Kesän lähestyessä ja pukeutumisen keventyessä voitaisiin jälleen uppoutua hetkeksi mukaviin vartalonhoitotuotteisiin, mikäli osa teistä kaipailee uusia vinkkejä ihonhoitoon. Pari viikkoa sitten intoilin teille Kivvistä, ja nyt vinkkaan kahdesta muusta luonnonkosmetiikan kevään uutuudesta, joilla paksun vaatekerroksen alla lymyilleen ihon saa hetkessä kesäkuntoon. Tuubit esiin siis!


Ranskalaiselta Cattier Parisilta, ilmestyi tänä keväänä uusia suihkuvoiteita ja vartalovoiteita, joista maahantuoja lähetti minulle jokin aika sitten testattavakseni mantelisen makean kaksikon. Näiden kanssa on ollut vaikea peitellä tyytyväisyyttä, sillä moni teistä blogiani pidempään seuranneista tietää mieltymykseni makeahkoihin luonnonkosmetiikkatuotteisiin, joiden toivoisi välillä olevan jälkiruokaa muullekin kuin mielelle. 


Manteli & Kvitten Suihkuvoide on täyteläinen, hellävaraisesti ihon puhdistava ja hydrolipikalvoa suojaava suihkuvoide, joka tarjoaa iholle kosteutusta, ravinteita ja pehmeyttä luomu auringonkukka- ja safloriöljyn avustuksella. Kermainen suihkuvoide sulaa iholle ihanasti ja tuoksuu hienostuneen manteliselta. Vaikka suihkuvoide jättääkin ihon silkkiseksi, päivittäiseen kosteutukseen tottunut vartaloni iho halajaa vielä viimeistelevää voitelua. Onneksi Cattier Paris on kehittänyt suihkuvoiteen rinnalle samantuoksuisen vartalovoiteen, joka sopii tehtävään loistavasti.


Manteli & Kvitten Vartalovoide on täydellinen voide kullanhohtoisia kesäsääriä tavoittelevalle. Vaikka voide ei olekaan itseruskettava, se antaa kevyen hohteen koko vartalolle. Kalpea iho näyttää hetkessä hehkeämmältä ja ruskettunut iho nousee upeaan loistoonsa. Voiteessa on suihkuvoiteen tapaan mieto ja makeahko tuoksu. Vartalovoide hellii ihoa muun muassa uudistavalla aloe veralla. Taustalla vaikuttaa myös luomu safloriöljy.


Vartalovoide kerää kauniisti hohtavan koostumuksensa lisäksi plussat hätkähdyttävän nopeasta imeytyvyydestään. Tämän kanssa ei tuhlaa minuutteja, sillä pukea voi samantien. Mutta kukapa enää haluaa saada sääret piiloon, kun ne kuultavat kauniin kullanhohtoisina? Sukkahousut voi jättää hyvillä mielin kaapin perälle! Täydellinen kesävoide on tarjolla 200ml koossa esimerkiksi Biodellyssä noin 15 eurolla. Suihkuvoide löytyy täältä. Tuotteet löytää myös Hyvinvoinnin Tavaratalosta


Cattierin kaksikko oli minulle iloinen yllätys varsinkin tuoksultaan. Normaalisti mantelinen tuoksu saattaa joissain tuotteissa olla liian päällekäyvä, mutta Cattier on onnistunut kehittämään tuoksusta sopivan viehkeän. Jos mantelinen makeus ei kuitenkaan iske sinuun, suihku- ja vartalovoideuutuuksien joukosta löytyy myös virkistävä Vihreä Tee sekä viettelevä Lootuskukka. Itse intoudun varmasti kokeilemaan vielä jompaakumpaa. Kaikki Cattier Paris-jälleenmyyjät löydät maahantuojan sivuilta.

Miltä teidän vartalonhoitorutiininne näyttävät tällä hetkellä? Onko teillä kokemusta Cattier Parisista?







*Tuotteet saatu maahantuojalta. Sis. mainoslinkkejä.

16 kommenttia:

  1. Mia niin kauniit kuvat, voi että silmä lepää <3 Cattierista ei ole niin minkäänlaista kokemusta, mutta paljon olen kuullut positiivista ja toki mietintämyssyssä ovat. On varmasti todella laadukas sarja.

    Upeaa sunnuntai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Tiia! <3 Pientä kokeilua taas kuvaamisen suhteen :D Hyvä jos onnistuin!

      Cattier on yksi Ranskan myydyimmistä kosmetiikkasarjoista :) On aika edullinen sarja, mutta laadusta tinkimättä. Siksi kai tuntuu villinneen luonnonkosmetiikkafanit ;) Kovin montaa tuotetta en ole vielä kokeillut, mutta Cattierin savinaamioista tykkään ja näihin myös tykästyin.

      Poista
  2. Minulla kyllä ihan uusi tuttavuus tämä. Kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen hiljattain hurahtanut suihkuvoiteisiin ja suihkuöljyihin :D Niistä jää iho niin ihanan pehmeäksi. Jos siis näistä pitäisi valita, tuota suihkuvoidetta suosittelen ehdottomasti! Vartalovoidekin on ihana kesäksi, mutta tuossa suihkuvoiteessa tuoksu pääsee vielä enemmän oikeuksiinsa :) Tutustu ihmeessä!

      Poista
  3. Minulle myös vähän oudompi sarja. Mutta voisi kokeilla vaihteeksi. Kuvasi ovat kauniita ja hyvin ajateltuja. Niissä silmä lepää. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi, Emilie! :) En ole mikään ammattilainen kuvaamisen suhteen, joten piristää aina, kun jonkun mielestä kuvani ovat onnistuneet. Kiitos! :) Näitä Cattier Parisin tuotteita on hyvä kokeilla, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta ei halua investoida kalliimpiin sarjoihin. Cattierin tuotteita tulee varmasti jatkossakin vilahtamaan blogissani.

      Poista
  4. Ei mitään kokemusta Cattier Parisista. Yksi harvoja sarjoja, joka on jotenkin jäänyt itseltä täysin kokematta. Vartalonhoitorutiinit on tällä hetkellä vähän hukassa, kun omaa kylppäriä ei voi käyttää. Jotenkin tuntuu kamalan vaivalloiselta raahata alakertaan omia kamoja. Olen yleensä ahkera kropan kuoria ja voin sanoa, että jo viikossa huomaan, etten ole sitä kuorinut. :/ Kunpa tää remppa olisi äkkiä ohi ja pääsisin lutrailemaan omassa kylppärissä mun ihanilla tuotteilla. NYYH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tunnen sun tuskan tuon rempan suhteen :( Onneksi nyt on jo viikko mennyt, AJATTELE, yksi viikko! Pian ootte voiton puolella! Ja sitten kaikkien purnukoiden kanssa länträäminen tuntuu vielä nautinnollisemmalta :)

      Cattier Paris on mullekin vielä aika uusi sarja, mutta mitä näitä muutamia tuotteita olen kokeillut, niin positiivisia yllätyksiä ainoastaan :) Sarja on edullisimmasta päästä olevaa luonnonkosmetiikkaa, mutta onneksi edullisuus ei ole tuntunut käyttökokemuksessa. Halpistuotteet kun eivät yleensä anna luksuksen tuntua, ja mä ainakin omissa ihonhoitorutiineissani tavoittelen juuri sitä arjen luksusta :D

      Poista
  5. Vartalonhoitorutiinini on ollut jo vuosia sama. Rasvaus joka pesun jälkeen ja kuorinta kerran viikossa. Tehotuotteita käytän harvemmin. Metsästän jatkuvasti sitä täydellistä kroppavoidetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit, Taru! Aika samoilla linjoilla mennään täälläkin, mitä nyt joskus innostun kuorimaan vartaloni kaksi kertaa viikossa :D Jokailtainen vartalon rasvaaminen on mullakin ollut jo vuosia tapana, vaikka iho ei aina voidetta tarvitsisikaan. Tuntuu, että iho pysyy paljon pehmeämpänä ja joustavampana, kun sitä kosteuttaa säännöllisesti :) Ja vanhempana iho varmasti kiittää! Tuosta täydellisestä vartalovoiteen metsästyksestä tulikin mieleeni, että voisin joskus koota jonkun postauksen, jossa olisi omat vartalovoidesuosikkini :)

      Poista
  6. Itse löysin edullisen Cattier Parisin reilu vuosi sitten vai onko siitä jo enemmän, mutta joka tapauksessa kelpo luonnonkosmetiikan sarja, jonka suosikkeja itselläni on herkän ihon savinaamio ja Pariisista tänne raahaamani karitevoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, Riikka! Kiva kuulla muidenkin mielipiteitä Cattierista :) Taitaa minultakin löytyä juuri tuo Herkän ihon Savinaamio. Muistaakseni se on väriltään vaaleanpunertavaa :) Cattierin karitevoita en omista, mutta Terre d'Ocin karitevoihin olen tosi tykästynyt. Voisin kyllä kokeilla Cattierin versiotakin jossain vaiheessa.

      Poista
  7. Ei ole tuttu sarja, mutta kiinnostava kylläkin. Tosin tuo manteli-juttu ei taida mulle käydä. Harmi. Kuulostaa kyllä sellaiselle parivaljakolle, että olisi ihana lillua siellä kylpyammeessa pitempään jahelliä itseään silkkisillä tuotteilla....mut kun ei ole sitä kylpyammetta:)
    Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos M! :) Näiden kanssa ei onneksi tarvitse kylpyammetta rentoutumiseen, mutta jos olet mantelille allerginen, se saattaa vaikeuttaa asiaa :D Tosin inci-listat kurkattuani, en löydä kummastakaan manteliöljyä. Ainoastaan auringonkukkaöljyä, sheavoita jne. Ihmettelin sitä jo vähän kun kirjoittelin juttua ja kuvasin tuubeja. En ole kyllä mikään inci-listojen tulkitsijaguru, joten joku viisaampi voisi tsekata listan ja varmistaa asian, mutta itse ainakin melkein sanoisin, etteivät edes sisällä mantelia. Ehkä siksi näihin ihastuinkin, kun eivät tuoksu "perinteisen mantelisilta" :D

      Poista
    2. Ahaa, mutta miksihän sen nimi on sitten Manteli ja Kvitten vartalovoide? Hassua:)

      Poista
    3. En tiedä :D Samaa mietin itsekin! Tuoksu on kyllä pehmeän mantelinen.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!