Vielä joitain vuosia sitten innostuin niin palavasti kevätkokoelmien uusista luomivärisävyistä, että kauppaan piti marssia samantien ja kiikuttaa uutuussävyt kassalle. Enää muutamaan vuoteen luomivärit eivät kuitenkaan ole saaneet minua yhtä hurmioituneeseen tilaan kuin vaikkapa poskipunat tai heleytystuotteet, jotka ovat nykyään se heikoin kohtani. Tämä kevät ja alkukesä on kulunut aika pitkälti tuoksu- ja huulituotteiden hurmassa, mutta edellisistä vuosista poiketen olen saanut pitkästä aikaa kokea myös luomivärien loistetta. Siksi haluankin esitellä teille kaksi kauneinta keväällä ilmestynyttä palettia, jotka ovat saaneet minut huokailemaan ihastuksesta. Sisley and Clarins, the stage is yours!


Olen nudemeikin suuri fani, mutta kevät ja kesä ovat innostaneet uudenlaisiin sävyleikkeihin. Perinteinen vaalea beige on saanut hetkeksi väistyä luomiltani näiden kauniiden sävyjen tieltä. Älkää ymmärtäkö väärin; olen vuosia sitten elänyt sen vaiheen, jolloin loihdin viimeisimmät trendisilmämeikit joka aamu. Nykyään painotukseni meikissä on kuitenkin enemmän ihossa kuin silmissä. Siksi on ilahduttavaa, että silmämeikit ovat alkaneet taas sytyttämään uusin sävy-yhdistelmin. 


Sisleyn ihonhoitotuotteet ovat minulle tutumpia kuin sarjan meikkituotteet, vaikka alunperin kipinä sarjaan syttyikin Mango-poskipunasta. Se oli ensimmäinen Sisley-ostokseni vuonna 2009, kun asuin vielä Helsingissä. Viime aikoina olen kuitenkin innostunut enemmän sarjan meikkituotteista. Maaliskuussa blogiestradilla nähtiin meikkivoide ja peitevoide, joista postaus täällä. Uusin ihastukseni Sisleyltä on Phyto4Ombres -luomiväripaletti.


Dream on toinen Sisleyn keväällä ilmestyneistä uutuuspaleteista. Se sisältää lämpimän pronssin- ja ruskeanhohtoisia sävyjä, jotka kimmeltävät auringossa upeasti. Phyto4Ombres -luomiväripalettia on saatavilla myös sävyssä 2 Mystery, joka sisältää kylmiä sävyjä hohtavan sinisen ja hopean johdolla. Lumoavia paletteja molemmat, mutta Dream on täydellinen erityisesti kevääseen ja kesään. Pystyin jo lumisissa maisemissa kuvittelemaan pronssinhohtoisen jumalatar -silmämeikin paletilla loihdittuna. 


Sisleyn suhteen voi luottaa laatuun: sävyt levittyvät luomille pehmeästi ja niissä riittää pigmenttiä. Ainutlaatuinen geelimäisen puuterinen koostumus takaa, etteivät sävyt kasaudu juonteisiin tai silmäluomen poimuhin, vaan asettuvat luomille täydellisesti. Paletilla saa luotua luonnollisempia ja intensiivisempiä meikkityylejä, ja sävyt vangitsevat valon kauniisti. Sisleyn kaikki meikkituotteet on kehitetty myös ihoa hoitamaan, joten nämäkin luomivärisävyt sisältävät kasvipohjaisia hoitavia aineosia, kuten vihreää teetä ja valkoista liljaa, jotka suojaavat herkkää silmäluomea. Rasian shakkilautakuosi on piristävän trendikäs ja sulkeutuu ja avautuu helposti ilman voimaa magneettikiinnityksen ansiosta. Sävyt on aseteltu kekseliäästi ja sisleymäisesti S-kirjaimen muotoon. Hintaa paletilla on noin 65 euroa.
.

Sisleystä hypätään toisen upeuden pariin, jossa sävymaailma hyvin erilainen kuin Sisleyn paletissa. Siinä missä Sisley tarjoaa "kesän jumalatar" -lookin, Clarinsin paletilla saa raikkaan "kesän kukkaistyttö" -meikin, jossa on sopivasti särmää. Clarins on jo tänä keväänä onnistunut piristämään meikkiäni huulituotteidensa osalta, mutta tämä paletti oli piste i:n päälle. Kaunis kultainen rasia sai minut välittömästi tykästymään, ja sisältä paljastuvat sävyt herättivät muistoja ajoista, jolloin käytin silmämeikissäni paljon vihreän eri sävyjä. Tämä kesä tulee olemaan pitkästä aikaa vihertävä!


Clarinsin Garden Escape -paletista löytää viehkeät vihreät, pronssinhohtoisen harmaanruskean sekä kaksi persikkaisen pinkkiä sävyä. Korostussävynä toimii pehmeästi hohtava helmenvalkoinen. Sävyt ovat pitkäkestoisia ja silkkisiä koostumukseltaan. Rasian mukana tulee sivellin, jonka toinen pää soveltuu häivyttämiseen. 


Clarinsin luomivärisävyjä voi myös käyttää joko kuivana tai kosteana riippuen siitä kuinka paljon intensiivisyyttä haluaa katseeseensa. Kummassakin tapauksessa raikkailla sävyillä saa loihdittua monta erilaista kesämeikkiä ja pigmenttiä irtoaa hyvin. Clarinsin Garden Escape -luomiväripaletti on saatavilla vain rajoitetun ajan, joten mikäli vielä mielii tämän kaunokaisen itselleen, kannattaa olla nopea. Suositushinta kuuden sävyn paletille on 48,80 euroa.

Millaiset luomivärisävyt iskevät teihin kevät- ja kesäaikaan? Olisiko näistä teidän kesäkaveriksi?






*Tuotteet lehdistönäytteitä.

12 kommenttia:

  1. OIOIOIOIIIIIII toi Sisley on I-H-A-N-A !! ihan niin mun sävyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan innostuneesti reagoit, Marina! :D Sisleyn paletissa on kyllä täydelliset sävyt ja laatu kohdillaan. Suosittelen!

      Poista
  2. Oikeasti pakahdun noista kummastakin, jösses vaan mitä upeuksia! <3

    VastaaPoista
  3. Onpa kauniit luomiväripaletit ja tykästyin varsinkin Sisleyn sävyihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tuo Sisleyn paletti tulee kyllä olemaan käytössä mulla vuoden ympäri :) Sävyt on ihan nappiin! Saa luonnollisempaa arkimeikkiä ja näyttävämpää juhlameikkiä. Tykkään sävyjen koostumuksesta ihan hirveästi.

      Poista
  4. Voi kun näyttää ihanilta. ei ole ihme, että kauppaan piti marssia ;)

    VastaaPoista
  5. Mä ensin katsoin puhelimesta sun postausta ja ajattelin kuvasta, että miksi sä kerrot luomiväreistä, kun olet hankkinut kaksi uutta pikkulaukkua! Heh! On muuten kauniit pikkulaukut ja kivat väritkin siellä sisällä: Mä just syksyllä hankin uudet lasit, mut ehkä mä meen taas silmätarkastukseen:)
    Ihania koteloita ja sisällyksiä kyllä molemmilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei ole pikkulaukut blogiin asti päässeet ;) Ehkä joskus laajennan kosmetiikan ulkopuolelle, haha! Nämä on kyllä harvinaisen kauniit paletit päältä ja sisältä :)

      Poista
  6. Mä laitan olla vielä siinä värikkäässä teinivaiheessa kun tekee mieli vaan kahvia sinisiä, turkooseja ja kirkkaita vihreitä luomivärejä :D.

    Sisleyn luomivärien suhteen mulla ei ole mitään kokemuksia, joskipin ihastuin hiukan yhteen tuoksuun. (Tuoksupullon laitoin sydän murtuneena pois, kun vilkaisin sen hintaa).

    Intouduin myös Clarins-paletista, mutta päädyin aika pian siihen, että paletti ei ole ole sellainen jota tarvitsisin. Myin Garden Escape-paletin, mutta pidin Sleekin Garden of Eden-paletin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt, mullakin oli turkoosivaihe vielä pari kesää sitten! Silloin oli Diorin kausipaletti kovassa käytössä. Nyt olen hetken ollut turkoosi-vapaalla, vihreä on hiljattain tullut tilalle. Se on mulle jo edistystä, kun oon jo pitkään elänyt nudevaihetta eli ruskeaa, beigeä ja muuta kullanhohtoista. Jos mun meikkejä tarkastelisi vuosien takaa, silloin käytin vaikka mitä sävyjä. Menin niin trendien mukaan ja meikkasin aina uusimmilla kausipaleteilla ;) Violettia käytin paljon. Se korostaa kivasti vihreitä silmiä. Violettiin palaan aina välillä juhlameikeissä.

      Sisley on kyllä arvokas sarja, mutta aika lailla hintansa väärti. Mä olen laittanut paljon rahaa Sisleyn tuotteisiin, mutta koskaan en ole ollut tyytymätön. Se on harvinaista multa. Tosin enhän mä kaikkea ole vielä sarjalta kokeillut, mutta vielähän sitä ehtii :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!