Oletko koskaan miettinyt mitä kaikkea silmänympärysiho joutuu kestämään? Aihe putkahti mieleeni iltarutiinien keskellä tarttuessani silmänympärysvoiteeseen. Tajusin, että oma silmänympärysihoni ei ole ainakaan päässyt helpolla. Se on sietänyt kymmeniä stressijaksoja ja huonosti nukuttuja öitä, kärsinyt kyyneleistä ja suolaisista aterioista - ja silti se vain kestää. Uskallan väittää, että silmänympärysihoni olisi hävinnyt taistelun kaikkia edellä mainittuja haasteita vastaan jo aikaa sitten ilman hyvää silmänympärysvoidetta. Siksi haluan tarjota silmänympärysiholleni vain kaikkein parasta. 


Moni teistä tietää, että vaadin käytössäni olevilta kosmetiikkatuotteilta paljon, mutta silmänympärysvoiteelta vaadin sitäkin enemmän. Ihan mikä tahansa tuubi ei kelpaa, sillä siltä vaaditaan muuntautumiskykyä moneksi: turvotuksen laskijaksi, tummuuden vaalentajaksi ja juonteiden häivyttäjäksi. Mielellään kaikkea noita yhtä aikaa ja samassa paketissa, kiitos. Pieni kiinteytyskin alkaa olla jo paikallaan, mutta kosteutus on minulle ensisijaisen tärkeää siksi, että haluan välttää kuivuudesta johtuvat "turhat juonteet". 

Koska silmänympärysiho on kuin peili, joka kertoo miten elämässä todellisuussa menee, kannustan aina panostamaan hyvään silmänympärysvoiteeseen. Silmänympärysiho ei anna paljoa anteeksi, se vaatii erityishuomiota jatkuvasti. Onhan silmänympärysalueen iho neljä kertaa ohuempaa kuin muu kasvojen iho. Laiskottelu kannattaa siis kohdistaa johonkin muualle kuin silmänympärysalueeseen, mikäli mielii pysyä nuorekkaana ja virkeän näköisenä. 


Aubreyn Lumessence Eye Crème on yksi viimeisimmistä kokeiluistani silmänympärysvoiteiden saralla. Se ansaitsee kiitoksensa erityisesti sy-alueen turvotuksen poistajana ja kiinteyttäjänä. Olen aikaisemmin testannut yhtä tuntuvasti kiinteyttävää luonnonkosmetiikan silmänympärysvoidetta vain kerran, mutta Aubreyn Lumessence Eye Crème tuoksuu kuitenkin paljon paremmalta, vaikka kiinteytystehot voiteilla ovatkin samaa luokkaa.



INCI:
 Vesi (aqua), glyseroli (glycerin), Rosa Mosqueta® ruusunmarjansiemenöljy (rosa rubiginosa seed oil)*, kameliaöljy (camellia sinensis oil)*, kauranversouute (avena sativa extract), helokkiöljy (oenothera biennis oil)*, leväuute (laminaria digitata), ruissiemenuute (secale cereale), sheavoi (butyrospermum parkii)*, carrageenan, hydrogenoitu lesitiini (hydrogenated lecithin), natrium pyroglutamiinihappo (sodium PCA), greippikuoriöljy (citrus grandis peel oil)*, tähkälaventeli (lavandula angustifolia)*, natriumbentsoaatti (sodium benzoate), greippiuute (citrus grandis extract), kaliumsorbaatti (potassium sorbate), askorbiinihappo (ascorbic acid), sitruunahappo (citric acid), proliini (proline), tokoferoli (tocopherol), glysiini (glycine), lysiini (lysine), E-vitamiini-asetaatti (tocopheryl acetate), ksantaanikumi (xanthan gum). *Luomusertifioitu


Aubreyn silmänympärysvoiteen raaka-aineet ovat 100% luonnollisia. Elvyttävä ja nuorentava Lumessence Eye Crème lupaa kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa ja vähentää näkyvästi jo olemassa olevia hentoisia ryppyjä sekä tulevia juonteita. Kosteuttavan kauraproteiinin vaikutus tuntuu välittömänä kiinteytymisenä ja "kiristyksenä" silmänympärysiholla. Voide sisältää myös ruissiemenuutetta, jonka on tieteellisesti todistettu vähentävän juonteita ja ryppyjä jopa 25%, kun sy-voidetta käytetään kahdesti päivässä.


Odotukseni olivat poikkeuksellisen korkealla, sillä tuote on yksi Aubreyn myydyimmistä tuotteista ja moni on jopa nimennyt sen parhaaksi sy-voiteeksi. Kuukauden säännöllisen käytön jälkeen huomaan silmänympärysseudun virkistyneen huomattavasti. Ihan kuin se olisi ollut pienellä lomalla! Pidän normaalisti voidemaisemmista silmänympärysvoiteista, mutta vaikka Lumessence Eye Crème onkin geelimäinen ja kevyt, sen kostetutustehot ovat ilokseni olleet riittävät. Turvotuksen laskijana tämä on erinomainen ja kuten mainittua jo tulikin, sy-ihon napakoitumista ei voi olla tuntematta. Pullo on myös todella riittoisa, sillä jo yksi pumppaus tuntuu olevan liikaa, vaikka tipan jakaisi molemmille silmänympäryksille. Tuoksu on hillitty ja makeahko, joten valittamisen sijaa ei löydy siitäkään. 15ml pumppupullolla on hintaa 35 euroa. Tuotteeseen voi tutustua maahantuojan verkkokaupassa tai Aubreyn sivuilla

Loppuun vielä arvontauutisia: Narcison upean uutuustuoksun onnellinen voittaja on Anne! Arvonta suoritettiin random.org avulla. Haluan vielä kiittää teitä jokaista ihanista kommenteistanne! Oli todella piristävää lueskella niitä. Iso kiitos teille! 

Mitä te vaaditte silmänympärysvoiteeltanne? Onko teillä suosikkia?







*Tuote saatu maahantuojalta. Sis. mainoslinkkejä.

26 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän upeita kuvia <3 Tämä juuri testissä ja itse asiassa postausta vailla valmiina testijakso, hirmuises hyvä silmänympärysvoide vaikka vei hetken aikaa tottua juuri tuohon geelimäisyyteen, kun normaalisti käytän voidemaisia. Mutta muutoin aivan totta joka sana, uskomattoman hellivä silmänympärysvoide. Koska univaikeuksia on ollut aika paljonkin, tämä on tullut kyllä tarpeeseen. :)

    Ihanaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Tiia! <3 Kiva kuulla, että tykkäät! Mullakin oli vähän totuttelemista tämän geelimäiseen koostumukseen, kun yleensä tykkään enemmän voidemaisista silmänympärysvoiteista. Mutta tämä osoittautui ihan hyväksi tuotteeksi! Laskee turvotusta tehokkaasti.

      Poista
  2. Ooo! Kylläpä vaikuttaakin hyvältä! :) Mulla on ollut vähän vaikeuksia löytää tarpeeksi kosteuttavaa silmänympärysvoidetta. Geelimäisissä kun ne ei tosiaan yleensä riitä, joten ehkä tätä kuitenkin uskaltaisi kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hyvä löytö, varsinkaan kun en yleensä niin hirveästi innostu geelimäisistä silmänympärysvoiteista :) Parikymppisenä käytin geelimäisiä koostumuksia enemmän, mutta nyt kolmikymppisenä olen todennut voidemaiset paremmiksi. Juuri sen takia, kun ne tuntuu kosteuttavan enemmän. Mutta tämä kosteuttaa yllättävän hyvin ohueen koostumukseen nähden. Kiinteytyksenkin tuntee heti, ja sehän kelpaa ;)

      Poista
  3. Hyvä silmänympärysvoide jatkuvasti hakusessa :) Tämä lähti tilaukseen heti, kun Aubreyn tuotteet näyttävät olevan tarjouksessa tällä hetkellä iHerbissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että vinkistäni oli hyötyä! Olisi kiva kuulla kokemuksiasi, kun pääset käyttämään tuotetta :)

      Poista
  4. Kauniit kuvat innostavat! Pitää pitää tämä merkki muistissa. Itselläni on nimittäin eniten sitä turvotusta ja huomaan, että usein saattaakin olla väärä silmänympärysvoide syynä turvotukseen kaiken muun, kuten liian suolaisen ruuan tai valvomisen, lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos M! Ihanaa, jos kuvani innostavat! :)

      Liian tuhti silmänympärysvoide saattaa ainakin olla syynä sy-alueen turvotukseen. Tietenkin myös se, jos syö kovin suolaista ruokaa myöhään illalla. Mulle valvominen aiheuttaa kamalimman turvotuksen. Äidille puolestaan vinkkasin jokin aika sitten, kun valitti turvonneista silmänympäryksistä, ettei levitä sy-voidetta liikkuvalle luomelle. Sehän turvottaa todella paljon. Mainitsen siitä aina asiakkaillekin, kun osa tuntuu ajattelevan, että liikkuvalle luomelle kuuluu levittää sy-voidetta, kun kulmakarvojen allekin levitetään.

      Poista
    2. Nyt on kysyttävä, kun en asiasta tiedä: miksi silmänympärysvoidetta ei kuulu levittää liikkuvalle luomelle? Eikö liikkuvan luomen iho tarvitse lainkaan kosteutusta? Ja mikä sellaisen eron muuhun kasvojen ihoon aiheuttaa?

      Poista
    3. Heippa ja kiitos kommentistasi! :)

      Silmänympärysvoiteita suositellaan yleensä käyttämään nimensä mukaisesti silmänympärysalueelle, mutta jos liikkuva luomi kärsii kuivuudesta, täytyy sitäkin ehdottomasti kosteuttaa. Yleensä silmänympärysvoiteet aiheuttavat liikkuvalle luomelle levitettäessä turvotusta, joten siksi niitä ei suositella sivelemään sille alueelle. Monilla silmäluomi on luonnostaan rasvaisempi, eikä vaadi erillistä kosteutusta. Sy-alue on kuitenkin hentoisempi ja kuivuu herkemmin. Jos liikkuva luomi on kuitenkin kuiva ja hilseilee, kannattaa sy-voidetta levittää sille erittäin ohut kerros ja katsoa miten käy. Jos herää turvonnein silmin, suosittelisin kokeilemaan jotain muuta sy-voidetta. Jotkut seerumit ovat myös hyvä vaihtoehto, joissa erikseen mainitaan, että niitä voi käyttää myös sy-alueelle ja silmäluomille. Suosittelisin tämän suhteen tekemään päätöksen sen mukaan, miltä oma silmäluomi tuntuu. Ainahan sy-voiteesta vähän liikkuvalle luomellekin tarttuu, kun räpsyttelee silmiä :)

      Poista
  5. Olen juurikin tutkaillut tätä Aubreyn voidetta seuraavaksi silmänympärysvoiteekseni, ja muutoinkin Aubreyn tuotteet ovat olleet käytössäni toimivia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Eeva! :) Kiva kuulla, että Aubreyn tuotteet ovat sopineet sinulle. Itselläni ei ole vielä Aubreyn ihonhoitotuotteista muulta osin kokemusta kuin tästä, vaikka paljon luonnonkosmetiikkaa käytänkin. Mutta varmasti jossain vaiheessa perehdyn sarjan tuotteisiin paremmin! :)

      Poista
  6. Kuulostaa hyvältä. Itse rasitan silmänympärysihoa vähän turhaan, kun myönnän olevani hieman laiska, enkä oikein jaksaisi taputella silmänympärysvoidetta iholle, koitan kuitenkin vääntään levittäessä ronskia nahkan venyttämistä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnustan, etten itsekään ihan aina taputtele sy-voidetta, mutta levitän tosi hellävaraisesti kuitenkin :D Mä olen niin tarkka (ehkä vähän neuroottinenkin) sy-ihon suhteen, etten IKINÄ venytä sitä! Huomautan joskus miehellekin, kun se hieroo silmiä ja venyttää samalla silmänympärysaluetta :D

      Poista
  7. totta, että silmänympärysvoiteelta vaaditaan paljon enenmmän, kuin vaikkapa silmämeikiltä. Oman apuni olen löytänyt DR.Hauschkan valikoimasta. hyvältä tämäkin kuulostaa. Aubreyn tuotteita on kaapissani kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dr. Hauschkalla on paljon hyviä tuotteita! Minullahan oli jokin aika sitten blogissa teemaviikko, jossa Dr. Hauschkan tuotteista oli esillä mm. silmänympärysvoide. Käy ihmeessä lukaisemassa niitä postauksia, jos olet kiinnostunut Hauschkan tuotteista! :) Teemaviikko alkaa tästä postauksesta. Aubreyn tuotteita en ole vielä laajemmin testannut, mutta enköhän niihinkin tutustu paremmin jossain vaiheessa, kun luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossani kuitenkin suosin :)

      Poista
  8. Tämä vaikuttaa kyllä testaamisen arvoiselta. Kiroan sitä kun en ole aloittanut tarpeeksi nuorena käyttäämään sy-voiteita. Tällä hetkellä suosikko löytyy Supermoodilta. Siinä vielä testijakso meneillään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aloitin sy-voiteen käyttämisen jo vähän alle kaksikymppisenä. Käytin silloin geelimäisiä silmänympärysvoiteita, jotka enimmäkseen juuri kosteutti :) Siitä on kyllä ollut hyötyä. Mun sy-alue olisi muuten varmaan jo ihan rapakunnossa, koska se on joutunut sietämään sata stressiputkea ja huonosti nukuttuja öitä ihan tarpeeksi :D Tuohon Supermoodiin mulla on ollut ajatuksena tutustua jo jonkin aikaa. Kiinnostaa tuotteet kovasti! Jään odottelemaan sun postausta aiheesta :)

      Poista
  9. Vaikuttaa hyvin kiinnostavalta ja voisin hyvinkin ostaa tämän testiin! Itse olen koittanut vaikka ja mitä tuotteita silmänympärysiholle, mutta silti en ole löytänyt itselleni sitä täydellistä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sy-voiteet on kyllä vähän hankalia siinä mielessä, että silmänympärysiho on kuitenkin sen verran vaativa (ja yksilöllinen), että ihan mikä tahansa voide ei ainakaan mulle kelpaa. Varsinkin kun käytän silmänalusilla peitevoidetta ja sy-voiteen pitää pystyä lähes täydelliseen yhteistyöhön sen kanssa :D Jos haluat nimenomaan geelimäisen silmänympärysvoiteen, tämä on kyllä varteenotettava vaihtoehto :)

      Poista
  10. Ehdin jo kiinnostua, mutta tuote onkin pilattu eteerisillä öljyillä. Harmi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmi! Silmänympärysvoidevinkkejä on kuitenkin tulossa blogiin jatkossakin, joten ehkä löydät sopivamman tulevista postauksista. Ja toki aikaisempiakin vinkkejä voi blogista lueskella! :)

      Poista
  11. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tehokas kiinteyttäjä ja turvotuksen laskija sy-alueelle :)

      Poista
  12. Tuo alku olisi voinut olla minun kirjoittamani! Minullekin sy-voide on kaikkein tärkein kosmetiikkatuote. Viimeisen vuoden aikana olen alkanut tarkkailla tuota aluetta oikein erityisellä tarkkuudella ja pakko myöntää, että vähän ahdistaa. Siitä se lähestyvä 30v näkyy kaikkein parhaiten :D

    Tämä tuote kuulostaa oikein lupaavalta. Ostin juuri kolmannen purkin Louis Widmerin loistavan sy-voidetta, mutta kaikki uudetkin tuotteet kiinnostavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu :) Sy-voiteesta en luovu! Ilman sitä olisin jo pahasti rappiolla :D

      Louis Widmerin sy-voiteesta olen kuullut ihan hyvää, joten olen pistänyt sen korvan taakse. Kiva kuulla taas vahvistusta sen suhteen! ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!