Suurin osa kosmetiikkafaneista tietää sen tunteen, kun saa käsiinsä jotain niin kaunista, että sydän meinaa pakahtua jo pakkausta katselemalla. Silloin toivoo, että sisältö on vähintäänkin yhtä upea, sillä intohan laantuu nopeasti, jos sisältö ei nappaakaan. Vertauksen voi siirtää myös tosielämään: ulkokuori voi olla ilo silmälle, mutta kuinka kauan jaksaa innostua pelkästään ulkoisesta olemuksesta? 

Sain muutama viikko sitten käsiini jotain, mikä sai huokailemaan ihastuksesta. Intoni heräsi kahdesta syystä: tuote oli highlighter ja pakkaus ylellinen. Koska rakastan korostustuotteita ja kauniita pakkauksia, toivoin tavallista enemmän, ettei sisältö tuottaisi suurta pettymystä. Tanskalaisen Kjaer Weis -sarjan tuotteet ovat houkutelleet minua jo pitkään, sillä sarjaa kuvaillaan luonnonkosmetiikan todelliseksi luksusmeikkisarjaksi. Täytyy myöntää, että jo pakkaus itsessään antaa vahvoja viitteitä siitä!


Korumaisen kaunis meikkisarja on New Yorkissa asuvan, kokeneen tanskalaissyntyisen meikkitaiteilijan Kirsten Kjaer Weisin luoma. Sarjassa luvataan olevan laadukkaat, unelman pehmeästi levittyvät koostumukset, jotka pysyvät iholla loistavasti. Tuotteisiin luottavat myös monet ammattimeikkaajat. Pakkauksissa on sopivasti eleganssia herättämään kenen tahansa huomio: metallirasiat ovat kestäviä ja tyylikkäitä. Jokainen tuotteista on myös uudelleen täytettävä. Ensimmäinen ostokerta saattaa siis ehkä hieman kirpaista, mutta täyttötuotteet ovat yllättävän edullisia luksusluonnonkosmetiikaksi. Kjaer Weis-tuotteet on valmistettu Italiassa ja niillä on myös italialainen luonnokosmetiikan sertifikaatti. 


Olen monesti kertonut, että erilaiset highlighterit kuuluvat pysyvästi ehostautumiseeni. Jos jättäisin heleyttävät tuotteet meikistäni pois, meikki tuntuisi vaillinnaiselta. Yhtä lailla kuin oveen kuuluu kahva, kasvoilleni kuuluvat highlighterit (ja poskipuna). Minulle meikin avainsanoja ovat nimenomaan hehku ja raikkaus. Niitä saa helposti kasvoille korostustuotteilla ja poskipunalla.


Kjaer Weisin Highlighter on pehmeän helmen sävyinen, joten se sopii käytettäväksi myös luomille ihan sellaisenaan tai tummemman luomivärin parina. Voidemainen koostumus hoitaa ihoa muun muassa manteliöljyllä, joka pehmentää, kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta. Jojobaöljyn rasvahapot vähentävät ikääntymisen merkkejä, ja A-vitamiinia sisältävä mehiläisvaha toimii ihoa suojaavana ja solujen luontaista uudistumista edistävänä. Kjaer Weisin kuultotuotetta voi taputella iholle sormin tai käyttäen sivellintä. Itse levitän voidemaiset kuultotuotteet aina iholleni sormin, sillä koen sen helpoimmaksi ja nopeimmaksi tavaksi - myös tämän kaunokaisen kanssa.


Kuulen usein asiakkailtani, että moni käyttäisi valokynää tai muita heleytystuotteita mielellään, jos tietäisi mihin hehkua kuuluu kasvoille sipaista. Osa saattaa myös pelätä liian kimaltelevaa lopputulosta ja jättää siksi valoa antavat tuotteet kaupan hyllylle. Se on harmi, sillä heleytystuotteet hehkeyttävät kasvoja hetkessä eikä lopputulos todellakaan ole glitterinen, kun tuotteen valitsee oikein. Highlighteria käytetään niihin kohtiin, mihin valo kasvoilla osuu. Sellaisia alueita ovat esimerkiksi poskipäiden korkeimmat kohdat, nenän varsi, kulmaluu ja huulten amorinkaari. Näille alueille voi sipaista myös Kjaer Weisin Highlighteria, joka antaa hienostunutta hehkua niin päivä- kuin juhlameikkiin. Tässä tapauksessa kävi siis niin, että kaunis ulkokuori paljasti yhtä kauniin ja laadukkaan sisällön, jota voin ilolla suositella.

Kjaer Weisin tuotteita löytää esimerkiksi hiljattain "ovensa avanneesta" eleven.fi-verkkokaupasta, jonka valikoimassa on hurja määrä tuttuja ja tuntemattomampia tuotemerkkejä. Postikulut ovat vain 4,50€/tilaus, ja jo yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman postikuluja. Kjaer Weisin Highlighteria pääset ihailemaan täällä.


Käytättekö te korostustuotteita? Entä onko elevenin verkkokauppa tai Kjaer Weis jo tuttu?








*Tuote saatu eleven.fi-verkkokaupalta.
Sis. mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

  1. Noissa korostustuotteissa on vaan se huono puoli, että jos on hiukankaan suuret ihojhuokoset, niin ne saavat ne näyttämään vieläkin suuremmilta. Toinen hankala juttu on, jos omaa herkästi kuultelevän ihon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On totta, että helposti kiiltelevälle tai suurihuokoselle iholle ei välttämättä kannattaa käyttää sellaisia korostustuotteita, joika levitetään koko kasvoille (kuten heleyttävät pohjustajat). Tosin pohjustajien koostumuksissakin on poikkeuksia. Tämä on onneksi sellainen tuote, ettei tätä käytetä koko kasvoille, vaan ainoastaan poskipäille, kulmaluulle, huulten amorinkaareen jne. Eli sellaisiin paikkoihin, joihin suurihuokosinen tai hieman kiiltelevä ihokin voi tätä hyvin käyttää :) Minullakin kasvojen t-alue taipuvainen kiiltelyyn, mutta käytän silti heleytystuotteita ja toimivat iholla hyvin. Toki aivan äärimmäisen rasvaiselle iholle en välttämättä suosittelisi valokynää kuin ehkä kulmaluulle, jos haluaa kulmille hieman "nostatusta" tai huulten amorinkaareen, jos haluaa huulille täyteläisyyttä.

      Poista
  2. Oi, kuinka ihanalta kuulostaa. Tarviipas käydä tutkailemassa paremmin näitä, kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä oikein ihana yllätys. Niin pakkaus kuin sisältö! :)

      Poista
  3. Kaunis kuin koru <3 ei ole tuttu sarja mutta eleven on tuttu kauppa :) ihana valikoima, paljon kaikkea kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kyllä pakkauksellakin on merkitystä. Ainakin mulle :) Tulee ihan erilainen olo tuotetta käyttäessä. Vaikka toki loppupeleissä sisältö on se, joka ratkaisee. Kaunis ulkokuori ei korvaa kehnoa sisältöä ;)

      Ja eleveniltä löytyy kyllä vaikka mitä! Kyllä siellä seikkaillessa saa helposti aikansa kulumaan :D

      Poista
  4. Nämä pakkaukset ovat niin kauniit ja tyylikkäät, ja sisältökin on varmasti kultaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tapauksessa sisältö oli kyllä kultaa :) Ja nehän ne parhaimpia kosmetiikkaelämyksiä onkin, kun sekä ulkokuori että sisältö ihastuttaa!

      Poista
  5. Täällä myös yksi tähän tuotteeseen hurahtanut 😊 Aivan ihana hillitty kuulto, hyvä koostumus ja pakkaus ihan luksusta, oooh... Kiinnostaisi kokeilla sarjan meikkipohjaa ym tuotteita mutta hinnat vähän kirpaisee o_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi! Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät tästä. Jostain syystä en kyllä ajatellutkaan, että olisin ainoa ;) Itselläkin heräsi mielenkiinto Kjaer Weisin muita tuotteita kohtaan, joten varmasti jossain vaiheessa uppoudun sarjan maailmaan enemmän. Tuota meikkipohjaahan on kehuttu aika paljon :)

      Poista
  6. Kjaerilla on yhdet maailman kauneimmista pakkauksista! Design todellakin vetoaa :) Mulla on kokemusta vain meikkivoiteesta, joka on hyvä. Tän highlighterin aion kyllä vielä joskus ostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset kyllä tihkuu ihan omalla tavallaan tyyliä! :) Kun pitelin ensimmäistä kertaa pakkausta käsissäni, mietin, että eikö tämä voisi olla kuitenkin vähän kevyempi pakkaus. No, tänään kun tipautin rasian vahingossa kylppärin kovalle laattalattialle, highlighter-nappi irtosi pakkauksesta, mutta rasialle ei käynyt mitään! Peili ei mennyt rikki ja highlighter-nappi kiinnittyi kätevästi uudelleen magneetilla ;) En siis valita enää painavista pakkauksista. Todellakin LAATUA!

      Ja joo, siitä meikkivoiteesta olen kuullut niin paljon hyvää, että aion kyllä minäkin testata! Muistelisin, että ripsiväriäkin on jossain suitsutettu :)

      Poista
  7. Voi onpas kauniita, pakkaus ja tuo alunen:) Käyttäisin heleyttäviä mieluusti, mutta ihoni kiiltää helposti ja punakkuus puskee iltapäivästä jo läpi, joten ei taida olla mun tuote!? Sinun ihosi on niin kaunis, että sellaiselle iholle se juuri sopiikin. Tuo sävy mätsää hyvin mun kynsilakkaan, jonka juuri postasin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoistasi! <3 Kyllä se iho kaunistuu kuule näillä highlightereilla ;D

      PS. Alunen on Stockmannin valikoimasta, mutta ei kuitenkaan saman tason designia, niinkuin sen päällä oleva tuote ;)

      Poista
  8. Tää highlighter on ihan mun suosikkituotteita, taisin valita tän vuonna 2014 parhaaksi meikkituotteeksi luonnonkosmetiikassa ja sitä tää kyllä on edelleen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistin! <3 Ihana tämä kyllä on, ja vielä tosi riittoisa. Sen oon huomannut jo näiden ekojen viikkojen aikana, ettei Kjaer mua hetkeen jätä! :D

      Poista
  9. Mieletön pakkaus, himo iski heti! <3 Jonnakin kehuu ja sinä, apua pitäisiköhän tämä hankkia. <<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Mäkin innostuin heti tästä sarjasta. Ulkokuori kolahti heti ja sisältö vaan sai innostuksen kasvamaan :)

      Poista
  10. On kyllä kaunis pakkaus. Minä tarvitsisin kunnon meikkausvinkit kädestä pitäen. Haaveilen että pääsisin arkimeikkiin joskus. Siellä näkisin nämä korostuksenkin niksit. Aurinkopuuteri ja poskipuna ovat käytössä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit! Henkilökohtainen meikkiopastus on kyllä kätevä tapa oppia näitä juttuja, jos haluaa opastusta kädestä pitäen :) Minäkin pidän meikkiopastuksia ja asiakkaat ovat kyllä tykänneet, kun kokevat, että saavat kysyä kaiken, mikä askarruttaa ja saavat neuvoja juuri sen suhteen, minkä haluavat ensisijaisesti oppia. Täytyypä joskus miettiä, jospa järjestäisin teille lukijoille ihan oman tilaisuuden, jossa käytäisiin joitain tällaisia asioita läpi. Ehkä jos tarpeeksi innostusta löytyisi muidenkin joukosta. Pidän tämän mielessä! :)

      PS. Aurinkopuuteri ja poskipuna kuuluvat minullakin aina ehostukseen. Jos jommasta kummasta pitäisi luopua, jättäisin aurinkopuuterin pois, mutta sillä kyllä muotoilee kasvoja niin helposti ja saa tervettä väriä kasvoille. Samoin poskipunan antama raikkaus on itselleni ehdoton juttu :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!