Muistatteko, kun Hollywood-julkkisten suitsuttama Glamglow tuli Suomeen pari vuotta sitten ja nousi suosioonsa myös täälläpäin maailmaa? Olihan se nyt hienoa päästä käyttämään niinkin tunnettujen tähtien kuin Natalie Portmanin, Jennifer Anistonin, Angelina Jolien ja Mila Kuniksen luottotuotetta, ihan vain muutamia nimiä mainitakseni. Tähtösten iho hehkuu aina yhtä kauniina punaisella matolla, ja moni miettii miten se on mahdollista hektisen arjen, kuvauskiireiden ja aikaerorasitusten keskellä. Selitykseksi osoittautui lopulta Glamglow, joka alkoi yhtäkkiä pyöriä kaikkien huulilla. 



Kun musta purkki rantautui Suomeen, siitä tuli hetkessä hitti. Alussa mietin, oliko Hollywood-starat houkuteltu taidokkaasti toteutetun mainoskampanjan ympärille, mutta bloggaajien ja muiden tuntemattomien kommentoijien alkaessa kehua tuotetta maasta taivaisiin, epäilykseni hälvenivät. Testasin alkuperäistä Youthmudia ja sen perässä seurannutta Supermudia vuoden 2013 lopulla (postaus täällä), ja tykästyin kumpaiseenkin. Erityisesti valkoinen Supermud on mieleeni, sillä se on tehokas rauhoittamaan ihoärsytyksiä ja vähentämään arpia, mustapäitä ja näppylöitä. Kihelmöivämpi Youthmud on puolestaan se puhutumpi tuote, joka antaa iholle sen kuuluisan kolmen päivän hehkun.



Youthmudin ja Supermudin lisäksi Glamglow-perheeseen kuuluu myös väsymystä ja turvotusta poistava 3 minuutin naamio silmänympäryksille eli Brightmud (postaus täällä). Glamglow'n naamioista Brightmud taitaa olla ainoa, jonka vaikutukset eivät ole saaneet ooh-elämystä minun silmänympärysihollani aikaiseksi. Kosteutusta kaipaavan ihon ylin ystävä eli Thirstymud on edelleen suosikkini ja yksi parhaimmista testaamistani kosteuttavista naamioista. Thirstymudia minulla on tällä hetkellä käytössä jo toinen purkki, ja en kyllä epäröi kolmannen hankkimista.

Mutta nyt, mielenkiintoiseen uusimpaan tulokkaaseen! Glamglow-perheen uutuus on pirteän vihreässä paketissa tuleva Powermud. Sen ideana on mudasta öljyksi muuntautuva koostumus, joka yhdistää saven ja öljyn parhaat ominaisuudet detox-naamiohoidoksi. Powermud poistaa iholta viikon mittaan kertyneet meikinjäämät, kuona-aineet, lian ja saastehiukkaset - ja niitähän muuten kertyy iholle paljon. Saven ja öljyn yhteistyössä savi huolehtii ihon syväpuhdistamisesta ja öljyt puhdistavat ihon hellävaraisemmin. Puhdistava, uudistava ja ravitseva naamio sopii muiden Glamglow'n naamioiden tapaan kaikenikäisille miehille ja naisille ihotyypistä riippumatta. 



Powermudin teho perustuu neljään erilaiseen yhdisteeseen: 

OILIXER™ on ihon superravinto, joka koostuu neljästä korkealaatuisesta kuivaöljystä: ravitsevasta viikunakaktuksen hedelmäöljystä, puhdistavasta männyneulasöljystä, tasapainottavasta olibaanihartsiöljystä  (pihkasta) sekä uudistavasta mirhaöljystä.

CLAYTOX™ on detox-vaikutteinen, tehokas neljän saven yhdiste, joka poistaa epäpuhtaudet ja kuona-aineet hellävaraisesti. Savien yhdiste tekee ihosta puhtaan, raikkaan ja tasaisen. Luonnollista silikonia sisältävä brasialainen valkoinen savi notkeuttaa koostumusta, bentoniittisavi imaisee iholta epäpuhtaudet, kaoliinisavi hillitsee kiiltoa ja biomineraalinen vihreä savi tarjoaa iholle ravinteita.

- PUREIFIER™ on yhdistelmä puhdistavia, supistavia ja hellästi pehmittäviä aineosia (benoitine, hydroloitu hiivan aminohappo, askorbiiniglukoosihappo ja mikrokokoinen riisi), jotka poistavat iholta epäpuhtaudet ja kuona-ainekertymät.

TEAOXI + UKONTULIKUKAN LEHTI, joista Teaoxi on Glamglow'n patentoitu, vihreän teen lehdistä koostettu yhdiste, joka kirkastaa ihoa ja antaa sille näkyvän hehkun. Ukontulikukan lehti puolestaan sisältää mm. runsaasti rasvahappoja ja mineraaleja. Mikrokokoisiksi hiukkasiksi jauhettu ukontulikukan lehti luovuttaa ihoon aktiviisia aineita vaiheittaisesti Teaoxi-teknologian ansiosta.



Powermudia ohjeistetaan levittämään ohut kerros kuivalle ja puhtaalle iholle 5-10 minuutin ajaksi. Naamio tuntuu iholla miellyttävän viilentävältä ja virkistävältä. Tuoksu muistuttaa vihreää teetä ja ihan kuin erottaisin pienen häivähdyksen myös limeä. Voi olla, että limenvärinen pakkaus sekoittaa mielen. Joka tapauksessa tuoksu on mukavan virkistävä! Naamio kovettuu kasvoille nopeasti ja nipistelee vain hieman. Poishuuhteluvaiheessa Powermud muuntuu öljymäiseksi ja puhdistaa iholta loputkin liat ja meikinjäämät. Harvakseltaan hienonnetut rakeet kuorivat ihon hellästi, eivätkä tunnu iholla raastavalta. Powermud toimii myös tehokkaana lisäpuhdistuksena paljon meikkiä käyttävällä. Suositeltu käyttöväli on 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa useammin.



Merkittävin ero ihossani Powermud-käsittelyn jälkeen on ihonsävyn kirkastuminen ja tasoittuminen. Powermud tuntuu puhdistavan syvemmältä kuin tavallinen raekuorinta, vaikka rakeita ei juurikaan naamion seassa ole. Pisteet siitä! Iho näyttää ja tuntuu sileältä ja syväpuhdistuneelta. Suosittelisinkin naamioita erityisesti tehokasta syväpuhdistusta kaipaavalle iholle, joka haluaa kerran viikossa uudistua täydellisesti ja päästä eroon viikon mittaan kertyneistä kuona-aineista. Savesta öljyksi muuntautuvaa koostumusta ei naamiomarkkinoilla ole tietääkseni ennestään, joten erilaisia naamiokokemuksia metsästävälle tämä on varmasti yksi mielenkiintoinen kokemus lisää. Tämä saa vakituisen pestin meidän taloudesta. Uusia Glamglow-innovaatioita odotellessa!

Powermud on saatavilla 49,90 euron suositushintaan. 

Joko teillä on kokemuksia Glamglow'n mutanaamioista? Kelpaisiko perusteellinen syväpuhdistus?








*Tuote saatu blogia varten testiin.

14 kommenttia:

  1. Kelpaisi nassussa on ikäviä näppyjä, jotka kädellä koskiessa erityisesti tuntee. Syväpuhdistaa pitäisi. Glamglow on mielestäni upeasti brändätty tuote, nimeä myöten ja purkitkin houkuttaa. Rakastan omaa kosteuttavaa naamiota jonka minä onnekas voitin blogiarvonnasi. .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on juuri omiaan ihon syväpuhdistamiseen. Siltikin se kosteuttava Thirstymud on kyllä suosikkini näistä kaikista :) Tämä tosin kestää käytössä pisimpään, kun on niin supertehokas, että harvempikin käyttö riittää. En ole uskaltanut stressaantuneelle iholle käyttää superhoitoa joka viikko. Mutta aina kun tämän detox-naamion kasvoille laitan, kyllä huomaa jälkeenpäin iholla selvän eron.

      Poista
  2. Kaipaisin kyllä tuollaista tuotetta. Ihanalta vaikuttaa. Kiitos vinkistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että vinkki oli mieleen! :) Tämä on kyllä taas erilainen tuote naamiomarkkinoilla. Todella tehokas. Vaikka kuorin ihoni kerran viikossa, tätä tuntuu sopivalta käyttää vähän harvemminkin. Varsinkin jos iho on kuivempi ja arka, en suosittelisi välttämättä käyttämään ihan joka viikko.

      Poista
  3. Tää on ihana naamio, omalle iholle tosiaan kerran-pari kuukaudessa on tarpeeksi, on sen verran tehokas. Mun miehelle tää ei sopinut (atooppisuuteen taipuva iho) vaan sai tästä kutisevan punoittavan kohdan kasvoihin, tosin varoittelin jo etukätee, ettei pistäis, kun tiesin tehokkaaksi, eikä herkkäiho välttämättä tykkää näin tehokkaista puhdistavista naamioista. :D Mun suosikki on edelleen Youthmud, tosin olen jemmaillut Thristymudin käyttöä syksyyn ja luulen, että se on se mun juttu. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon varma, että tuut rakastamaan Thirstymudia! Se on ihan huippu. Voiko Glamglow enää paremmaksi pistääkään ;) Tästäkin kyllä tykkään, ja on onneksi ihan erityyppinen kuin Thirstymud. Mullekin riittää, että käytän tätä vähän harvemmin. On niin tehokas.

      Poista
  4. Glamglowin naamiot ovat mielestäni melko ihastusta herättäviä kaikki, vaikka olenkin ehtinyt vasta kokeilemaan valkoisen Supermudin, joka puhdistaa mustapäät melko näppärästi :) Thristymud odottaa vieläkin käyttöönottoa, oon superhuono kosteuttavien naamioiden käytössä ja niitäkin pari muuta jo avattuina :I Mutta joo, tää Brightmud saisi kyllä liittyä mun Glamglow-perheeseen mieluusti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä ihan omanlaisiaan! Kiva brändi muutenkin, niin erilainen. Mä harvoin ostan uutta purkkia samaa kosteuttavaa naamiota, mutta uusi Thirstymud oli pakko hankkia. Se on kyllä yksi parhaimmista kosteuttavista naamiosta :) Nyt kun syksy tulee, niin korkkaat sen ja annat sille mahdollisuuden ylipuhua sut kosteuttavien naamioiden faniksi! :D

      Poista
  5. Mulla on ollut pieni purkki testissä sitä sinistä ja ihastuin siihen heti! Olenkin miettinyt minkä ostaisin seuraavaksi? Toisaalta tämä vihreä houkuttelee, mutta myös se musta Youthmud tai valkoinen Supermud. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sininen on ihana! Niinkuin ylläolevista kommenteista jo huomaakin; mun suosikki :D Mä suosittelisin Thirstymudin kaveriksi tätä tai sitten Supermudia :) Se musta Youthmud on tietenkin se kulttituote, mutta mulla Supermud on kirinyt sen edelle.

      Poista
  6. Thirstymudia olen kokeillut pienen näytepussukan ja se vaikutti kyllä ihanalta! Luultavasti ostan sen jossain vaiheessa täyskokoisena, kunhan saan muutamat muut naamiot ensiksi loppuun :) Tämäkin kuulostaa mielenkiintoiselta, varsinkin tuo koostumus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thirstymud on kyllä jäänyt mulla ihan vakkarikäyttöön. Se on kivan viilentävä kasvoilla, tuo puhtia väsyneellekin iholle ;) Ja tuoksukin on vielä ihanan toffeinen! Jos jossain vaiheessa kokoan omista suosikkinaamioista postauksen, Thirstymud on varmasti mukana.

      Tuntuu muuten hassulta, että vertaan kaikkia Glamglow'n naamioita jatkuvasti Thirstymudiin, vaikka se on ihan erityyppinen kuin Youthmud, Supermud ja tämä Powermud. Jos noista kolmesta viimeisestä pitäisi yksi valita, se olisi kyllä tämä Powermud tai sitten valkoisen purkin Supermud. Toisaalta tässä Powermudissa on niin erilainen koostumus, että voi olla, että kallistuisin tämän puolelle :)

      Poista
  7. Tämä on ihana kuten kaikki muutkin Glamglow naamiot. Itse käytän kanssa kerran kuussa tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran kuussa tuntuu olevan tämän kanssa sopiva väli itsellenikin :) Varsinkin kun käytän viikottain muita kuorintoja.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!