Selektiivinen kosmetiikka on blogini vakio-osuus, joka tuskin koskaan tulee väistymään. Olenhan jo nuoresta tytöstä asti panostanut mieluiten yhteen selektiiviseen kuin kolmeen markettituotteeseen. Seletuotteissa lumoaa laatu, mutta myös tuotteiden ulkoasu. Esimerkiksi Guerlainin tuotteet henkivät luksusta ja ovat todella tyylikkään näköisiä. Mutta sehän on selvää, ettei pelkkä pinta pidä pitkään onnellisena - ei elämässä, eikä kosmetiikkamaailmassa. Sisältö on loppupeleissä se tärkein. Minulle parhaan kosmetiikkaelämyksen isoin osa muodostuu tuoksuista ja tuloksista. Guerlainilla ei ole hätää kummankaan suhteen, sillä tuotteet tuoksuvat taivaallisilta eikä tuloksienkaan perään tarvitse jäädä haikailemaan. Nyt Guerlain on vihdoin luonut ihonhoitotuotteen, joka tuoksuu yhtä lumoavalta kuin brändin kuuluisat meteoriittihelmet ja saa ihon säteilemään välittömästi. 

Méteorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster on jännittävä tuote. Se ei ole pelkästään heleyttävä meikinpohjustaja, seerumi tai kosteusvoide. Se on yhdistelmä vähän kaikkia. Jos etsii kosteuttavaa ihonhoitotuotetta, joka silottaa ihoa ja saa ihon säteilemään, tällä ei voi epäonnistua. Todella kuivalle iholle tämän alle voi halutessaan laittaa seerumin (tai jopa ohuen kosteusvoiteen), mutta pintakuivuuteen taipuvaiselle normaali-sekaiholleni "happihoito" riittää mainiosti yksinäänkin meikin alla. Usein laitan kuitenkin alle seerumin ja käytän tätä kosteusvoiteen ja heleyttävän pohjustajan yhdistelmänä. Se toimii sellaisena täydellisesti, sillä se supistaa myös ihohuokosia. Iho tuntuu silkkiseltä ja meikkivoide sulautuu päälle kuin unelma. Silikonipallojen avulla iho tasoittuu optisesti ja välitön vaikutus kestää jopa 12 tuntia. Météorites-värihelmien antama valovoimaisuus säilyy iholla pitkään.


Hehku ei ulotu pelkkään pintaan, sillä uuden aktiiviaineen O2 Lightin ansiosta kosteusfluidi pääsee vaikuttamaan myös syviin ihokerroksiin ja optimoimaan ihon hapensaannin. Kun solut saavat tasaisesti happea, iho jaksaa taas säteillä. Heleyttävät tuotteet ovat etenkin väsyneen ihon pelastus, mutta moni nainen turvautuu niihin päivittäin, kuten itsekin teen. Heletystuotteet ovat niitä, joista en osaisi päästää irti, eikä onneksi tarvitsekaan. Jos voisin antaa yhden vinkin jokaiselle naiselle, se kuuluisi: Hehku kaunistaa aina. Vinkki toteutuu helposti Guerlainin happihoidolla.


Méteorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Boosteria voi laittaa iholle aamuisin ja iltaisin, joskin itse koen saavani tuotteesta parhaimman hyödyn päiväsaikaan liikkuessani ihmisten ilmoilla. Yöaikaan en halua käyttää tuotteita, jotka sisältävät silikonia, jotta iho pääsee hengittämään. Siitä olen nykyään aika tarkka. Meikin alla silikonia sisältävä tuote on kuitenkin hyvä ihon silottaja, sitä ei käy kieltäminen. Moni meikkivoidehan sisältää myös silikonia ja antaa siksi iholle siloisamman pinnan. En siis tuomitse silikonia kosmetiikkatuotteissa, vaikka yöksi en sitä iholleni laittaisi. Päivisin käytän kyllä pohjustajia ja meikkivoiteita, joista osa sisältää silikonia. Pyrin kuitenkin korostamaan, että iho kannattaa aina iltaisin puhdistaa huolella - kuten tietysti muutoinkin, käytti meikkiä tai ei.

Méteorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster on saatavilla 30ml pumppupullossa noin 67 euron hintaan. Tämän uutuuden löytää ainakin Sokokselta ja Stockmannilta.

Kuinka usein te käytätte erilaisia heleyttäviä tuotteita? Entä selektiivistä kosmetiikkaa?








*Tuote lehdistönäyte.

20 kommenttia:

  1. Käytän aina meikin alla heleyttäviä tuotteita ja no selektiivistä kosmetiikkaa on käytössä joka päivä.

    Tää Guerlainin boosteri on kyllä aivan ihana tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samiksia ollaan siis tämänkin suhteen! <3 Mullekin heleytystuotteet on arkipäivää ja selektiivinen kosmetiikka näkyy vakiintuneena meikkausrutiineissa.

      Poista
  2. Onpas aika tyylikäs pullo ja varmasti taattua tavaraa:) En ole käyttänyt tuolta merkiltä muuta kuin meikkejä, joten tämä olisi kiinnostava kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en voi sanoa kahlanneeni Guerlainin ihonhoitotuotteita urakalla läpi, mutta joitain ihonhoitotuotteita on tullut testattua. Ei kuitenkaan ole jäänyt mitään erityisempiä tuotteita mieleen, joita olisin hankkinut uudemman kerran. Tämä kyllä jää käyttöön :) Ja meikkejä käytössä on useampia!

      Poista
  3. Tämä kuulostaa ihanalta, mutta en raaskisi itse ostaa. Heleyttävät tuotteet sopii kyllä mun iholle hyvin, otin mm. just käyttöön sen Lumenen Glow-meikkivoiteen ja se on ihana :) Tällaiseen tuotteeseen tarvitsisin kuitenkin vahvat perustelut, miksi juuri tämän tahtoisin. Monitoimituotteet ovat siitä hämmentäviä, että niitä voi käyttää juuri vähän kaikkeen, mutta ne eivät kuitenkaan riitä oikein yksinään. Vaikeaksi menee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin tykkäät käyttää heleyttäviä tuotteita! Mä olen ihan koukussa niihin. Käytän joka päivä jotain heleyttävää, oli se sitten voiteen, seerumin, puuterin tai muun muodossa. Jostain on päivittäinen heleytysannos saatava :D

      Tämä ei onneksi ole niin hankala tuote, periaatteessa korvaa iholla voiteen, seerumin ja pohjustusvoiteen. Eli riittää yksinäänkin, jos ei ole kovin kuiva iho :) Mä kuitenkin tykkään laittaa alle vielä seerumin erikseen, mutta erillistä pohjustusvoidetta en tämän päälle enää laita.

      Poista
  4. Käytän päivittäin erilaisia heleyttäviä tuotteita, koska tässä iässä todella tarvitsen niitä. Tuollainen tuote kuitenkin puuttuu. Ensimmäiset Meteori-pallonikin sain lahjaksi ystävätäni vasta tänä viikonloppuna. Lopultakin pääsen säteilemään kunnoll;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en omista kuin kahdet meteoriittipallerot, joten ei täälläkään konkareita olla :) Tykkään kuitenkin kovasti Guerlainin meteroriittituotteiden tuoksusta. Esim. Baby Glow -meikkivoide tuoksuu yhtä ihanalta kuin tämä happihoito.

      Onnea uusista meteoriittipalleroistasi! Varmasti säteilet! :)

      Poista
  5. Tää kuulostaa kyllä ihanalta! En vaan tiedä, uskallanko kokeilla, pelkään ettei vaan sovi herkkisiholleni :|

    Heleyttäviä tuotteita käytän päivittäin, meilillä korostan poskipäiden hehkua :) Seletuotteita käytän silloin tällöin, enemmän meikissä. Se Guerlainin puuteri on ihana, samoin meteoriitit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana tämä kyllä on, niin tuoksultaan kuin koostumukseltaankin :) En tosin osaa sanoa, miten sopii herkälle iholle. Sun pitäisi varmaankin pyytää tätä ensin johonkin pieneen testeripurkkiin ja katsoa kotona mitä ihosi tykkää? :)

      Poista
  6. Käytän joka pv, tosin en Guerlainia, mutta onhan tuo jumalaisen upea pullo ja itse tuotekin kuulostaa loistavalta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selektiivisestä kosmetiikasta olisi kyllä vaikeaa luopua :D Varsinkin meikkituotteissa se olisi mulle aika mahdottomalta kuulostava ajatus. Tai siis toki ehkä pystyisin, mutta en haluaisi ;D

      Poista
  7. Mietinkin pitkään, että mikä tää tuote oikeen on?! Mutta siis testailtuani kädelle, niin aivan ihana. <3 Niin heleyttävä! JA TUOKSU! <3 Ja Guerlain. <3 <3

    t. Kissis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin aluksi mietin, että mikähän tää loppujen lopuksi on. Olin käyttänyt tätä jo heti alussa seerumin ja pohjustajan yhdistelmänä, ja onneksi Guerlainin tiimi vahvisti, että niin kuuluukin. En ollut ihan hakoteillä sentään ;D Sithän tämä korvaa myös voiteen, eli alle ei välttämättä tarvitse voidettakaan :) Säästää kuule monta välietappia aamurutiineissa - jos haluaa! :D

      Poista
  8. Kuulostaapa hyvältä, melkein liian hyvältä ollakseen totta. Houkuttelevaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu kyllä pistää epäilemään, ollaanko tosimaailmassa vaiko taivaassa ;)

      Poista
  9. Tulee kyllä käytettyä :)
    Kuulostaapa kertakaikkisen mahtavalta tuotteelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä Guerlainin ihonhoitotuotteista ollut mulle se mieleenpainuvin tuote :) Voin suositella! Tästä on moneksi.

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Guerlainin kanssa sydämiä ei kyllä tarvitse säästellä ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!