Ei ole mikään yllätys, että hyväntuoksuinen mies saa huomion. Tavatessani oman mieheni joitain vuosia sitten, muistan kertoneeni ystävilleni, että hän on aina niin raikas ja puhdas. Vaikka yhdessäolomme vuosia on jo kertynyt useampi, voin edelleen sanoa, että miehelleni on freessiys tärkeää. Suuhygieniasta pidetään huolta ja suihkussa käydään. Myös deot, suihkusaippuat ja hajuvedet ovat aktiivisesti käytössä. Ihonhoitoakin mies harrastaa, liekö kauneusintoilija-puolisolla ollut jotain vaikutusta. Blogin myötä saan välillä myös miesten tuoksuja testiin, joten onneksi kotoa löytyy täydellinen testimies, joka taitaa olla salaisesti innostunut siitä, että minua kiinnostaa hänenkin mielipiteensä tuotteista.


Miehelläni tuntuu olevan tietynlaisia tuoksukausia. Siinä missä minä saatan vaihdella tuoksua päivittäin senhetkisen mielialan mukaan, mies yleensä nappaa tottumuksesta saman tuoksun, jos on siihen jo ehtinyt tykästyä. Kaikkea hän ei suinkaan kelpuuta, mutta näistä kahdesta Issey Miyaken keväällä ilmestyneestä uutuudesta olen kuullut positiivista puhetta. Vaikka omassa käytössäni pidän pääasiassa syvän viettelevistä ja makeahkoista tuoksuista, saan päänsäryn liian vahvoista miesten tuoksuista. Nämä Issey Miyaken tuoksut ovat kuitenkin raikkaan sävytteisesti vetoavia, joten mies saa suihkauttaa tuoksua aivan rauhassa ilman, että aiheuttaa samalla puolisolleen migreenin. 


Meren voimaa henkivä Issey Miyaken L'eau D'Issey Pour Homme Oceanic Expedition tarjoillaan vaaleansinertävässä pullossa. Se on raikkaan mausteinen ja metsäinen tuoksu, johon sitruksisuus luo mukavan erilaisen vivahteen. Tuoksu on merellisempi versio Issey Miyaken L'eau D'Issey Pour Homme -perustuoksusta. Suihkunraikkaan miehen resepti on Oceanic Expeditionissa bergamotin lehden, inkiväärin ja santelipuun sekoitus. Ja tämä resepti toimii!

Jos merellinen tutkimusmatka ei niin innosta, tummansininen Nuit D'Issey Austral Expedition vie mystisen yön raikkauteen. Vetoavina vastakohtina hurmaavat raikas lime ja mausteinen ambra. Metsäisyyttä on tässäkin, mutta nahka, bergamotti ja vetiver tuovat tuoksuun salaperäisiä vivahteita. Tämä tuoksu kolahtaa minuun ja niin myös sen kantaja! Nämä tuoksut ovat saatavilla vain rajoitetun ajan, mutta kausituoksujen perusversiot kuuluvat Issey Miyaken pysyvään valikoimaan. 75ml tuoksujen suositushinta on 55 euroa. 

Millaiset miesten tuoksut ovat teidän mieleenne?






*Tuoksut lehdistönäytteitä.

13 kommenttia:

  1. Itse tykkään miestentuoksuista, joissa on särmää. Niissä saa olla jopa hiven naisellista makeutta. Kesällä oma puolisoni selvästi suosii aika raikasta linjaa, mutta syksyllä kaivaa tummemmat tuoksut kaapista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kyllä tykkään särmikkäistä miesten tuoksuista, mutta liian vahvoja ja metsäisiä tuoksuja ei vaan pää kestä :D Ne aiheuttaa jostain syystä mulle melkein aina migreenin. Nämä tuoksut kuitenkin nappasi! Eikä tule migreeniä ;) Varsinkin tuo tummansinisessä pullossa oleva Nuit D'Issey Austral Expedition on ihana. Sopivasti särmikäs ja salaperäinen ;)

      Poista
  2. Mä itse tuoksuja rakastavana haluisin NIIN että A käyttäisi tuokusta yhtä intohimoisesti kuin minä, mutta ei. Hän vaan ei osaa käyttää tuoksuja. Oikeastaa silloin laittaa tuoksuja kun johonkin lähdetään ja arvaa vaan kuka kulkee nenä kiinni olkapäässä koko ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tiedän mistä puhut! Näistä varsinkin tuo tummansininen tuoksu on juuri sellainen, joka saa hakeutumaan toisen kylkeen kiinni :D Mun mies onneksi tykkää käyttää tuoksuja. Olen siitä hyvilläni! Paitsi jos tuoksuvalinta aiheuttaa migreenin ;) On se kyllä tainnut jo oppia, mitä tuoksuja puolison pää ei kestä :D

      PS. Teillähän on sitten ihanat spesiaali-illat, jos sun mies oikein varta vasten suihkauttaa jotain tuoksua kun lähdette johonkin! :)

      Poista
  3. Miesten tuoksu voi olla hyvinkin huumaava ja vie jalat alta. Mutta sitten on taas niitä tuoksuja, jotk saavat aikaiseksi päänsäryn. Usein syytetään naisia liiallisesta hajuvesien käytöstä, mutta yleensä kyllä miesten tuoksut ovat niitä, jotka liian voimakkaalla tuoksullaan tuovat huonon olon. Mieheni käyttää tuoksuja maltillisesti ja olen aina pitänyt siitä, että hän tuoksuu hyvälle ja puhtaalle. Mutta älä kysy säbämatsin jälkeen! Harmillista vain, ettei hän oikein innostu uusista tuoksuista siihen tahtiin kuin itse toivoisin. Uudet lahjaksi ostamani tuoksut ovat jääneet käyttämättä, joten olen luovuttanut sen suhteen. Hän kaiketi sitten itse tietää mitä haluaa! Ihanaa juhannusta, säästä huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, älä muuta sano! Joillain on tapana suihkautella vahvaa tuoksua kymmenen kertaa, ja silloin sen haistaa kilometrien päähän :D En kestä sellaista tuoksupilveä. Tosin myönnän, että olen joskus hämärinä ravintolailtoina saattanut sortua samaan ;) Vaikka eihän se aina suihkauksien määrästä riipu, sillä mulla se on ainakin tietyntyyppinen tuoksu, joka laukaisee migreenin. Oli sitten naisten tai miesten tuoksu. Ihanaa, jos sun miehellä on selvät sävelet tuoksuvalintojen suhteen! Älä välitä, jos sun tuoksualahjat ei uppoa, jos hän kerran tuoksuu hyvälle ja raikkaalle! Siihen voi jo olla tyytyväinen :)

      PS. Toivottavasti teidän juhannus sujui kaikin puolin mukavasti!

      Poista
    2. Kiitos Mia kysymästä. Mukavasti meni ystävien luona mökkeillen:)

      Poista
  4. Jean Paul Gaultier on yksi parhaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Mulla ei olekaan vielä mitään kokemusta Jean Paul Gaultierin miestentuoksuista. Omistan merkiltä ainostaan yhden naistentuoksun :) Sekin tuntuu vähän liian tymäkältä mun makuun, mutta mieheltä tuli kyllä positiivisia kommentteja tuoksusta :D

      Poista
  5. Kommentoin täällä uudelleen, koska aiempi kommentti on kadonnut tuhkatuuleen... Hööh. Eli meillä mieheni kanssa hyvin erilainen tuoksumaku, tykkään raikkaista ja sporttisista, mutta tumma ja pitkä mieheni taasen miehekkään vahvoista ja tummista tuoksuista. Oma lemppari ollut miesten Qliniquen Happy, mieheni mielestä se aivan poikien tuoksu, pikkupoikien.

    Issyeen liittyy tarina, että ostin kentältä matkalla Italiaan oikealla olevan miesten tuoksun ja rakastin sitä. Vasta parin vuoden jälkeen selvisi, että olikin miesten tuoksu, kääks. Oonko pönttö, en tiedä, mutta tuoksu vaan oli niin sitruunaisen raikas ja hyvä.

    Iloa päivään ja toivottavasti tämä kommentti tulee perille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä olen kuullut, että jotkut naiset käyttävät jopa miesten deoja! Siis omia, uusia, kaupasta ostettuja :D En siis jotenkin pidä ihmeellisenä, jos joku nainen käyttäisi miehen tuoksuakin. Paitsi jos se on ihan selkeän miehinen :D Sitruksista ja raikkaista tuoksuista voi olla jopa vaikea erottaa, että onko kyseessä miehen vai naisen tuoksu. Esim. Cliniquellakin taitaa olla joitain unisex-tuoksuja :) Issyestä en tiedä, mutta mikäs siinä jos tykästyit siihen! :D

      PS. Aina ei voi mennä maku yksiin miesten kanssa ;)

      Poista
  6. Tummat ja mausteiset ovat jees :). Esim Calvin Klein One Shock for men. Siinä on hieman makeutta, mutta silleen sopivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naisten versio kyseisestä tuoksusta on ainakin mun mieleen! Mulla taitaa olla sitä jo kolmas pullo käytössä :D Aina joku kehuu sitä. Täytyy käydä nuuhkaisemassa sitä miesten versiotakin jossain vaiheessa. Kiitos vinkistä!

      PS. Jos pidät tummista ja mausteisista miesten tuoksuista, saattaisit hyvinkin tykästyä tuohon Isseyn tummansiniseen Nuit D'Issey Austral Expeditioniin :) Se on ihana.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!