Jokaisella kosmetiikan ystävällä on varmasti yksi tai useampi tuoteryhmä, jota kohtaan tuntee enemmän vetoa. Kyseistä kosmetiikkaryhmää on vaikein vastustaa ja sen kohdalla keksii nopeimmat perustelut, miksi tuote on saatava itselleen. Parikymppisenä oma heikoin kohtani kosmetiikassa oli luomivärit, nykyään se on poskipunat ja erilaiset heleytystuotteet. Myös kosteuttavia huulipunia kohtaan intoni on lähivuosina kasvanut kiiltojen jättäytyessä taka-alalle. 

Minun on aika helppo hyväksyttää itselläni uudet poskipunaostokset, sillä se on tuote, jota käytän aina ehostautuessani. Monesti olen blogissakin myöntänyt, että ripsivärin jätän hyvin usein vapaapäivinä välistä, vaikka lähtisin ihmisten ilmoille ja asioita hoitamaan. Silti ihoni on ainakin pikaisesti huoliteltu ja harvemmin liikun ilman poskipunaa. Kotipäivinä olen täysin meikittä, mutta jos lähden jossain käymään, laitan iholle edes BB-voiteen tasoittamaan ihonväriä ja poskipunalla raikastan ilmettä helposti ja nopeasti. Minulla on hyvin vaalea iho, joten ilman poskipunaa näytän todella kalpealta. Joku voisi jopa erehtyä luulemaan minun sairastuneen, mikä ei kyllä kauneuspainotteisessa työssäni ole edukseni. Poskipuna on siis minulle aivan ehdoton tuote!


Yksi tämän syksyn uusista poskipunaihastuksistani on ollut Guerlainin ihastuttavan raikas persikan sävyinen Rose Aux Joues, joka Guerlainin tuntien tuoksuu hurmaavalta. Poskipuna sisältää "Pink Booster" -pigmenttejä, jotka vangitsevat punaisen valon ihoon taittaen sitä ihon oman väripigmentin kautta. Poskipuna antaa iholle ruusuisen hehkun ja jättää heleän jäljen. Mustassa kiiltolakatussa pakkauksessa oleva poskipuna on pintakuvioinniltaankin niin upea, ettei sitä melkein raaskisi käyttääkään. Minulla poskipunat eivät kuitenkaan jää laatikkoon lojumaan, paitsi jos sävy on liian tumma. Muuten kyllä pidän sävymaailmaltaan niin persikkaan kuin pinkkiinkin taittavista sävyistä. Poskipunien suhteen seikkailen kuin lapsi pallomeressä. 


Toinen tykästymiseni Guerlainin syysuutuuksista on ollut KissKiss Roselip Hydratant huulipuna. Sävy Peach Party sointuu täydellisesti yhteen samansävyisen poskipunan kanssa. Kosteuttavat punat ovat yksi uusimmista villityksistäni, jonka toivotan enemmän kuin tervetulleeksi. Parikymppisenä hullaannuin kiilloista, mutta mitä enemmän testaan kosteuttavia huulipunia, tajuan niiden olevan minun juttuni. Olen jopa uskaltautunut käyttämään intensiivisempiäkin sävyjä. Hektisessä työtahdissani viimeisin asia, josta jaksan stressata on huulilta karkaileva huulipuna, joten kosteutuksen lisäksi pysyvyys on melkein jopa vaatimus kuin toive. 


Tämä puna ei nyt ole se, joka ylpeilee pysyvyydellään, mutta kosteutuksesta se saa kyllä kruununsa. KissKiss Roselip -huulipunat ovat nimenomaan kosteuttavia huulipunia, jotka antavat huulille hillitysti sävyä. Koostumus kosteuttaa ja korjaa sekä ravitsee ruusun eteerisellä öljyllä. Hyaluronihappo tuo heti runsautta huulille ja muotoilee huulten kaaria. Jos huulilla on jo ryppyjä, huulipuna huolehtii niistäkin, sillä öljypohjaiset polymeerit täyttävät huulenpinnan juonteet. Tällä saa siis hetkessä sileät ja täyteläiset huulet! Tuoksu on huulipunassa ihanan hienostunut. Guerlainin voisi melkein jopa palkita parhaimman tuoksuisena meikkisarjana, sillä ainakin minulle tuoksuilla on väliä. 

Poskipunalla on hintaa 54 euroa ja KissKiss Roselip -huulipunista pääsee nauttimaan noin 43 eurolla. Tarjolla on 6 uutta läpikuultavaa ja kevyttä sävyä. Pakkaus on muuntunut tyylikkään valkoiseksi.

Mikä on se tuoteryhmä, jota teidän on kosmetiikassa vaikein vastustaa?








*Tuotteet lehdistönäytteitä.

29 kommenttia:

  1. Itsellä se on ripsivärit tällä hetkellä. Ilman ripsaria tuntuu, ettei minullla ole silmiä päässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli joskus kausi, että ostin koko ajan uusia ripsivärejä :D En ehtinyt edes vanhoja käyttää loppuun, kun piti jo vaihtaa ja kokeilla jotain uutta! Viime vuosina olen kuitenkin ostanut aika vähän uusia ripsareita. Enemmänkin tosiaan sorruttu tällä poskipuna-alueella ;) Onneksi sentään poskipunia tulee paljon käytettyäkin, niin ei omatunto soimaa kovin pahasti repsahduksista ;D

      Poista
  2. Mulla meikkipohjat ja huulipunat. Lisäksi olen kyllä nyt haalinut aika monta hohtotuotettakin :D Poskipunien suhteen otin pienoisen ostolakon, kun kuluvat niin hitaasti ^_^ Mutta nekin kyllä luen omiin heikkouksiini!

    Ja oi, tuo Guerlainin huulipuna kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että meillä on samoja heikkouksia :D Hohtotuotteita on kyllä niiiiiin vaikea vastustaa. Mun tekisi mieli hamstrata kaikenmaailman heleyttävät seerumit, puuterit ja pohjustukset! :D Onneksi niitä kuitenkin kuuluukin, kun joka päivä käyttää. Mutta silti tuntuu, ettei ne koskaan lopu. Puuterimaiset tuotteet ainakin kestää ikuisuuden :D

      Meikkipohjia testasin myös joskus tosi innokkaasti ja edelleenkin tykkään kokeilla uusia, mutta en sentäs enää jokaista uutuutta käy kotiuttamassa :)

      Poista
  3. Mulla vaihtuu aika usein se mitä hamstraan. Aiemmin se oli huulipunat, sitten poskipunat, ja nyt varmaan ripsivärit. Niitä ainakin ostan useimmiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on oikeastaan hyväkin, että hamtrauskohde vaihtelee :) Eipä ehdi kertyä mitään tiettyä ryhmää ylitsepursuavasti. Ehkä :D Marinalle tuossa yllä jo kommentoinkin, että mullakin oli joskus tuo ripsivärikausi päällä, kun piti saada jokainen uutuus sitä tahtia, kun niitä ilmestyi kauppoihin. Puolet niistä jäi parin käyttökerran jälkeen laatikon pohjalle, kun uusi tuli tilalle. Mä olisin voinut parikymppisenä pitää jotain ripsiväripainotteista blogia, hah! :D

      Poista
  4. Käsirasvat ja kropparasvat. Joku vaan vetää mua magneetin lailla niitten puoleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sulla on varmaan ihana kokoelma käsivoiteita! :D Mä en käsivoiteita niin keräile, mutta vartalovoiteita ja -kuorintoja kyllä kertyy :) Niitä tykkään vaihdella.

      Poista
  5. Minulla ne tuntuvat vaihtelevan; alkuvuodesta oli kynsilakat, kesällä luomivärit, nyt on enemmän tuota ihonhoitopuolta tullut viime kuukausina hamstrattua :D (niin ja noita huulimeikkejä xD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen. Ihonhoitopuoli on "paha", kun ei kaikkea ehdi millään käyttää :D Meikkejä voi sentään sekoitella ;) Mähän en laskenut näihin heikkouksiin vielä ihonhoitopuolta mukaan ollenkaan :D Siltä puolelta kaksi vetoavinta on mulle seerumit ja naamiot. Niitä voisin kerätä kunnon lauman, ja kyllä niitä usein kummasti kerääntyykin. Naamioita tosin voi onneksi käyttää vaihdellen, mutta seerumeihin pitää keskittyä yhteen kerrallaan. Valitettavasti :D

      Poista
  6. Guerlainin astetta ylellisemmät kosteuttavat värilliset huulivoiteet on ihania. Multa löytyy jo kaksi. <3 Mun on erittäin vaikea vastustaa huulipunia ja kasvovoiteita, sekä tietenkin tuoksuja. Addikti, mikä addikti. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mä tykkään noista huulipunahylsyistäkin paljon :) Ne on niin ihanan ylellisiä.

      PS. Mähän en laskenut mun tuoksuaddiktiota tähän mukaan ollenkaan. Tuoksut on ihan oma alueensa ;) Ja ihonhoitopuoli samoin. Eli ei nämä mun heikkoudet tähän jää, haha :D

      Poista
  7. Huulipunat ja poskipunat ovat ehdottomasti houkuttelevimpia ja vaikeimpia vastustaa. Ne ovat myös tärkeimmät värintuojat ihon tasoittamisen jälkeen, muita ilman voin hyvin olla. Itselleni on Dior ollut aina houkuttelevin, ehkä pakkkaustensa takia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä olen kanssasi :) Ilman silmämeikkiä voin hyvin olla, mutta poskille on saatava vähän eloisuutta, jotta ei ole ihan väritön olo. Diorin pakkaukset on kyllä tyylikkäitä, vaikka kyllä pidän paljon myös Guerlainin ja YSL:n pakkauksista :)

      Poista
  8. Voi kun näyttää hyvältä ja punainen huulipuna on aina niin HOT. Mä niin oon lovena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Peach Party on itse asiassa tosi kiva persikan sävy, vaikka näyttääkin huulipunassa enemmän punaiselta ;D Tuossa kämmenselässä mulla on siis poskipuna ja huulipuna vierekkäin; poskipuna vasemmalla ja huulipuna oikealla :)

      Poista
  9. Saaks valita kaiken...? :D No okei, ehkä luomivärit ja pohjatuotteet on kumminkin mulle ne ihanimmat jutut joista jaksan intoilla kerrasta toiseen. Mustakin tuntuu ilman poskipunaa kalpealta, mutta olen löytänyt ne omat suosikit joiden välillä vaihtelen enkä edes kaipaa lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei kyllä saa, vaikka kuinka kosmetiikkahulluja ollaankin :D Lukitsen sun vastaukset luomiväreille ja pohjatuotteille ;) Mulla oli luomivärit ykkösjuttu parikymppisenä, mutta nykyään intoilen enemmän noista poskipunista ja kaikesta heleyttävästä. Kaipa sitä kaipaa freesiyttä enemmän "tässä iässä", kun työputki on vähän eri luokkaa mitä parikymppisenä :D Mutta kyllä mä edelleen innostun luomiväreistäkin, vaikka en niitä ihan hulluna keräilekään :)

      Poista
  10. Yllätysyllätys...kynsilakat ja kaikenlaiset manikyyrituotteet ;-)

    VastaaPoista
  11. Kyllä on upeita tuotteita. Sen verran kyllä voin sanoa, että ainoa meikki Guerlainilta mikä täälläkin päässä ollut, niin on Guerlainin poskipuna ja se oli täydellinen <3 Ei paha hinta edes tuosta poskipunasta, koska on se niin hyvä.

    Nooh kait se on sitten Blasco, sillä sitä ilman en mene koskaan minnekään, aina ainakin peitän tummat silmänaluset. Mutta esteettisesti olen tykännyt Clarinsista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guerlainin poskipuniin ei ole kyllä tarvinnut pettyä! Nuo pakkauksetkin on mun makuun, ja tuoksusta ei varmaan tarvitse enää sanoa mitään :D

      Poista
  12. Oi heleystuotteita mulle kiitos! Olen niiden kanssa tosi huono, mutta hyvä jos täältä saa vinkkejä – se kuuluisa nuoruuden hehku on nimittäin näköjään kadonnut mun naamastani, yhyy.

    Kiva blogi myös täällä, jään seurailemaan mielelläni :)

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei varmasti jää heleytysvinkit väliin, kun heleyttäviä tuotteita käytetään joka ainoa päivä :D En voisi olla ilman!

      Kiva, kun tulit lukijaksi! Tervetuloa :)

      Poista
  13. Oooh tuo punainen huulipuna, kyllä tykkään ♥ Oon nykyään hyvin innokas punaamaan huulet erilaisilla punaisilla sävyillä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen on kyllä upea, kun sitä uskaltaa käyttää! Mä harvemmin käytän ihan kunnon punaista huulipunaa, mutta tuo Guerlainin puna on oikeastaan enemmän oranssi, sellainen tosi raikas persikka, vaikka kuvassa näyttääkin enemmän punaiselta :) Sointuu kuitenkin ihanasti yhteen tuon poskipunan kanssa, kun molemmat on persikan sävyä.

      Poista
  14. Luomivärit on mun ykkösheikkouteni ja sen jälkeen tulee erilaiset kasvotuotteet; poskipunat ja highlighterit. Erilaisia kiiltopunia keräilen myös mielelläni sillä pidän usein enemmän kevyestä kiiltopunasta kuin supermattaisesta ikimeikistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesin, että luomivärit on se sun juttu! ;) Ihanaa, kun jaksat päivittäin meikata niin, että käytät jotain luomiväriä. Silloin niitä uskaltaa keräilläkin! Mä karsin aina silmämeikistä, jos on kiire tai väsy, mutta heleytystuotteita ja poskipunaa en jätä väliin. Siksi uskalla niitä hankkiakin :)

      Poista
  15. Kiitos Susanna! Kiva, että blogini tuli mieleesi. Haaste on otettu iloisena vastaan ja toteutetaan tammikuussa :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!