Moni suomalainen vannoo Lumenen nimeen. Yli 90-vuotias isoäitini ei tänäkään päivänä päivänä kelpuuta mitään muuta kuin Lumenea kasvoilleen. Syyksi hän kertoo sen, ettei mikään muu sarja saa hänen ihoaan tuntumaan yhtä hyvältä. Minun ei kannata edes yrittää puhua hänelle luonnonkosmetiikasta tai muusta sarjasta, sillä Lumene tulee heti hänellä seuraavaan lauseeseen. Isoäitini olisi varmasti upea keulakuva Lumenelle, sillä hän näyttää ainakin 20 vuotta nuoremmalta eikä ole eläessään luottanut muuhun kuin Lumeneen. Muistakaas naiset, ettei ihonhoito katso ikää! 


Tänään vinkkaan teille hyvästä löydöstä Lumenelta. Kyseessä ei kuitenkaan ole ihonhoitotuote, vaan meikin pohjustusvoide. Meikkivoide määrää aika paljon arkimeikin onnistumisprosentista, mutta omassa käytössäni on myös kahdenlaisia pohjustustuotteita, jotka auttavat tarpeen vaatiessa. Valitsen meikkivoiteen ominaisuuksista riippuen alle joko ihoa heleyttävän pohjustusvoiteen tai ihoa silottavan ja mattapintaistavan version. Jos meikkivoide itsessään on mattapintaisempi, haen heleyden pohjustuksesta. Mikäli taas meikkivoide on erityisen heleyttävä, pohjustusvoiteen ei välttämättä tarvitse olla valoaheijastava, vaan alla saattaa toimia paremmin silottava pohjustusvoide, jotta lopputuloksesta ei tule liian hohtava. Myös ohuen meikkivoiteen kanssa ihohuokosia häivyttävät pohjustusvoiteet ovat erinomaisia, sillä ne blurraavat ihon lähes täydelliseksi jo ennen meikkivoiteen levitystä. 


Lumenelta ilmestyi jokin aika sitten Bright Now -linjaan uusi pohjustusvoide, joka lupaa välittömästi kauniimman ja tasaisemman ihon. Vaikka ihohuokosten ja juonteiden häivytys onkin optista, silkkisen sileästä ihosta voi olla onnessaan. Meikki levittyy Blur Line & Pore Minimizer -pohjustusvoiteen päälle kuin unelma, ja iho näyttää heleämmältä, vaikka onkin täysin mattapintainen. T-alueen osalta kiiltelyyn taipuvainen ihoni pysyy kauniin kiillottomana tunteja, sillä pohjustusvoide lupaa hillitä kiiltoa pitkäkestoisesti.  Vaikka yleensä puuteroin ihoni aina meikkivoiteen jälkeen, Blur Line & Pore Minimizer antaa puuterille ansaitun vapaapäivän. Loppupuuteroinnille ei ole tarvetta, sillä iho näyttää kauniimmalta luonnollisen mattapintaisena. Se, jos mikä saa puuterointiin tottuneen hymyilemään!


Blur Line & Pore Minimizerin sisältämä lakkauute suojaa ja heleyttää ihoa. Samalla se saa ihon näyttämään kirkkaammalta. Pohjustusvoide tuoksuu Bright Now -linjan tuotteille ominaisesti aurinkoiselta ja raikkaalta. Tuoksufanina olen iloinen siitä, että tuotteessa on tuoksua. Melkein jo tätä levittäessään tekee mieli hymyillä. Tuubikin on mukavan yksinkertainen ja aurinkoinen ulkoasultaan.


Pohjustusvoidetta käytetään seerumin ja/tai päivävoiteen päälle. Tämä levittyy iholle sulavasti. Käytössä kannattaa olla säästeliäs, sillä yllättävän pieni nokare riittää silottamaan ihon. Blur Line & Pore Minimizer soveltuu kaikille ihotyypeille, ja sen koostumus on öljytön. Suosittelisin tätä kaikille sileämpää ja tasaisempaa ihoa havitteleville sekä niille, jotka taistelevat ihon kiiltelyn kanssa. Tämä tekee mitä lupaa eikä tuota pettymystä!

Blur Line & Pore Minimizer -pohjustusvoiteella on hintaa noin 14,90 euroa. Tuote ei sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Bright Now -linjan tuotteista saat lisää tietoa Lumenen nettisivuilta.

Mikä on teidän Lumene-suosikkinne? Kenellä on kokemusta tästä? 







*Tuote lehdistönäyte.

16 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä, harkintaan pistän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä kivan positiivinen yllätys! Varsinkin jos haluaa pitää ihon kiiltelyn kurissa, niin suosittelen testaamaan :) Iho jää tosi sileäksi ja mataksi.

      Poista
  2. Sain tuon saman tuotteen juuri tänään. Kiva kuulla, että toimii, sillä en ole ennättänyt pahemmin vielä tutustua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavia testaushetkiä! Toivottavasti tykästyt yhtä lailla kuin minäkin :)

      Poista
  3. Mun Lumene-suosikkeja on gel effect -lakat ja Wild Curl Waterproof Mascara. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen Gel Effect -lakat kuuluu omiinkin suosikkeihin :) Hintaansa nähden ne on kyllä huippuja. Lakka pysyy mun kynsillä pitkään ja muutenkin levittyy just niinkuin pitääkin. Lumenen ripsiväreistä mulla ei ole vielä tullut aarretta vastaan. Ihan ok toimivat mun ripsillä, mutta se siinä :)

      Poista
  4. Tämä http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1423150978876.html artikkeli sai mut kiinnostumaan tästä tuotteesta ja nyt kun on parikin bloggaajaa kehunut tätä voidetta, niin kaippa se on pakko itsekin käydä hakemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hyvän arvostelun saanut, kun on peitonnut monet selepohjustajatkin. Kerro mitä pidit, jos päädyt testaamaan! Olisi kiva kuulla :)

      Poista
  5. Hitsi Lumenelta tulee niin paljon ihanuuksia, että tämä on mennyt ohi. Vaikka meikäläisen "poret" huutavasti tätä tarvitsisivatkin. Meidän mummit ovat samiksia, Lumene on ainoa oikea ja suosi suomalaista se juttu. <3 Ihanaa kun toiset ovat niin tuoteuskollisia ja oikeasti Lumenella pärjäisi loistavasti. Tosin minulle ei sovi Lumenen ripsarit, kun ripset niin onnettomat tyngät. Mutta Lumenelta rakastan vaikka mitä, seerumeita, cc-voidetta, cc-puuteria, gel effect kynsilakkoja ja Lumenen cc-kynsilakka tekee minunkin rumpeista kynsistä siloiset. Lumene on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenelta tulee kyllä kivasti uutuuksia :) Mulle tuoteuskollisuus on vähän vierasta, kun oon aina ollut innokas kokeilemaan kaikkea uutta kosmetiikan saralla. Toki mullakin on ne luottosarjat, mutta en tiedä pystyisinkö käyttämään vain yhden sarjan tuotteita koko loppuelämäni. Ehkä jos en olisi näin kosmetiikkahullu! :D Toisaalta, kyllähän ihollekin tekee hyvää, kun välillä vaihtelee tuotteita. Mutta jos lantrailee kaikkea sekaisin ja vaihtelee liian usein, siitäkin voi iho kärsiä. Koettu on sekin! Nyt yritän aina pitäytyä pidemmän aikaa tietyissä tuotteissa.

      Gel Effect -kynsilakat on omiakin suosikkeja Lumenelta! Ja kulmageeli, se vasta on aarre. Sitä ilman en pärjäisi päivääkään...

      Poista
  6. Lumene-fani täällä :) Ihanaa lukea mummostasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti omistan hänelle jossain vaiheessa ihan oman postauksen. Yksi tärkeimpiä ihmisiä elämässäni <3 Täytyy viedä hänelle Lumenea tuliaisiksi, kun kesällä taas tapaamme pitkästä aikaa (asuu 350km päässä minusta).

      Poista
  7. Tämä on viimeisin löytöni Lumenelta, jota ostan varmasti jatkossa lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsin kelpo tuote kyllä, kun haluaa sileämmän ihon nopeasti ja mattapintaa iholle :)

      Poista
  8. Mitä mieltä olet silikonista meikin pohjustusvoiteissa? Tässäkin näkyy olevan dimeticonia, enkä ole ihan varma mitä mieltä olen asiasta. Luonnonkosmetiikan puolellahan silikoni on iso paha Susi, eikä sitä vastaavassa tuotteessa käytetä.

    Mervi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mervi! Kiitos kommentistasi. Itsekin suosin ihonhoidossa aika pitkälle luonnonkosmetiikkaa, joten en käyttäisi silikonia sisältäviä pohjustusvoiteita ihollani päivittäin. Jatkuvassa käytössä uskon niiden tukkivan ihohuokosia. Tunnustan kuitenkin käyttäväni toisinaan juuri tämäntapaisia silottavia pohjustusvoiteita, jotka häivyttävät ihohuokosia ja pitävät kiillon kurissa. Jos minulta kysytään, jatkuvaa käyttöä en kuitenkaan suosittelisi. Tällä tarkoitan nyt esimerkiksi sitä, että käyttää vuoden putkeen joka päivä silikonia sisältävää pohjustusvoidetta tai ei välttämättä yöksi pese meikkejä pois. Tällöin iho ei pääse hengittämään. Ihonpuhdistus on tärkeää muutenkin, mutta varsinkin jos käyttää silikonia sisältäviä pohjustusvoiteita/kasvovoiteita ym. on erittäin tärkeää pestä meikki huolellisesti pois illalla :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!