Tänään hypätään pitkästä aikaa naamioiden maailmaan ja hellitään ihoa superfoodilla. Nopean toiminnan naisena olen kasvonaamioiden suuri fani, sillä olen huomannut, että jo 10 minuutin naamiohoito voi saada iholla wau-efektin aikaiseksi. Vaikka naamioiden käyttö ei ole ihonhoidossa yhtä välttämätöntä kuin vaikkapa ihon säännöllinen kuoriminen (josta laistaminen näkyy iholla nopeasti), naamiopurnukat rientävät ripeimmin apuun, kun iho kärsii hädästä. Sen lisäksi ne ovat tehokas keino irtautua stressaantuneesta olotilasta ja ottaa hetki aikaa itselle.


Iho elää erilaisia aikakausia vuodenaikojen vaihtuessa. Sääolosuhteet ja ilmasto vaikuttavat ihoon merkittävästi, mutta moni on varmasti kokenut myös omien elämäntapojen peilaantumisen kasvoille. Havahdun välillä itsekin kiireisen arjen tai stressaavan ajanjakson vaikutuksiin ihollani, kun huomaan kasvoille ilmestyneen epäpuhtauksia tai ihon menettäneen heleytensä ja muuttuneen sameahkon väriseksi. Silloin tartun pikapikaa naamiopurkkiin, joka herättää kasvot taas henkiin ja antaa iholle uutta elinvoimaa ja energiaa. Blogia varten testiin saamani Super-Food Mask on hehkeyttä havittelevalle iholle juuri oivallinen valinta.


Tutustuin englantilaiseen Inlight Organic Skincare -luonnonkosmetiikkasarjaan ensi kertaa viime vuoden loppupuolella. Olen testannut sarjan Firm & Tone Oil -vartaloöljyä, Organic Daily Face Oil -kasvoöljyä sekä ihastuttavaa Chocolate Face Maskia (postaus löytyy täältä). Jokainen tuotteista on ollut positiivinen testikokemus, mutta vartaloöljyyn olen yhä eniten ihastunut ja sitä olen ostanut lisää testituotteen loputtua. 

Inlight Organic Skincare -tuotteet ovat kaikki täysin öljypohjaisia. Tuotteet eivät sisällä yhtä ainutta tilkkaa vettä, alkoholia tai mitään synteettisiä aineita. 100% orgaaniset tuotteet ovat sekoitus hienoimpia ja tehokkaimpia kylmäpuristettuja öljyjä, yrttejä, mehiläisvahaa sekä puhtaimpia eteerisiä öljyjä. Sarjalla on Soil Association -sertifikaatti, joka takaa tuotteiden laadun ja ekologisuuden. Inlight Organic Skincare -tuotteet ovat lääkärin/homeopaatin luomia ja soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille. 


Super-Food Face Maskia kuvailllaan nuorentavaksi, viilentäväksi ja kohottavaksi naamioksi, jonka syväpuhdistava ja korjaava vaikutus perustuu muun muassa spirulina-levän sisältämään klorofylliin (=lehtivihreään) sekä ohranlehtiuutteeseen, ruusuöljyyn ja apinanleipäpuujauheeseen. Super-Food Face Mask vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista ja kollageenin muodostumista. Lisäksi se taistelee vapaita radikaaleja, punaisuutta ja näppylöitä vastaan. Naamio lupaa iholle raikkautta ja säteilevyyttä jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

Super-Food Face Mask tuoksuu vehreältä ja on koostumukseltaan notkean öljymäistä. Naamio tuntuu iholla rentouttavalta ja viilentävältä. Jopa tuotteen lupaaman kohottavan vaikutuksen voi tuntea 10-20 minuutin vaikutusajalla. Yleensä yritän hoitaa monta asiaa samanaikaisesti, enkä ehdi nauttia naamiohetkistä makuulla ja silmät suljettuina. Niinä harvoina kertoina kun olen onnistunut antamaan itselleni luvan olla tekemättä mitään naamion vaikutusajalla, Super-Food naamion rentouttava vaikutus on vähintäänkin tuplaantunut: naamio saa tuntemaan kuin olisi virkistävällä kävelyllä raikkaassa ilmassa vihreän luonnon keskellä.


Täytyy myöntää, että öljypohjaiset tuotteet ovat vaatineet minulta hieman totuttautumista. Naamion poispesuhetkellä tuntuu kuin naamiokerros vain pyörisi iholla eikä irtoaisi millään. Onneksi hierominen ei ole turhaa, sillä naamion sisältämä apinanleipäpuujauhe kuorii kasvot kevyesti ja hellävaraisesti. Kärsivällisyys palkitaan, kun kasvot on taputeltu kuiviksi pyyhkeeseen: 15 minuutin Super-Food Face Mask -hoito tuo kasvoille sen kuuluisan "hyvinvoivan ihon hehkun", jonka jälkeen iho näyttää hyvältä juuri sellaisena kuin se on: luonnollisena ja ilman meikkiä.  

Inlight Organic Skincaren Super-Food Face Mask sopii iholle, joka kaipaa korjaavaa hoitoa, supertehokasta kosteutusta sekä tuntuvaa elvytystä. Tämä ravinnepommi korjaa myös auringon aiheuttamia kollageenivaurioita ihossa. Naamiota suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. 50ml lasipurkissa saatavilla oleva Super-Food Face Mask kustantaa 46,90 euroa. Tuotteeseen voi tutustua maahantuojan verkkokaupassa. Kaikki jälleenmyyjät voi kurkistaa täältä. Inlight Organic Skincare -sarjasta voi lukea lisää täällä.


Koodilla Super-Food saat 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista sekä ilmaisen toimituksen 21.9.2014 saakka maahantuojan verkkokaupassa(Bloggaaja ei hyödy alennuskoodin käytöstä millään lailla).



Haluatko sinäkin hemmotella kasvojesi ihoa Super-Food naamiolla?


Kommentoi ja kerro, kuinka usein sinä tartut naamiopurkkiin ja millaisia naamioita suosit. Voit myös jättää vinkin hyvästä naamiosta! Mikäli et käytä naamioita, voit kertoa miksi Super-Food naamio houkuttelee sinua. Yksi onnekas kommentoija voittaa itselleen Inlightin Super-Food Face Maskin. Mainitsethan kommentissasi sähköpostiosoitteesi lisäksi mitä kautta seuraat blogiani, sillä bloggerin, bloglovinin tai blogilistan kautta seuraavat osallistuvat arvontaan 2 arvalla. Aikaa osallistua on reilu viikko eli 17.9.2014 klo 23.59 saakka. Onnea arvontaan!

*Arvonnan sponsoroi maahantuoja. Super-Food Face Mask saatu testiin blogia varten.

44 kommenttia:

  1. Käytän naamiota kerran viikossa. Ostan kaupasta niitä "pusseja", josta saa yksi tai kaksi käyttökertaa. Viime aikoina olen tosin valmistanut kasvonaamion itse. :) Seuraan bloggerin kautta. Eli kahdella arvalla mukana.
    pikkubambinblogi@gmail.com
    http://pikku-bambin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsetehty kasvonaamio kuulostaa hyvältä. En ole kertaakaan kokeillut valmistaa omaa kasvonaamiota, vaikka mielessä on käynytkin! :)

      Poista
  2. Mulla on hemmotteluhetki aina sunnuntaisin: kasvojen kuorinta ja naamio, sekä vartalon kuorinta ja kylmällä kelillä sauna <3 Ihanaa! Vaihtelen eri tuotteita. Kokeilemasi naamio kuulostaa unelmalta, ja raaka-aineet varmasti tehoaa! Soil Associationin sertifioimat tuotteet kiinnostavat, yleensä sertifikaattina on Ecocert tai NaTrue. Seurailen bloggerin kautta. ilovegreencosmetics@gmail.com ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, ihanaa hemmotteluhetkeä sulle tänään, Mirtsu! Uuteen viikkoon uudistuneena ;)

      Poista
  3. Naamioiden käyttö on unohtunut tässä viime aikoina joten kiitos muistutuksesta ;). Itse käytän erilaisia kasvonaamioita, mutta ehkä enimmäkseen syväpuhdistavia ja kosteuttavia. Vanhat purnukat alkavat vedellä viimeisiään joten uusi naamio olisi enemmän kuin tervetullut! Luen blogiasi bloglovinin kautta.
    so_pp_a@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä kaikessa hulinassa aina muista ;) Onneksi iho ilmoittelee tarpeistaan! Syksymmällä on muuten tulossa juttua syväpuhdistavista naamioista :)

      Poista
  4. Käytän naamioita 1-2 kertaa viikossa, vähän tarpeen mukaan. Vuorottelen syväpuhdistavia ja kosteuttavia naamioita, koska iho kukkii: joskus epäpuhtauksista ja joskus kuivuudesta. Vaikeimpina kausina pitää käyttää molempia samalla kertaa (talvea odotellessa..). Seuraan blogiasi bloggeirn kautta
    supernatural-93 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimit juuri niinkuin pitääkin, Lusa :) Ihon tarpeita kuunnellen!

      Poista
  5. AP
    Kuulostaa ihanan monipuoliselta naamiolta. Itse yritän naamioitua kerran 1-2 viikossa kasvokuorinnan jälkeen. Kotoa löytyy puhdistava sekä kosteuttava naamio. Seuraan blogiasi blogilistan kautta :)
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneusrutiinisi kuulostavat erittäin hyvältä, Anne! Minullakin on tapana kuoria ihoni 1-2 kertaa viikossa ja helliä ihoa sen jälkeen jollain ihanalla naamiolla. Joskus korvaan kasvokuorinnan syväpuhdistavalla naamiolla. Vähintään kerran viikossa on minun kuitenkin kuorittava ihoni ihan raekuorinnalla. En voisi elää ilman raekuorintoja ;)

      Poista
  6. Kuullostaa ja näyttää ihanalta!

    Täällä tartutaan naamioon kahdesti viikosta, talvella saatan laittaa kosteuttavaa naamiota jopa kolmesti. Lemppareita löytyy Nafhalta, RVB:ltä, Samparilta ja Dermalogicalta, myös se Purelogicolin naamio on ihan rakkautta! Kaikki mikä kosteuttaa tänne kiitos. ;)

    Bloggerin kautta seurailen.
    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös talvisin aika innokas kosteuttavien ja elvyttävien naamioiden käyttäjä. Se PureLogicolin naamio on ihan huippu ;) Yksi parhaista! Sampariin pitäisi kyllä myös tutustua :)

      Poista
  7. Olen tosi huono käyttämään naamioita. Sanoisin että kerra pari kuussa. Tiedän että pitäisi käyttää useammin, mutta aina kiireeseen vedoten se jää. Kuorin kyllä kerran viikossa kasvoni ja kaulani sekä muun kroppani harvemmin.
    Seuraan blogiasi bloggerin kautta
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että olet tajunnut ihon kuorimisen tärkeyden :) Sillä pääsee jo pitkälle. Ei pääse ihon väri samentumaan ja harmaantumaan, kun kuollut ihosolukko kipataan pois kerran viikossa ;)

      Poista
  8. suosin yleensä itsetehtyjä jogurttinaamioita! Joskus kuitenkin tuntuu että tarvisin vähän enemmän tehoa, ja tälläinen superfood kuullostaa juurikin siltä, mitä etsin. Yleensä teen naamioita aina kasvojen kuorinnan jälkeen (mutta krhm, aika usein se kuorinta unohtuu....)

    seuraan blogiasi bloggerin kautta ja sposti on noora.kinnunen@netti.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä naamio onneksi kuorii ihon samalla, joten ei tarvitse tehdä ennakkovalmisteluja ;) Nuo sun itsetehdyt jogurttinaamiot kuulostavat aika houkuttelevilta!

      Poista
  9. Naamioita tulee käytettyä noin parikertaa kuussa tai sitten useasti viikossa. Riippuu ihon kunnosta ja fiiliksestä. Turvaudun välillä Lumenen naamioihin. Toisinaan teen itse jonkin hunajapohjaisen naamion.
    Blogia seuraan bloglovinin kautta.
    phonkane (at) hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä toimintatapa sinulla. Naamioita kannattaakin käyttää ihon kunto ja tarpeet huomioiden :) Itsetehty hunajapohjainen naamio kuulostaa aika hyvältä!

      Poista
  10. Yritän käyttää savinaamiota kahdesta viikossa, sillä olen huomannut sen helpottavan akneani merkittävästi. Talvella käytän myös jotain kosteuttavaa naamiota tarpeen mukaan.
    seuraan blogiasi ihan selaimen kirjanmerkeistä.
    RipRap
    r_laitala@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Savinaamiot ovat kyllä tehokkaita poistamaan epäpuhtauksia iholta. Syksyn aikana tulen kirjoittelemaan puhdistavista naamioista blogissakin :) Nostan esille ylivoimaiset suosikkini, joita olen käyttänyt jo pidempään ja useamman tuubin.

      Poista
  11. Käytän naamioita kerran viikossa ja tällä hetkellä käytössä Nafhan naamio. Tämä naamio kiinnostaa kovasti ja ilolla mukana arvonnassa.

    Bloggerin kautta seuraillut jo pidempään. :)

    Kivaa sunnuntaita toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NAFHAn kosteuttava naamio on ihana! Se on vilahtanut täällä blogissanikin ;) Kiva kun seurailet blogiani, Tiia!

      Poista
  12. Hävettää tunnustaa, mutta naamioiden käyttö on kyllä omalla kohdalla aivan liian vähäistä! Joskus harvoin tulee ostettua halpis pussinaamioita, mutta muuten en oikein osaa panostaa.. Kiinnostukseni heräsi, koska tuntuva elvystys kuulostaisi todella tervetulleelta tälle naamavärkille! Kuulostaa muutenkin todella laadukkaalta tuotteelta. :)
    Kahdella arvalla mukana, bloggerin kautta seuraan.
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä kokenut Inlight Organic -tuotteet laadukkaiksi. Öljypohjaisuuteen on ollut hieman totuttelemista, mutta hoitavia ovat todellakin. Tämä Super-Food naamio on juuri parasta stressaantuneelle ja elvytystä kaipaavalle iholle :)

      Poista
  13. Yksi arpa!Seuraan blogiasi googlettamalla vain.Kasvonaamiot lempituotteitani yleensä,tarvitsevat aikaa.Pidän oriflamen kosteuttavasta naamiosta,Agua-Rhythym Intense hydration Youth PreserveGel Mask(hydro-protect complex'). samikoskinen@wippies.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin huomannut, että viime aikoina on tullut paljon vierailuja blogiini "beauty highlights" -nimeä googlettamalla :) Kiva, että seuraat blogiani!

      Poista
  14. Kerran viikossa suunnilleen käytän kosteuttavaa naamiota. vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Kerran kuukaudessa tulee naamio tehtyä, mutta pitäisi kyllä tehdä useammin. Minulla on kuiva iho, joka talvea kohden kuivuu entisestään. Mukaan siis arvontaan =)!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Lapsen saamisen jälkeen ihonhoito on jäänyt kyllä retuperälle :( Stressin, huonon ruokavalion, vähäisen unen vuoksi ihoni on hyvin kuiva, herkkä ja menettänyt kimmoisuutensa. En käytä naamioita, mutta varmasti se olisi kyllä tarpeen! Seuraan bloggerin kautta eli kaksi arpaa.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä, että tämä olisi ihollesi aika täydellinen naamio! Naamioilla saa onneksi välittömiä tuloksia. Ja vaikutusajalla voi tehdä jotain hyödyllistä, vaikka siivota ;) Puhun kokemuksesta, sillä harvoin tuntuu olevan aikaa vain maata ja nauttia hemmotteluhetkestä. Toki niille omille hetkillekin on välillä vain raivattava tilaa, vaikka tuntuu, ettei aikaa olisi. Muuten jaksaminen menee äärirajoille. Pienikin oma hetki antaa kummasti voimia :)

      Poista
  17. Noin kerran kuukaudessa tulee tehtyä eli ihan liian harvoin. Talvisin tulee tehtyä useammin kosteuttavia naamioita ihon kuivuuden vuoksi, mutta muuten tahtoo unohtua. Tykkään eniten kosteuttavista ja syväpuhdistavista naamioista. Seuraan bloggerin kautta.
    sanna_katariina(at)hotmail(piste)com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran kuukaudessa on parempi kuin ei mitään :) Onneksi iho ilmoittelee tarpeistaan ja muistuttelee, kun alkaa kaivata tehohoitoa.

      Poista
  18. Kahdella arvalla mukaan. Naamioita tulee käytettyä noin parin viikon jälkeen. Toisinaan useammin ja toisinaan harvemmin, riippuen vähän aika miten jaksaa ja innostuu. Tykkään puhdistavista ja hyväntuoksuisista naamioista :)
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on minullekin aika tärkeä juttu, vaikka se ei tuotteen tehoihin vaikutakaan. Tuoksulla on kuitenkin aika suuri vaikutus "kokonaiselämykseen" ;)

      Poista
  19. Kerran kuussa käytän Kahdella mukaan ja bloggerin kautta seuraan. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Kesällä harvemmin, talvella kerran viikossa. Vaihtelevia tuotteita ja kotikokkailua :-).
    Kuorinta & naamio - ihanaa itsensä hemmotteluaikaa!

    funkyandfifty ( ät) ymail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta + naamio on lyömätön yhdistelmä ;) Niillä saa hetkessä ihon kauniimmaksi ja kirkkaammaksi!

      Poista
  21. Käytän kasvonaamiota sekä kuorintaa kerran viikossa. Tykkään syväpuhdistavista naamioista, mutta nyt kun tulee taas talvi, niin pitäisi hankkia myös kosteuttava naamio.:)
    Luen bloggerin kautta julkisesti blogiasi. Kaksi arpaa:)

    nenniuu@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostavat hyvältä nuo sinun kauneusrutiinisi. Syväpuhdistavat naamiot toimivat loistavasti kosteuttavien naamioiden rinnalla. Itsekin tykkään kosteuttavista naamioista nimenomaan syksyllä ja talvella, vaikka toki kesälläkin on hyvä antaa iholle kosteusannoksia, kun aurinko porottaa :) Kosteuttavista naamioista on muuten tulossa juttua blogiin nyt syksyn ja talven mittaan aika ropisemalla!

      Poista
  22. Puhdistava naamio kerran kuukaudessa. Kosteuttavaa ja kiinteyttävää tarpeen mukaan :) löysin zuii pistauksen kautta tämän en yleensä seuraa ketään mut sinulla on hauskoja kokeiluja :) saara.kakkonen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Saara! Kiitos piristävästä kommentistasi. Kiva, jos tulet kurkkailemaan kokeilujani jatkossakin :)

      Poista
  23. harvoin tulee käytettyä naamioita, sillä ihoni on herkkä. onneksi myös muuten melko hyväkuntoinen. siksi uudet naamiot kiinnostaisivat, jospa ne sopisivat.
    emmi.saali a luukku.com

    VastaaPoista
  24. Käytän naamioita parisen kertaa viikossa. Vaihdellen puhdistavaa / kosteuttavaa.
    Seuraan blogilistan kautta: minnalai4 (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  25. Olen laiska käyttämään naamioita; halvat pussukat eivät tunnu toimivan ja laadukkaita tuotteita ei raatsi ottaa kokeiluun.... aikamoinen ongelma kun kuitenkin tarvetta erityisesti puhdistaville naamioille olisi. Pitäisi löytää sellainen kunnon luottotuote jossa sitten tiukasti pitäytyä.
    Arvalla mukana....
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!