Viime vuoden puolella aloittamani Luottotuotteet -osio saa vihdoin jatkoa. Tässä osiossa esittelen teille siis niitä tuotteita, joita käytän lähes päivittäin ja joita olen käyttänyt jo pidempään. Muistutan, että luottotuotteiksi kivunneiden tuotteiden asemaa on hyvin vaikea horjuttaa. En siis päästä tähän osioon ihan mitä tahansa tuotteita. Yllätys onkin suuri, että olen jälleen markettiaarteiden äärellä, vaikka käytän selvästi enemmän selektiivistä kosmetiikkaa ja luonnonmukaista kosmetiikkaa. Teen kuitenkin samalla muistelutuokion menneeseen: ensimmäinen luottopuuterini oli nimittäin Rimmelin kivipuuteri, jota käytin aktiivisesti melkein 10 vuotta. Hylkäsin sen oikeastaan vasta viime vuonna, kun löysin toisen paremman tilalle. Ja se parempi oli jälleen Rimmelin!

Aloitin meikkaamisen vasta 7. luokalla. Sekin oli aika luonnollista jälkeä, sillä käytin ainoastaan vähän ripsiväriä ja kivipuuteria. Kaikkien aikojen ensimmäinen puuterini oli Anytimen puuteri. En käyttänyt siihen aikaan lisänä poskipunaa tai aurinkopuuteria, ne tulivat ehostusrutiineihin mukaan "vasta" 16-vuotiaana. Opiskelin tuolloin stipendin voimin Jenkeissä, ja se vuosi oli minulle meikkaamisen osalta ehkä se käänteentekevin vuosi, koska aloin kokeilemaan kaikenlaisia ehostuskikkoja ja meikkaamaan myös muita. Jenkkiaikoina Anytimen kivipuuteri korvaantui amerikkalaisen Govergirlin meikkipuuterillla, mutta kotisuomeen palattuani löysin Rimmelin Stay Matte -kivipuuterin, jossa pitäydyin pitkään. Alkuun käytin sitä meikin kiinnitykseen, mutta irtopuuterin ilon löydettyäni siitä tuli enemmänkin mukana kulkeva "fiksauspuuteri". Stay Matte piti kiillon poissa t-alueelta yllättävän pitkään. Tuote oli vieläpä edullinen: noihin aikoihin se maksoi vain 5 euroa. Siinä puhutaan jo todellisesta markettiaarteesta.


Viime vuonna Rimmel toi markkinoille Lasting Finish -tuotteet, joihin kuuluu meikkivoide, meikkipuuteri ja peiteväri. Testailtuani tuotteita meikkivoide ei ollut minuun makuuni aarteenomainen, mutta puuteri ja peitevoide jäivät pysyvään käyttöön. Peitevoidenapista alkaa kohta näkyä jo pohja, ja puuterin ostin jo uuden loppuneen tilalle. Lasting Finish Concealerille olen jopa valmis antamaan paikan "TOP5 parhaat peitevoiteet"-postauksestani. Se on hinta-laatusuhteeltaan aivan erinomainen ja peittää punaisimmatkin näppylät tai näppylöiden puristelusta aiheutuneet arpipilkut. Vinkki siis myös couperosaihoisille! Ja mikä parasta: tämä pysyy. Tuote on melkein kuin vedenkestävä, mutta ei silti ole silmänalusillekaan liian paksua, kun sitä taputtelee kohtuudella. Hintakin on vain 7,50 euroa!


Lasting Finish 25HR Powder -meikkipuuteri on myös hyvin kestävä, sillä kaikki Lasting Finish -tuotteet on kehitetty nimensä mukaisesti kestävästä meikistä haaveilevalle. Puuterilla on peitevoiteen tapaan loistava peittävyys. En ole kuitenkaan käyttänyt sitä ihollani yksinään, vaan se on saanut Stay Matte-kivipuuterin paikan mukana kulkevana "freesauspuuterina". Meikkivoiteen kiinnitän todella kevyesti irtopuuterilla, mutta irtopuuteria en kuitenkaan yleensä kanna mukana päivän aikana. Vaikka Sisleyn Irtopuuterissa onkin peili, en jotenkin raaski heittää sitä laukun pohjalle pyörimään. Markettituote on markettituote ja sen suhteen en ole niin tarkka, vaikka rasia naarmuntuisikin ja eksyisi avaimien tai kynsiviilan kanssa samaan taskuun. Rimmelin Lasting Finish 25HR Powderin rasiassa on myös mukana peili ja levityssieni, joten se on siksikin kätevä. Koostumus on ihanan samettinen ja se pitää kiillon t-alueella kurissa pidempään. Muuten en kasvoja päivän aikana juurikaan puuteroi, sillä en halua viedä kasvoilta pois korostustuotteiden hehkua ja heleyttä. 

Puuterin ja peitevoiteen lisäksi huomaatte varmasti kuvissa myös huulipunan. Yksi näistä Rimmelin The Only 1 -huulipunahelmistä olikin jo esillä Tammi-helmikuun suosikit -postauksessani. Kuten silloin jo kerroin, Rimmelin viime vuonna ilmestyneet uutuuspunat ovat harvoja markettipunia, joiden pysyvyys hipoo täydellisyyttä. Pitkäkestoisuuden lisäksi plussaa myös punien kosteuttavuudesta ja hoitavuudesta, joista pitävät huolen erilaiset öljyt ja E-vitamiini. Kuvassa oleva sävy on 610 Cheeky Coral, joka on tämän kevään suosikkisävyjäni. Persikat ja korallit innostavat juuri nyt!

Lasting Finish Meikkipuuteri 11,90 euroa, Concealer 7,50 euroa ja The Only 1 -huulipuna 8,50 euroa. Rimmelin tuotteita saa myös eleveniltä.

Ovatko nämä tuttuja tuotteita? Onko teillä omia suosikkeja Rimmeliltä?









*Tuotteet saatu alkuun lehdistönäytteinä. Sis. mainoslinkin.

18 kommenttia:

  1. Mä en ole kokeillut näitä, jotenkin pelkään, että tekee liian peittävää jälkeä mun makuun, mutta sitten taas olen nähnyt tosi nätin näköisiä pohjia heillä, jotka näitä käyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näillä saa tosi peittävääkin jälkeä, mutta kohtuudella käytettynä näillä saa musta oikein kauniin lopputuloksen, joka pysyy kasvoilla pitkään :)

      Poista
  2. Stay matte on puuteressa oma suosikkini. Rimmelin eyeliner/luomivärikynä on myös yksi arjen helpottaja ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stay Mattessa on kyllä hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan. Rimmelin eyelineria käytin myös vuosia, mutta sittemmin olen siirtynyt enemmän kynärajauksiin :)

      Poista
  3. Mulla on tuo meikkipuuteri. Käytän sitä meikkivoiteen päällä jolloin se peittää täydellisesti. Tänään minulla oli pelkkää meikkipuuteria ja ei se valitettavasti peitä vanhoja aknearpien punoitusta ja muutenkin iho on epätasainen. Mutta kyllä se pysyy siistinä. Hyvä hinta-laatusuhde, ostaisin varmaan kuitenkin uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Meikkivoiteen päällä toimii musta loistavasti, mutta yksinään en käyttäisi, koska en ole muutenkaan vuosikausiin käyttänyt pelkkää puuteria kasvoilla :) Nykyään suosin enemmän niitä voidemaisia pohjia, mutta tarvitsen silti puuteria päälle, koska t-alue alkaa muuten kiinnittämään liikaa huomiota :D

      Poista
  4. Tuota peitevoidetta tarviikin kokeilla couperosaan :)

    VastaaPoista
  5. Mun on pitänytkin testata Rimmelin meikkipuuteria ja peitevoidetta, koska kaupassa testaillessa olen vakuuttunut näiden pigmentistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen näitä kyllä todella. Mulle näistä on tullut kummastakin luottotuotteita :)

      Poista
  6. Ohoh, puuteria ja peiteainetta täytyy jossain vaiheessa kokeilla! Rimmeliltä käytin aikoinaan paljon ripsareita ja luomivärejä ( tai no, yhtä sävyä ), muuten brändi jäänyt vähän unholaan. Mutta tuo meikkipuuteri kuulostaa pätevältä-oma suosikkini on Guerlainin. Se Guerlainin yksilö käy kyllä mulla meikin kiinnitykseenkin ( toki riippuen meikkipohjasta, mitään paksua meikkivoidetta en sillä kiinnittäisi ) ja pitää lopputuloksen tasaisena ja hyvällä tavalla mattana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rimmelin ripsivärit on mustakin yllättävän hyviä! Yhdestä ripsarista olen täällä blogissakin vinkannut. Kuuluu edelleen suosikkeihin :) Testaapa näitäkin, kun sattuu kohdalle! Uskon, että voisit tykätä :)

      Poista
  7. Huulipunia olen saanut tältä merkiltä äskettäin testiin, sekä tyttärelle korostus-poskipuna-varjostus yhdistelmän ja hän on siitä tykännyt kyllä. Hinta-laatusuhde on kohdillaan. Tuohon concealing-nappiin pitänee tutustua, kun sitä punoitusta riittää.....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Rimmelin Only 1 -huulipunat ansaitsisivat kyllä jonkun markettikosmetiikan kruunun. En voi uskoa, että ovat oikeasti niin pysyviä! Kyllä vaan markettikosmetiikan puoleltakin löytyy aarteita ja hyvä niin! :)

      Poista
  8. Nyt kiinnostuin minäkin ja tuo huulipunahylsykin on tosi nätti. Rimmel on jostain syystä jäänyt vieraaksi ja olen tainnut ostaa vain muutaman kynsilakan ja muistaakseni aurinkopuuteria olen testannut. Ihania kuvia kerrassaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Rimmelin valikoimasta löytyy kyllä yllättävän monia hyviä tuotteita. Ei muuta kuin valikoimaa vaan kahlaamaan ;)

      Poista
  9. Käytän tuota meikkipuuteria nenänpieliin, missä meikkivoiteet pysyvät huonosti ja vajoavat huokosiin. Se myös varjostaa, kun on vähän liian tumma minulle. Lasting Finish koko sarja on liian tumma minulle. Stay mattea käytän nenän päälle. Minulla on tapana miksailla eri puutereita, esim matte-puuterin kanssa Lumenen valopuuteria tuomaan hehkua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Kiva kuulla, että sinäkin olet ollut tyytyväinen Rimmelin puutereihin. Itsekin käytän kasvoilla kahta eri puuteria; irtopuuteria ensin koko kasvoille ja sitten vielä tätä Rimmelin puuteria t-alueelle kevyesti. Päivän aikana kulkee sitten tämä Rimmel myös laukussa mukana ja fiksaan sillä kasvoja aina välillä :) Ja toki käytössäni on joka päivä myös valoa antava korostuspuuteri, joten ei täälläkään ihan yhdellä puuterilla selvitä :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!