuna 17,80 euroa.

Kuinka moni on tulossa messuille? Tulkaahan ihmeessä juttusille! Olisi kiva nähdä teitä.







*Tuotteet lehdistönäytteitä. Sis. mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

  1. Olen tulossa messuille ja ois tosi kiva tulla morjenstaa sua! :) Toivottavasti ei iske ramppikuume, en ole nähnyt juuri muita bloggaajia livenä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kanssa ramppikuumeet on turhia! :) Tosi kiva, jos tulet moikkaamaan! Tuntomerkit "tumma, pitkä ja puhelias". Haha.

      Poista
  2. Laveran poskipuna on myös mun suosikki, monet muut kun tukkii huokoset ja joissain on ongelmana se, että tujahtaa liikaa väriä :) Tykkään myös siitä lituskaisesta harjasta. Toinen kestosuosikki Laveralta on luomivärit, jotka pysyy ja pysyy. Tänään oli kokeilussa Avonin kestoluomiväri eikä se vetänyt vertoja Laveralle! Jos mun pitäisi nimetä yksi suosikkisarja luonnonkosmetiikasta, niin se olisi juuri Lavera :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, että Lavera on sun suosikki luonnonkosmetiikan puolelta :) Sarjaan on jotenkin tosi helppo ihastua! Tuoksut varmasti auttaa asiaa :D Ja mäkin tykkään sarjan luomiväreistä; ovat tosi pysyviä ja hyvin levittyviä. Yhtä lailla "priimakamaa" kuin nuo poskipunatkin ;)

      Poista
  3. Onpa hyvä tarjous. Harmi kun en ole messuille tulossa..kiva postaus! Minä tykkään myös tuosta silmänympärysvoiteesta, se on kyllä ihanasti heleyttävä. Puhdistusmaito on ihanan tuntuinen mutta minun silmämeikki ei sillä lähde. Tosin käytän voimakasta meikkiä :) on kuitenkin niin kivan tuntuista että suosittelen kevyen meikin pesuun tai ihon aamuputsailuun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos CN! :) Kiva jos perjantai-illan pikapostaus oli suht sujuvaa luettavaa :D

      Laveralla on kyllä aina ollut Luonnonkaunis-messujen vetävimpiä tarjouksia tuo "Valitse 2, Maksa 1". Tosin mulla tulee helposti ostettua 4 ja maksettua 2 - tai sitäkin enemmän :D Ei tuo Puhdistusmaito muuten itsellänikään niitä kaikkein vahvimpia meikkejä täysin poista, mutta perinteisen arkimeikkini/työmeikkini irrottaa silmistäkin ihan hyvin. Tosin pyyhkäisen aina silti silmät jollain silmämeikinpoistoaineella viimeistelläkseni homman :D

      Poista
  4. Mä en ole vieläkään saanut kokeiltua tuota silmänympärysvoidetta, pitää varmaan jossain välissä kunnostautua. Multa jää messut väliin, vieläkin vähän kipeä olo, kohta kuukauden jatkunut tämä jälkitauti. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile, se on ihana! <3 Tuota ei tarvitse laittaa edes sitä nuppineulanpään kokoista nokaretta, pienempikin määrä riittää. On niin valoa heijastavaa, että "överit" ei näytä hyvältä :D

      PS. Toivottavasti kohta alkaa jo helpottaa. Tauti on sitkeä, I know!

      Poista
  5. Olisipa ollut kiva päästä messuille, mutta täältä pohjoisesta on vaan vähän matkaa. Lavera on kyllä hyvä merkki, ja tykkään esim. irtopuuterista ja Basis Sensitiv käsivoiteesta. Pitänee tutustua puhdistusmaitoon, koska etsin juuri tuotetta, jolla saa silmämeikinkin pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Basis Sensitiv on yksi omiakin suosikkilinjoja Laveralta :) Itse asiassa se All-Round Cream -peltipurkki oli yksi mun ensimmäisistä Lavera-tuotteista ja käytän sitä edelleen (en tietty samaa purkkia, haha). Tutustu ihmeessä Laveran puhdistustuotteisiin, niitä voin suositella!

      Poista
  6. Oli kiva nähdä tänään messuilla, oot niin pirteetä seuraa! Nähdään ehkä myös huomenna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kiitos! :D Tunnustan kyllä sen verran, että taisi olla kofeiinia sisältävä juoma apuna :D Tuu taas moikkamaan, jos olet huomennakin messuilla! Oli kiva nähdä.

      Poista
  7. Voi hitsiläinen! Juuri käytiin messuilla ja kuvauksesta päätellen sinuunkin törmättiin! Äiskä osti irtopuuterin ja suosittelemasi kiiltopunan, mun mukaan lähti puhdistusmaito ja itseruskettava. Kehuin lähdettyämme, kuinka mukava tuote-esittelijä olikaan paikalla :D Olipa hauska tajuta, että se olikin yksi suosikkibloggareistani! Kiitoksia hyvästä ja iloisesta palvelusta :) -Papayana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tämä kommentti kyllä piristi ja paljon! Kiitos! Muistankin teidät :) Ihanaa kuulla, että olin avuksi! <3 Ja ihanaa myös, että luet blogiani :)

      Aurinkoista kevättä teille molemmille!!

      Poista
  8. No NYT mä oon virallinen lukija. Puss!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Tervetuloa virallisesti ;) Aikakaan ei ehtinyt umpeutua, hahaha!

      Poista
  9. Harmi kun ei ole ollut mahdollisuutta tulla messuille. Kyllä olisi kaksi yhden hinnalla -tarjous kelvannut! :D Tuo poskipuna näyttää tän kuvan perusteella täydellisen sävyiseltä. Ja jos se on vielä hentoinen eikä pelloposkivaaraa ole, se sopisi minulle. Olen sen verran vaalea, että pelleposket on tosi helppo saada aikaan, vaikka kuinka yrittäisi varoa. Zuiin Mango on ollut varmaan toistaiseksi turvallisin, sen kanssa en ole onnistunut tyrimään, mutta kaipaisin vähän pinkimpää sävyä sen rinnalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo tarjous saa helposti riehaantumaan :D Ainakin mulla se kääntyi enemmänkin "ota 8, maksa 4". Messut on aina hyvä mahdollisuus ostaa kaikkea tarpeellista - ja tarpeetonta ;)

      PS. Tuo poskipuna on täydellinen! Sävy, joka käy kaikille :) Zuiin Mangokin on ihana, mutta tämä on kyllä pinkeistä sävyistä se perfect!

      Poista
  10. Olen löytänyt monta upeaa tuotetta Laveran sarjasta, tästähän alkaa jo tulla mun suosikkisarjani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, Maiju! Lavera kuuluu mullakin luonnonkosmetiikan suosikkisarjoihin :) Ja tuoksujensa puolesta on aivan supersuosikkeja!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!