Tiedättehän niitä sarjoja, joita osaa ajatella vain joko ihonhoito- tai värikosmetiikkasarjana, mutta ei molempina? Minulle yksi niistä on Joe Blasco. Sarja on koukuttanut monet pysyvyydestään ja peittävyydestään kuuluisilla meikkituotteillaan, enkä ole voinut välttyä asiakkaidenkaan ylistyssanoilta, jossa Blascoa kuvaillaan pelastajana "kun mikään muu ei peitä". Pahasta couperosta kärsivät ja tummien silmänalusten kanssa kamppailevat turvautuvat Joe Blascoon, jonka peitetuotteilla saa tarvittaessa tatuoinnitkin piiloon. Mutta minkälaisia ovat sarjan ihonhoitotuotteet? 


Joe Blascon ihonhoitotuotevalikoima on yllättävän laaja. Se ei palvele vain tietyn ihotyypin omaavia, vaan tarjoaa kaikenlaisille ihoille sopivia tuotteita, jotka parantavat ihon omaa puolustuskykyä tehokkaasti. Tuotteet hoitavat ihoa merilevistä saaduilla mineraali- ja hivenaineilla. Jokainen Joe Blasco-tuote on ihotautilääkäreiden testaama ja listattuna Helsingin allergia- ja astmayhdistyksen sivuilla. 


Olen viime aikoina antanut ihoni kokea kolmen Joe Blasco-ihonhoitotuotteen vaikutukset. Myönnän, että odotin tuotteilta saman tason laatua, mitä värikosmetiikkakin on. Silti pidin mahdollisena, että tuotteet saattaisit lokeroitua omien kokemuksieni pohjalta vain "ihan ok" -ryhmään, sillä osa sarjoista vetoaa minuun edelleen enemmän joko meikkituotteissa tai ihonhoidossa, mutta ei välttämättä molemmissa.

Yhtenä tuotteena käytössäni on ollut monivaikutteinen Anti-Aging Protective Care -päivävoide, joka lupaa suojata ihoa valovanhemiselta ja pigmenttimuutoksilta sekä ylläpitää ihon kimmoisuutta. Voide on tuntunut normaali-sekaihollani tähän aikaan vuodesta toimivalta meikinalusvoiteelta, kun iho kärsii hieman pintakuivuudesta. Koostumus on iholle sulavaa eikä lainkaan paksua. Voiteen antaman kimmoisuuden otan ilolla vastaan, sillä haluan säilyttää ihoni sileänä ja hyvinvoivana niin pitkään kuin se minusta on kiinni. Siksi en laista ihonhoidosta, vaikka elintavoissa olisikin välillä korjaamisen varaa varsinkin unen ja ulkoilun määrän suhteen. Kaiken kaikkiaan voide saa ihon tuntumaan kiinteämmältä ja raikastaa ihoa mukavasti. Sokoksella voiteen hinta on 65 euroa 50ml pumppupullossa.


Testituotteiden joukossa on ollut myös yksi seerumi, joka saa ihon pikakirkastusta ja silotusta haikailevat hymyilemään. Instant Youth Activator -seerumi on kolmivaikutteinen ja sen aikaansaama kiinteytys ja hohto näkyy iholla välittömästi. Hus kärsivällisyys ja tervetuloa "kaikki minulle heti nyt - kiitos". Pidemmällä käytöllä varmistaa tämän tuubin pitkäaikaisemmat tulokset, mutta minulle on välitön vaikutuskin kelvannut, varsinkin lyhyiksi jääneiden yöunien ja pitkien työputkien aikana. Tämä tuote saikin minut innostumaan enemmän kuin ensimmäinen päivävoide. Ryppyjä ja juonteita silottavaa pikakaunistajaa käytetään seerumien tapaan hyvin ohuelti voiteen alle. Ihon kirkastuksesta kiittäminen on erilaisia leväuutteita ja ginsengiä. Kofeiini ja soijaglykoproteiinit toimivat ihon ryhdistäjinä. Tuoksu on miedosti merellisen kukkainen. Sokoksella 50ml Instant Youth Activator on 55 euroa.


Anti-Aging Protective Care -päivävoiteen lisäksi minulla on ollut testattavana toinenkin voide, joka on tämän Joe Blasco-kolmikon ylivoimainen suosikkini: Radiance Revealing Cream. Jo nimikin kertoo, että tämä on ehdottomasti väsyneen ja elottoman ihon must have-tuote. Merelliset tehoaineet, mikropeptidit ja hyaluronihappo tekevät ihosta välittömästi tasaisemman, kosteutetumman ja ryhdikkäämmän. Iho on hetkessä kauniimpi ja kirkkaampi! Rakastan voiteen antamaa heleyttä, joka peittää alleen väsymyksen. Voide tuoksuu ihastuttavan raikkaalta ja viilentää mukavasti, mikä herättää kasvot uuteen aamuun. Tämä onkin ollut minulle paljon mieluisampi voide kuin Anti-Aging Protective Care -päivävoide, juurikin heleytyksen ansiosta. Koostumukseltaan tämä on kuohkeaa ja kosteuttavaa, mutta hieman kevyemmän oloista kuin Anti-Aging Protective Care. Hinta pyörii samoissa lukemissa, sillä 50ml purkissa saatavilla oleva Radiance Revealing Cream kustantaa 69 euroa. Tämä jää käyttöön!

Joe Blascon tuotteisiin voi tutustua Sokoksella tai Stockmannilla sekä maahantuojan liikkeessä Norris Cosmetics Shopissa Fabianinkatu 8, Helsinki. Blascon valikoimaan voi sukeltaa myös maahantuojan nettisivuilla.


Blogissani on viime aikoina ollut tavallista enemmän yllätysarvontoja 2-vuotissynttäreiden kunniaksi ja vielä jatketaan! Tällä kertaa joku teistä ihanista lukijoistani pääsee testaamaan Joe Blascon tuotteita omalle iholleen, sillä jaossa on tämä kolmen tuotteen upea setti yhdelle onnekkaalle! Tämä arvonta on vain blogini vakituisille lukijoille, eli tällä kertaa satunnaiset vierailijat ja anonyymit jäävät valitettavasti pois kelkasta. Osallistuaksesi arvontaan täytyy sinun siis olla lukija joko bloggerin tai bloglovinin kautta. Sivupalkista pääset liittymään lukijaksi, mikäli et sitä ole vielä tehnyt. Olet tervetullut osallistumaan arvontaan myös uutena lukijana! 

Yksi arpa kaikille lukijoille. Kaksi arpaa, jos olet blogin tykkääjänä myös facebookin puolella

HUOM! Kerrothan kommentissasi mitä kautta seuraat blogiani ja muistathan myös sähköpostiosoitteesi.

Arvontakysymys on tällä kertaa seuraava:

Millaisia kokemuksia sinulla on Joe Blascon tuotteista? Voit myös mainita suosikkituotteesi, mikäli sinulla sellainen on.

Aikaa osallistua on viikko eli 9.12.2015 klo 23.59 saakka. Nyt siis peukut pystyyn ja osallistumaan! Tästä saa halutessaan oikein mukavan joululahjapaketin itselle tai läheiselle.






*Tuotteet saatu blogitestiin. Arvonta sponsoroitu.

111 kommenttia:

  1. Olen kokeillut Joe Blascon peitevoidetta ja oli kyllä tosi peittävä, tykkäsin! Mielellään myös muita merkin tuotteita testaisin :) Kahdella arvalla mukana.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Meikkivoidetta olenkäyttänyt menneisyydessä aika paljonkin, mutta eniten tykkään noista oranssihtavista tummien silmänalusten peitevoiteista.

    Kahdella arvalla mukana :)

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dzinni, huomasithan hieman erilaiset arvontasäännöt eli kaksi arpaa napsahtaa tällä kertaa, jos tykkää myös facebookin puolella? :) Yhdellä arvalla toki myös hyvät mahdollisuudet voittaa!

      Poista
  3. En ole kokeilut mitään Blascon tuotteita, mutta kiinnostaisi kyllä :). Yhdellä arvalla mukana.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  4. yhdellä arvalla mukana.
    joe blascon red neutralizer on käytössä tälläkin hetkellä.on riittoisaa ja peittää hyvin.en käytä enää muita peiteaineita :)
    jenni.ollikainen@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kertoisitko vielä mitä kautta seuraat blogiani (blogger tai bloglovin), jotta voin laskea sinut mukaan arvontaan? :) Tämän arvonnan järjestän tällä kertaa vain kirjautuneille lukijoille :)

      Poista
  5. 2 arpaa. Kokemusta meikistä ja puhdistusaineesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marja! Kiva kun osallistuit arvontaan. Kertoisitko vielä mitä kautta seuraat blogiani (blogger tai bloglovin), jotta voin laskea sinut mukaan arvontaan? :)

      Poista
  6. En tiennytkään, että Joe Blascolla on myös ihonhoitoa. Kiinnostavia kokeiltavia! Tutuin merkin tuote on kuuluisin superpeittävä peitevoide. Lisäksi ainakin luomiväreissä on laadukkaita tuttavuuksia. Seurailen bloglovinin kautta, eli 1 arpa. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itsekään ollut Joe Blascon ihonhoitopuoleen kovin perehtynyt, joten oli kiva päästä näiden kanssa alkuun siltä osin :) Varsinkin tuo Radiance Revealing Cream on ollut tosi ihana yllätys! Se saa ihon näyttämään niin kauniin heleältä.

      Poista
  7. Vielä ei ole kokemuksia. Bloggerin ja facen kautta luen ja diggailen, joten kahdella mukaan :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  8. Oi ihana arvonta.
    Bloggerin kautta luen ja tykkään myös Facebookissa, eli kahdella mukana.
    Joen tuotteista ei ole vielä minkäänmoista kokemusta.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Joe Blascon tuotteista ei ole käyttökokemusta satunnaisia kokeiluja enempää, mutta silti lämpimiä muistoja riittää teini-iästä saakka. Sokoksella nimittäin käytiin kavereiden kanssa aina haaveilemassa Joe Blascon tuotteista ja siitä, että vielä joskus saisi istahtaa siihen hienoon tuoliin itse meikattavaksi. :) En ollut muuten itsekään osannut ajatella tätä ihonhoitosarjana. Kokeilisin mielelläni haastavalle iholleni näitä.
    Seuraan Bloggerin ja fb:n kautta. piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blascolla on kyllä hieno se tuoli, mikä heidän pisteellään on ;) Siihen istahtaessa on varmasti olo kuin filmitähdellä!

      Poista
  10. Meikeistä on kokemusta, mutta ihonhoitituotteista ei ole, joten mielenkiinnolla mukaan.
    Blogger- ja fblukijana kahdella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ihonhoitopuoli yllätti ainakin minut ihan mukavasti :)

      Poista
  11. Kahdella arvalla mukana :).

    En ole aikaisemmin Joe Blascon tuotteita kokeillut, mutta olen lukenut niistä paljon blogien kautta :).

    laurasblogi@outlook.com

    VastaaPoista
  12. Uusia tuotteita minulle. Seuraan bloggerin kautta. Yhdellä mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  13. seuraan bloggerin kautta
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  14. Minulla ei ole minkäänlaista kokemusta Blascon tuotteista, mutta meikeistä olen kyllä lukenut hyviä kokemuksia.
    Luen bloglovinin kautta ja olen mukana yhdellä arvalla.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Olen joskus vuosia sitten ihonhoitoakin päässyt kokeilemaan ja kokemukset olivat positiivisia - olisi mukava verestellä muistoja. :) Blascolta meikkivoide oli ahkerassakin käytössä tiettynä aikajaksona (kumma miten sitä nuorena haluaa, että pohja on mahdollisimman paksu ja peittävä ja vanhemmiten alkaa luonnollisemman puoleen haikailla - peittää vain ne mitä pitää peittää :D). Päivittäisessä käytössä minulla on edelleen kyllä yksi tuota Joe Blascolta, nimittäin red neutralizer 1 - tämä toimii itselläni mainiosti paitsi näppyjen peittäjänä niin myös tummien silmänalusten häivyttäjänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Kyllä vaan on ihan eri mieltymykset nyt kuin teini-iässä tai parikymppisenä :) Ohut, kuulas ja heleä pohja on myös mieleen. Peitän sitten mielummin paikallisesti niitä kohtia, jotka peitettä vaatii :)

      Poista
  16. Unohtui tuosta ennen klikkausta laittaa sähköposti: shimmerblinger@gmail.com
    Ja kahdella arvalla olen mukana. :)

    VastaaPoista
  17. Olen käyttänyt Blascon peitevoidetta näkyvien tatuointien peittoon esimerkiksi sukujuhlissa. Loistava tuote ! Luen googletilin kautta tällä nimimerkillä. Mukana yhdellä arvalla :) saraminttumaria@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet todennut sen toimivaksi tuotteeksi! Et varmasti ole ainoa :)

      Poista
  18. Olen käyttänyt Blascon meinkivoiteita peitevoiteita ripsiväriä luomivärejä ja huulipunia. Olen kahdella arvalla mukana ja luen google tilin kautta minna.kalliomaki@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Mukana kahdella arvalla, seuraan bloggerin ja fb:n puolella. Hävettää myöntää, mutta minulla ei ole näistä tuotteista lainkaan kokemusta. Testata kyllä haluaisin.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turhaan häpeilet! Koskaan ei ole liian myöhäistä hankkia kokemuksia :)

      Poista
  20. Ei kokemusta joe blascon tuotteista ennestään. Olen blogisi suht tuore lukija bloglovinin kautta. Yhdellä arvalla mukana
    Heljis@luukku.com

    VastaaPoista
  21. Ei niin minkäänlaisia! Mutta olisi mukava kokeilla, erityisesti värikosmetiikka kiinnostaa.
    Yhdellä arvalla oon mukana, seuraan Bloglovinin kautta nimimerkillä Tiltu

    tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että moni on aloittanut tutustumisensa Blascoon nimenomaan värikosmetiikasta :)

      Poista
  22. Olen käyttänyt Blascolta kaikenlaisia meikkituotteita joista olen kyllä tykännyt kovasti. Lemppari ehkä Orange Highlight silmänalusille.

    Seuraan Bloggerin kautta ja tykkään myös Facessa, eli kahdella mukana. :)
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kokemuksiasi Blascosta - ja vielä positiivisia sellaisia! :)

      Poista
  23. Joe Blascon peittävä meikkivoide oli käytössä teini-iässä. Jossain välissä omistin myös keltaisen peitevoiteen silmänaluksille. Ihonhoitotuotteita en ole testannut.
    Luen Bloglovinin kautta sekä seuraan myös F´fb:ssa, eli kaksi arpaa kiitos :)
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  24. En ole koskaan käyttänyt mitään Blascon tuotteita, näitä kokeilisin mielellään. Luen bloglovinin kautta.
    koo.aaa(a)gmail.com

    VastaaPoista
  25. Bloggerin ja facen kautta luen. Mulla on ollut huulipuna, poskipuna sekä meikkivoide Blascolta. Kaikki olleet hyviä

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen tykännyt huulipunista, ja poskipunissakin on tosi hyvä pigmentti :)

      Poista
  26. Mulla ei ole kokemuksia Joe Blascon tuotteista, mutta Sokoksessa olen kyllä katsonut ja miettinut monta kertaa :)

    Seuraan Bloggerin kautta (Riv) ja FBssä (Kati Riives).

    geriths(at)gmail(dot)com

    VastaaPoista
  27. Itselle tuttu värikosmetiikan kanssa. Koulussa tehtiin paljon meikkejä Joe Blascolla. Ihonhoitotuotteet eivat taas tuttuja ole joten tämä olisi aivan mahvata voittaa.

    kahdella arvalla tottakai :)

    dioriinablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Ainoa Blascon tuote joka minulta löytyy on meikkipuolelta, kakku-eyeliner, joka on itsellä ainakin toiminut moitteettomasti ja on käsittämättömän riittoisa. Ihonhoitopuolesta ei ole kokemusta, mutta iho todellakin kaipaisi pientä heleytystä pimeinä talvikuukausina ja mielelläni testaisin nämä. Seuraan bloggerin kautta ja tykkään facessa eli kaksi arpaa :) krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kakku-eyeliner taisi olla aikoinaan ihan ensimmäinen Blasco-tuote, jonka ostin 20-vuotiaana (jos en ihan väärin muista). Sitä suositeltiin silloin kulmien ehostamiseen.

      PS. Tuo heleyttävä Radiance Revealing Cream on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Suosikkini.

      Poista
  29. kaksi arpaa. Blogger ja fb kanavina.
    Minulla On JB:lta vain yksi tuote ja yksi kokemus. Se on valonappi, jota rakastan. Olisi siis ihana kokea muidenkin Blascon tuotteiden taika

    VastaaPoista
  30. Kerran olen Joe Blascon keskisen meikkipisteellä tutustunut meikki tuotteisiin mutten ostanut mitään joten siinä meikäläisen kokemukset :D

    Bloglovinin kautta ja facebookissa seuraan joten kaksi arpaa :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sittenhän täytyy ehdottomasti saada lisää kokemuksia! :) Onneksi on näitä kivoja arvontojakin aina välillä, joissa voi myös onni osua kohdalle.

      Poista
  31. Paras peitevoide mihin olen törmänyt on Blascon. Yhdellä arvalla mukana!
    merikukka(a)gmail.com

    VastaaPoista
  32. Kahdella arvalla mukana. Tattoo Cover on joka-aamuisessa käytössä peittämässä pandansilmiäni työkelpoiseen kuntoon.

    VastaaPoista
  33. Upea arvonta ja onnea vielä blogillesi! Minä olen nyt kokeillut tuota Hollywood Glamour secret meikkivoidetta ja on kuule mahtava tuote! Huulipunat maistuu hyvälle ja pysyvät todella pitkään.
    mysteriousmx3@gmail.com ai niin bloggerissa seuraan ja tyykkään facessa:)

    VastaaPoista
  34. Mulla ei vielä toistaiseksi ole Blascosta kokemusta! Mutta huulipunat ja se valonappi nyt ainakin houkuttelisi :D Eikä ihonhoitokaan kuulosta hullummalta!

    Ja seuraan Bloggerin lukulistan kautta :)

    salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blascon huulipunat on ihanan kosteuttavia ja kermaisia! :) Eikä se valonappikaan ole turhaan kehuja saanut ;)

      Poista
  35. en oo kokeillu mutta oon kuullu että hyviä on

    VastaaPoista
  36. Yhdellä arvalla mukana. Seuraan bloglovinin kautta :).
    En ole koskaan kokeillut Joe Blascon tuotteita, mutta ne kiinnostavat kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähköposti unohtui: kipuajaposkipunaa@gmail.com

      Poista
  37. Yhdellä arvalla mukana..koska olen saanut itseni vieroitettua pois naamakirjasta :) Seuraan Bloglovin'in kautta!
    Aikoinaan käytin paljonkin merkin meikkivoidetta. Pitkiä juhlia varten sitä löytyy kyllä edelleen laatikostani.
    -Tingeling-

    FinTingeling@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkivoide taitaa olla monille se tutuin :) Ja Bloglovin riittää arvontaan osallistumiseen! ;)

      Poista
  38. Blascon meikkivoide on ja se pysyy kyllä hyvin, mutta pidän enemmän kevyemmästä ja luonnollisemmasta meikistä. Ihonhoitotuotteista ei ole kokemusta.
    Seuraan sekä bloggerin että facebookin kautta.

    outipistesaariahoätgmailpistecom

    VastaaPoista
  39. Kahdella arvalla mukana. Seuraan bloggerin ja facebookin kautta. Minulla on ainoastaan hyviä kokemuksia Blascon tuotteista. Itse en omista yhtään, mutta nuorena tullut kokeiltua salaa äitin meikkejä. Hän käyttää paljon Blascon tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Blasco taitaa olla saavuttanut värikosmetiikan osalta jo aika vankan ja hyvän maineen :)

      Poista
  40. Ja sähköposti jäi... mar.marttinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Mullahan ei ole mitään kokemusta Blascon ihonhoidosta, meikeistä paljon enemmän. Kahdella arvalla mukana. :)

    hakusanarakkaus@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli sama juttu, siksi näitä oli mielenkiintoista kokeilla. Tuo Radiance Revealing Cream jää kyllä ainakin vakkarikäyttöön! Olen varma, että säkin tykkäisit :)

      Poista
  42. Meikkivoidetta olen käyttänyt ikuisuus sitten, silloin oli ihan hyvä, mutta nykyään pidän ohuemmista tuotteista.
    Seuraan Bloggerin kautta + tykätty fb eli kahdella arvalla mukana.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin suosin ohuempia pohjia, joten siksi Blasco on jäänyt kokeilematta, vaikka moni sitä kehuukin. Kestävää ja peittävää meikkiä hakevalle on varmasti hyvä valinta :)

      Poista
  43. Ei ole vielä ollenkaan kokemusta Joe Blascon tuotteista, kiinnostusta sitäkin enemmän, mutta ei lompakko jousta.
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lompakko elelee aina omia kausiaan :D Onneksi on blogeissa on näitä mukavia arvontoja välillä! ;)

      Poista
  44. En ole testannut, mutta kuullut paljon kehuja etenkin meikkivoiteesta.
    Yhdellä arvalla mukaan,
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kommentistasi. Kertoisitko vielä mitä kautta seuraat blogiani (blogger tai bloglovin), jotta voin laskea sinut mukaan arvontaan? :)

      Poista
  45. Valitettavasti minulla ei omakohtaista kokemusta vielä ole lainkaan, mutta olen kuullut pelkkää hyvää ja tarkoitus olisikin kääntyä kyseisen merkin puoleen ainakin silmänalusten, tämän myötä mahdollisesti myös ihonhoidon osalta :) Kahdella mukaan.

    Tiia
    tiia.aziz@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiia! Kiva kun osallistut arvontaan. Kertoisitko vielä mitä kautta seuraat blogiani, niin olet mukana arvonnassa? :)

      Poista
  46. Pääsin kokeilemaan näitä tuotteita Turun miitin goodiebagin kautta ja olisi mahtava saada nämä jatkuvaan käyttöön. Joskus aiemmin olisin halunnut hankkia Joe Blascon kuuluisan meikkivoiteen, mutta se ei sitten toiminutkaan ihollani kovin hyvin. Tosin yritin vuosia etsiä JB:llä joskus muinoin ollutta, supervaaleaa sävyä, jonka nimi taisi olla Pale Vampire. :) (Tästä on jo 15 vuotta aikaa.)
    Kahdella arvalla mukana.
    gentlyoutoftime(a)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin tuo Radiance Revealing Cream on kyllä ihana! Aion kaapia purkin tyhjäksi ;)

      Poista
  47. Olen vakilukija Bloglovinin kautta:)
    Ihonhoitopuoli on ihan vierasta, ja Blascon meikeistäkin olen kokeillut vain meikkivoidetta. Ei meistä ystäviä kyllä tullut, mutta ihonhoitotuotteitten kanssa voisi tullakin!

    virpikatriina@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ihonhoitotuotteet tuntuivat kyllä hyvältä! Hoitavia, kosteuttavia ja raikkaita. Uskon, että näihin tykästyisi moni sellainenkin, joka ei Blascoa muuten käytä :)

      Poista
  48. Minulla on satunnaisessa käytössä Joe Blascon meikkivoide ja neutralisoija tummille silmänalusille. Kummatkin ovat hyvin peittäviä tuotteita ja kestävät iholla hyvin. Nykyään suosin kuitenkin kevyempää ja luonnollisempaa ehostusta, joten nuo tuotteet pääsevät käyttöön enää harvoin.

    Olen vanha lukija bloggerin kautta ja blogisi ilahduttaa joka kerta kauniilla kuvillaan, niin kuin olen aiemminkin kertonut. :) Luen bloggerin kautta ja tykkään myös Facebookissa, joten kaksi arpaa. :)

    kuiskauksiablogi@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Niina! Sinä se jaksat ilahduttaa kommenteillasi! :) Tulee aina hyvälle mielelle, kun lukee tällaisia kommentteja. Ei haittaa, vaikka toistoa olisikin! :D

      Minäkin suosin aika kevyttä ja heleää meikkipohjaa, joten Joe Blascon meikkivoide on siksi jäänyt testaamatta. Huulipunista ja poskipunista on kuitenkin positiivisia kokemuksia! :)

      Poista
  49. Peitevoiteet on Blascolla ne kuuluisimmat eli varmasti huippuja! :)

    VastaaPoista
  50. Blogin lukijana ollaan Bloggerin kautta ja seuraan myös Facebookissa. :) Fanny-91@windowslive.com

    Nyt mun täytyy myöntää, että mulla ei ole minkäänlaisia kokomuksia Joe Blascon tuotteista. Ainoastaan olen lukenut niistä monesta blogista paljon kehuja. :) Olisi kyllä mahtavaa päästä tutustumaan itsekin näihin tuotteisiin, mistä puhutaan paljon. <3

    VastaaPoista
  51. Luen bloglovinin kautta nimellä Hanna ja tykkään facebookissa. kynsipollo@gmail.com

    Joe Blascolla on ihania tuotteita, näistä tuotteista en ole tainnut mitään kuitenkaan kokeilla :)

    VastaaPoista
  52. Bloggerin kautta seuraan ja facebookissa.
    Olen joskus saanut kokeiltavaksi ja ihania tuotteita, mutta tarkempaa tuntumaa ei ole.
    tuhansia.sivuja@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Olisi mukava kokeilla Joe Blascon tuotteita, eivät ole ollenkaan tuttuja entuudestaan. Kiitos erinomaisesta blogista! sadepai@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta palautteesta! :) Kertoisitko vielä mitä kautta seuraat blogiani, niin voin laskea sinut mukaan arvontaan? :) Arvonta on tällä kertaa vain kirjautuneille lukijoille.

      Poista
  54. Minulle ovat tuttuja vain Blascon kosmetiikkatuotteet. Nämä ihonhoitotuotteet kuulostavat todella mielenkiintoisilta. Kahdella arvalla mukana, bloggerin ja facebookin kautta seurailen. ellinen76@gmail.com

    VastaaPoista
  55. 2 mukana.. Mulla oli kaveri joka sai minut tutustumaan meikkivoiteeseen kehuen sen olevan maailman parasta..ja niinhän se onkin :) Muihin en olekkaan sitten tutustunut
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että olet löytänyt suosikin Blascosta :) Minä en ole vielä meikkivoiteita kokeillut, kun olen ajatellut sen tuntuvan iholla liian paksulta omaan makuuni, mutta ehkäpä vielä kokeilen. Niin moni on taas intoutunut sitä kehumaan.

      Poista
  56. Bloggerin kautta luen ja tykkään Facebookissa. Blascon kokemukset ovat meikkivoiteessa ja yhdessä huulipunasa eli ei kovinkaan paljon. Kahdella arvalla mukana😀pirjo.saari9@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinähän on jo hyvä alku! :) Blascon huulipunista tykkään itsekin.

      Poista
  57. Yhdellä mukaan. Ei ole ennestään mitään kokemuksia tuotteista.
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Vielä ei ole omakohtaisia kokemuksia, joten ehdottomasti mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Mulla ei ole vielä kokemusta Blascon tuotteista, joten mielelläni tutustuisin merkkiin paremmin! :) Kahdella arvalla mukaan, bloggerin kautta seurailen ja facebookissa olen tykännyt.
    juurakkoelina@hotmail.fi

    VastaaPoista
  60. Joskus on tullut sitä napissa olevaa meikkivoidetta kokeiltua ja oli kyllä todella peittävää :) Ihonhoitotuotteita en ole kokeillut.

    Bloglovinin kautta seuraan eli yhdellä arvalla osallistun.

    vanilliini100@hotmail.com

    VastaaPoista
  61. Ei ole kokemusta ennestään :)
    millal@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kommentistasi. Kertoisitko vielä mitä kautta seuraat blogiani (blogger tai bloglovin), jotta voin laskea sinut mukaan arvontaan? Tämä arvonta on poikkeuksellisesti vain kirjautuneille lukijoille :)

      Poista
  62. Luumunkukka@luukku.com
    Blogger lukija ja ei oo kokemusta:(

    VastaaPoista
  63. Bloggerin kautta seuraan :) Ei ole näistä tuotteista aiempaa kokemusta, ainoastaan blogeista olen lukenut näistä :)

    tittin_elamaa at luukku.com

    VastaaPoista
  64. Joe Blascon meikkivoidetta olen käyttänyt ja täytyy sanoa että on aivan parasta! Mutta se on niin kallista, että sitä ei raski ostaa :/ Seuraan bloggerin kautta :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa kiva kuulla! Minulla ei ole Blascon meikkivoiteesta mitään kokemuksia, mutta näissäkin kommenteissa moni tuntuu hehkuttavan nimenomaan tuota meikkivoidetta. Ihan jo itsekin kiinnostun :)

      Poista
  65. Joe Blascon tuotteista olen päässyt vain haaveilemaan, liian kalliita minun lompakolleni :/
    hilsan@luukku.com

    Bloggerin kautta seuraan :)

    VastaaPoista
  66. Ainoastaan meikkivoidetta olen käyttänyt aikoinaan, se oli hyvin peittävää, mutta hyvää. Seuraan Bloggerin kautta.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Mukana arvonnassa, olen lukija + liityin tykkääjiin myös facessa.
    Olen ostanut vain meikkivoidetta, tykkään kyllä! :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Joe Blascon tuotteista ei ole kokemuksia vielä, paljon olen hyvää kuullut.
    sinilintu_(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Arvonta on valitettavasti päättynyt jo 9.12. ja voittaja on saanut jo tuotteet :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!