Tammi- ja helmikuu hujahtivat hetkessä, ja alkaa vihdoin tuntua siltä, että ollaan lähempänä kevättä. Auringosta saatavaa energiaa tässä jo tarvitaankin monen kuukauden pimeyden jälkeen. Tapani mukaan olen imaissut iloa kosmetiikasta, sen mitä olen voinut. Tammi-helmikuu sattuikin olemaan kosmetiikkakuukausina siitä poikkeuksellinen, että uusia suosikkeja tupsahteli kuin sieniä sateella. Muutamasta on tullut ihan kestosuosikkejani, ja osa nousee jopa kaikkien aikojen parhaiden joukkoon. Kurkataankos paremmin tätä kosmetiikan herkkubuffettia?


Dabba Piparminttu kukkaisvesi 100ml 16,70€

Dabbaan ihastuin jo viime syksynä. Siitä saakka aina jokin sarjan kukkaisvesistä on pitänyt peilikaappini kulmapaikkaa. Parasta Dabbassa on se, että kukkaisvesien vaikutuksia pääsee ihastelemaan kasvoilta jo muutaman päivän jälkeen. Suihkiminen kasvoille aamuin illoin sujuu rutiinilla, sillä nämä ovat käytössä helppoja ja nopeita, vaikka välillä haluankin pysähtyä nauttimaan näiden tuoksuista. Uusiin ihastuksiini kuuluva Piparminttu Kukkaisvesi on erityisen hyvä valinta väsyneelle ja ikääntyvälle iholle, joka kaipaa virkistystä. Se rauhoittaa myös ärtynyttä ja punakkaa ihoa. Piparmintun tuoksukin piristää ihanasti! 




Lumene Bright Now 360° Korjaava silmänympärysvoide 15ml 19,90€

Lumene on viime aikoina onnistunut yllättämään todella positiivisesti. Sarjan uusin ripsiväri True Mystic Volume oli todellinen huippulöytö, mutta jatkoa tuntuu seuraavan. Jo ripsiväristä hihkaistessani tiesin, että tästä tulee seuraava Lumene-suitsutukseni. Olen nimittäin ennätysajassa kuluttanut ensimmäisen tuubini jo lähes tyhjäksi. Voisinkin nimetä Bright Now 360° silmänympärysvoiteen markettisarjojen parhaaksi silmänympärysvoiteeksi vaikka heti. Tämä tekee sen mitä silmänympärysvoiteen haluankin tekevän: kirkastaa, kosteuttaa ja toimii erinomaisesti meikin alla. Markettiosaston jalokiviä!

Absolution La Crème du Soir - uudistava yövoide 30ml 64,00€

Absolution on yksi uusimmista tuttavuuksistani luonnonkosmetiikan saralla, mutta se on hyvää vauhtia kohoamassa luonnonkosmetiikan eliittiryhmääni. Olen löytänyt sarjalta peräkkäin jopa kolme tuotetta, joista olen kaikista ollut äärimmäisen vakuuttunut. Testaan todella tiivistä tahtia uusia tuotteita, joten se, että olen tämän voiteen käyttänyt jo lähes loppuun saakka, kertonee siitä, että sisältö on ollut minun iholleni täyttä kultaa. Voide on ihanteellinen stressaantuneelle iholle ja sitä suositellaan kaikille ihotyypeille noin kolmekymppisestä ylöspäin. Uudistavan yövoiteen paras puoli on ehdottomasti se, että "uudistaminen" ei ole tämän voiteen kohdalla vain sana, sillä tämä saa oikeasti ihon näyttämään kuin uudelta ja tuntumaan todella pehmeältä. Ja mitä vielä; voide sattuu myös olemaan yksi niistä harvoista yövoiteista, joka ei kiillä iholla tippaakaan! Mattapinnan antava yövoide, joka ei silti jätä ihoa huutamaan kosteuden perään on siis olemassa - ja loistava sellainen. Voide ravitsee ihoa muun muassa arganöljyllä, magnesiumilla, E-vitamiinilla ja Omega-3 rasvahapoilla.



Artdecon Art Couture Nail Lacquer -lakat ovat uusin lakkaihastukseni. Parasta näissä on täydellinen peittävyys jo yhdellä kerroksella ja näiden antama kiilto. Olenkin Artdecon lakkoja käyttäessäni saanut usein kyselyjä siitä, käytänkö UV-lakkaa. Moni on ihmetellyt miten tavallinen kynsilakka voi antaa näin upean ja kiiltävän lopputuloksen. Pysyvyys lakoilla on myös ihan hyvä; omilla kynsilläni noin 5 päivää. Aivan Essien tasolle eivät siis yllä, mutta hyvin lähelle. A-, C- ja E-vitamiineja sekä panthenolia ja kosteuttavaa merileväuutetta sisältävät lakat myös hoitavat kynsiä. Artdecon lakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, DBP:tä eikä kamferia. 791 on violettiin vivahtava ruskeanharmaa sävy.



Giorgio Armani Eye Tint 6,5ml noin 40€

Armanin Eye Tint on onnistunut lyömään minut niin ällikällä, että tässä on ainesta kaikkien aikojen suosikkien joukkoon. Bloggaajaystäväni Jonna on hehkuttanut näitä voidemaisia Eye Tint -luomivärejä maasta taivaisiin, mutta en minä nyt kuitenkaan ihan näin hyviä ajatellut niiden olevan. Nyt olen kuitenkin niin koukussa, että haluaisin hankkia koko värivalikoiman itselleni. Pysyvämpää ja helpompaa tuotetta saa hakea! Kaunis on tämä kullan kuparinen sävykin. Nopean arkimeikin pelastus!



Rimmel Magnif'Eyes 2in1 Silmämeikkikynä 9,50€

Jos markettimenestystä etsitään, Rimmeliltä tammikuussa ilmestyneet 2in1 luomiväri- ja rajauskynät ovat todella mainio uutuus. Alkuun ajattelin näiden olevan vain perinteistä markettikosmetiikan tasoa, mutta nämä ovatkin aivan toista maata: pigmentti on sekä rajauskynässä että luomivärissä todella loistava ja pysyvyys ansaitsee raikuvat aplodit! Nämä eivät lähde valumaan silmistä, vaikka silmät alkaisivat vuotaa tai vettä sataisi suoraan vasten kasvoja. Suttaantumisesta ei ole vaaraa, koska nämä ovat täysin vedenkestäviä, eivätkä ne siksi keräänny luomivakoonkaan. Jos siis etsit itsellesi pysyväämpää rajauskynää tai luomiväriä, näitä ei kannata missää nimessä harkita - vaan hankkia! Kyseessä on kausituote, jota on saatavilla kolmessa eri sävyssä: 001 Back To Blacks002 Kissed By A Rose Gold sekä 004 Dark Side of Blue. Kuvassa näkyvä sävy on 002 ruskealla rajauskynällä ja pronssinkuparisella luomivärillä, jolla saa tehtyä myös kauniin pronssinhohtoisen rajauksen. 



Rimmel The Only 1 -huulipuna 8,50€

Kehut Rimmeliä kohtaan eivät jää Magnif'Eyes-uutuuteen, sillä Rimmel on onnistunut yllättämään minut myös The Only 1 -huulipunillaan. Nämä ovat niitä harvoja pysyviä markettipunia, joita voin käsi sydämellä ja hymy huulillani suositella. Yleensä, kun markettipunat lupaavat pysyvyyttä, olen todella epäluuloinen enkä odota suuria, mutta Rimmel lunastaa lupauksensa punien pitkäkestoisuuden lisäksi myös kosteuttavuuden ja hoitavuuden osalta, sillä huulipunien koostumusta on rikastettu öljyillä ja E-vitamiinilla. Nämä tuntuvat huulilla hyvältä, ja värit ovat ihastuttavan intensiivisiä! Kesto huulilla on useita tunteja. Värivalikoimasta oman suosikin voi valita 8 sävyn joukosta. Oma suosikkini on 610 Cheeky Coralin lisäksi nuderoosa 700 Naughty Nude, josta on tullut yksi kaikkien aikojen suosikkisävyistäni. 


Jane Iredale Lip Drink Sävyttävä huulivoide 19,80€

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, haluan vinkata teille uudesta huulivoidelöydöstäni, johon olen todella ihastunut. Kuten tiedätte, olen huulirasva-addiktina aika valikoiva huulivoiteiden suhteen, enkä kelpuuta ihan mitä tahansa. Jane Iredalen Lip Drink -puikko on kuitenkin saanut tämän addiktin hurmaantumaan: sillä on tyylikäs ulkonäkö, pirteän sitruksinen tuoksu ja se antaa sopivasti sävyä ja kosteuttavuutta kertasipaisulla! Lisäksi huulivoiteessa on aurinkosuojakerroin SPF15, joka on huulillekin tärkeä. Lip Drink hoivaa huulia C- ja E-vitamiinin, vihreän teen ja antioksidanttien avustuksella. Buff on ihana nudesävy, joka toimii upeasti myös arkimeikissä saaden huulet näyttämään mukavan täyteläisiltä.

Toivottavasti tämä tammi-helmikuun kosmetiikkabuffet oli mieleenne! Jos tarpeeksi kannatusta tulee, alan jatkossakin kokoamaan kahden kuukauden herkuimmat herkut samalle tarjottimelle. 

Saiko jokin tuote teidät erityisesti kiinnostumaan? Oliko joukossa tuttuja tuotteita?







*Rimmel, Artdeco, Lumene ja Jane Iredale lehdistönäytteitä, muut omia ostoksia.

14 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita, joita haluaisin kokeilla. Pitää varmaan viimeistään kesäksi hankkia Dabban kukkaisvesiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dabban kukkaisvedet on niin ihania! Suosittelen todellakin. Tuo Piparminttu on nyt mun kolmas kukkaisvesi, ja eilen tilasin taas Biodellyltä pari uutta naistenpäivän alekoodilla :) Vadelmanlehti-kukkaisvesi on ollut eniten mun mieleen.

      Poista
  2. Mä tunnistan tuon tarjottimen. <3 Absolutionin voide kiinnostaisi itseäni, olen ehkä aavistuksen menettänyt sydämeni sarjalle, siinä on niin huippuja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä alan myös olemaan tosi ihastuksissani Absolutionista! <3 Kolme sarjan tuotetta on jo päässyt mulla "wau" -kategoriaan, mikä on jo aika hyvin tällä testitahdilla.

      PS. Tarjotin tuli muuten taloon samana päivänä kuin tuo Armanin Eye Tint! :D

      Poista
  3. Näistä tuttu on Armani, nyt kun sain hankittua kunnon silmämeikinpohjustajan voin sanoa, että kestävyys on ihan järkyttävän hyvä :) Tykkään nopeasta formaatista! Tuo Lumenen sy-voide kiinnostaa, se tehotiiviste on meinaan sen verran ihana, että kiinnostus brändiä kohtaan heräsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy sanoa, että niin kiva kuin olisikin meikata antaumuksella joka aamu hyvin levänneenä ja pirteänä, niin kyllä mäkin yleensä valitsen sen nopeamman tien eli helpot ja nopeat tuotteet! Tuo Armani on ehdottomasti yksi niistä tuotteista, joilla saa tosi nopeasti taiottua silmämeikin, joka vielä näyttää hyvältä ja kestää :)

      Mä en ole sitä Lumenen tehotiivistettä vielä ehtinyt testata, mutta odotukset on kyllä sitäkin kohtaan korkealla! Lumene on todellakin yllättänyt viime aikoina. Ihan jännittää, mitä supertuotteita vielä kevään aikana putkahtelee markkinoille. Ripsiväri ja silmänympärysvoide on ollut mulle molemmat huippuosastoa :) Varsinkin se ripsiväri!

      Poista
  4. Mä ihastuin tuohon Lumenen silmänympärysvoiteeseen! Nyt on löytynyt sellainen silmänympärysvoide, että ainakaan toistaiseksi ei tarvitse etsiä parempaa. Muutenkin olen pitänyt tuosta Lumenen Bright Now Vitamin C -sarjasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin olet tykästynyt tuohon silmänympärysvoiteeseen! Mulla ei montaa suosikkia markettipuolen ihonhoitotuotteista ole, mutta Lumenen silmänympärysvoiteesta tuli hetkessä sellainen :) Bright Now -sarjaa käytin joskus itsekin aikoinaan enemmän.

      Poista
  5. Mulla on Dabban Piparminttu kanssa ja suihkin sitä aamulla heti, kun nousen ylös. <3 Se piristää ihanasti ja valmistaa päivään. Käytän sitä myös normaalin kasvoveden tapaan Dr. Hauschkan kasvoveden rinnalla. Piparmintun tuoksu. <3 Ylipäätänsä kaikki kokeilemani Dabba-kukkaisvedet on olleet aivan ihania, vaikka joidenkin tuoksu on ollut melko autenttisia, mutta niihinkin tottuu käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparminttu on kyllä väsyneen ihon (ja mielen) piristys! :) Mäkin olen taas laajentanut Dabba-valikoimaani, kun tilasin Biodellystä pari uutta pullollista. Kaikki Dabbat ei varmastikaan tuoksu yhtä ihanilta kuin tuo Piparminttu tai Vadelmanlehti (tai Omppu), mutta kiva kokeilla muitakin vaihtoehtoja!

      Poista
  6. Tuo Dabban Piparminttu kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta <3

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tuosta sävystä paljon :) Ja vielä kun sen pysyvyyskin on ihan kohdillaan ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!