Kesän halutuimpien vartalotuotteiden joukkoon tulevat ehdottomasti kuulumaan virkistävät vartalosuihkeet. Moni käyttää vartalosuihkeita vuoden ympäri, mutta kesäaikaan vartalosuihkeet ovat elementissään. Raskaita hajuvesiä ei tee mieli suihkutella porottavaan auringonpaisteeseen, ja ne alkavatkin nopeasti tuoksumaan tunkkaisilta, jos on liian kuuma. Mitä miedompi deodorantti on käytössä, sitä mukavampi on suihkauttaa jotain tuoksua ylleen ja tuntea olonsa viimeistellyksi kevyessäkin kesämeikissä tai vaikka täysin meikittä.


Vartalosuihkeet koukuttavat keveydellään. Suihkeita löytää lähes jokaiselta kosmetiikkamerkiltä, mutta luonnonkosmetiikkaa suosivana olen pääsääntöisesti tutustunut luonnonkosmetiikkamerkkien ihastuttavaan tarjontaan. Toki testijoukkoon on mahtunut myös perinteisen kosmetiikan vartalosuihkeita, joista yksi esimerkki on Le Petit Olivierin Kosteuttava Vartalovesi, josta kirjoittelin alkuvuodesta (postauksen löytää täältä). Vaikka tuote ei olekaan luonnonkosmetiikkaa, ei se kuitenkaan sisällä parabeeneja, fenoksietanolia tai etyylialkoholia. Suihke on kevyt, tahraamaton ja virkistävä ja ollut käytössäni useasti. Hinta-laatusuhde pullossa on enemmän kuin kohdillaan, sillä 150ml suihke kustantaa 7,30 euroa. Vartalovesi jättää iholle kevyen jasmiinin tuoksun, jossa erottuu ripaus oliiviöljyä. Tuote on todellinen pikaraikastaja iholle.

On kuitenkin kaksi kaveria, jotka eivät ole aiemmin blogissani esiintyneet, ja pullot pomppaavatkin nyt esiriipun takaa blogin valokeilaan: Saanen esitellä Deep Steep Passionfruit & Guava Vartalosuihkeen sekä Acorelle Pure Harvest Tasapainottavan Vartalosuihkeen. Nämä kaksi kaverusta tulevat luonnonkosmetiikan maailmasta ja ovat valmiina antamaan vartalolle tuntuvaa virkistystä ja kauniin tuoksun.


Deep Steepin Passionfruit & Guava Vartalosuihkeen olen saanut blogin kautta testattavakseni jo jonkin aikaa sitten. Talvi-ihonhoidossa tämä virkistävän hedelmäinen suihkepullo on jäänyt hieman taka-alalle, mutta kevättä kohti se on kivunnut takarivistä eturiviin ja on valmiina iskeytymään kesäkassin vakiovarusteisiin. Deep Steepin tuotteista on blogissa aikaisemmin vilahtanut Candy & Mint Jalkavoide, jonka voi hyvin napata kosteussuihkeen kaveriksi viilentämään kuumottavia kesäjalkoja ja kadottamaan kuivat koppurakantapäät. Eihän jalkojen hoitoakaan tule kesällä unohtaa!

Yhdysvaltalaisen luonnonkosmetiikkasarja Deep Steepin Passionfruit & Guava Vartalosuihke lupaa iholle raikkautta ja eksoottisen passionhedelmän ja guavan tuoksun, johon sekoittuu pirteää appelsiiniä, makoisaa mangoa ja pehmeää papaijaa. Syvyyttä tuoksuun tuo tummanpuhuva vanilja sekä ripaus mustaherukkaa ja kirpeää sitrusta. Tuoksut ovat peräisin luomusertifioiduista eteerisistä öljyistä. 


Suihketta suihkautetaan kevyesti vartalolle suihkun tai kylvyn jälkeen ja silloin kun olo kaipaa lisäraikastusta. Vartalosuihke toimii myös kevyenä, luonnollisena "tuoksuvetenä" ja se sisältää ihoa hellivää aloe vera-uutetta. Passionfruit & Guava Vartalosuihkeen koostumus on 100% luonnollinen eikä sisällä parabeeneja, sodium lauryl sulfaattia tai mineraaliöljyjä. Tuote ei sisällä kemiallisia säilöntäaineita, sitä ei ole testattu eläinkokein ja se sopii myös vegaaneille. Suihke on 100% alkoholiton. 177ml Passionfruit & Guava Vartalosuihkepullolla on hintaa 13,90 euroa ja tuotteeseen pääsee tutustumaan tarkemmin maahantuojan verkkokaupassa täällä. Deep Steepin vartalosuihkeista löytyy monenmoista houkuttelevaa tuoksua, kuten esimerkiksi Mandariini & Meloni, Greippi & Bergamotti sekä Hunajameloni & Minttu. Koko Deep Steep -valikoimaa voi tutkailla täällä. Myös Cosmeryan valikoimasta löytyy Deep Steepin tuotteita.

Toinen iltojeni ilahduttaja on Acorellen Pure Harvest Tasapainottava Vartalosuihke. Acorellen tuotteisiin pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan omin silmin, kun "piipahdin" Luonnonkosmetiikkamessuilla Kaapelitehtaalla huhtikuun lopulla. Acorellen tuoksut keräsivät tapahtumassa ympärilleen aikamoisen tungoksen, ja tämän ihanuuden paikan päältä kotiuttaneena en yhtään ihmettele sarjan keräämiä kehuja. Acorellen Pure Harvest Tasapainottava Vartalosuihke sai minut hurmattua jo ensimmäisenä iltana, kun suihkautin sitä suihkun jälkeen iholleni. Pullo oli yksi onnistuneimmista heräteostoksistani Luonnonkaunis -messuilta.


Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja Acorelle tunnetaan ennen kaikkea sen 100% luonnollisista ja ihoystävällisistä parfyymeistä ja vartalotuoksuistaan. Tuoksut ovat koostumukseltaan niin hellävaraisia, että niiden kerrotaan sopivan myös useimmille allergikoille. Sarjaan kuuluu myös muun muassa vartalovoiteita ja suihkugeelejä, jotka mukailevat sarjan parfyymien ja vartalotuoksujen tuoksumaailmaa. Lisäksi Acorelleltä löytyy luonnollisia ihokarvanpoistotuotteita. Sarja on Ecosert- ja Cosmebio -luonnonkosmetiikkaserfifioitu. Tuotteet eivät siis sisällä parabeeneja, fenoksietanolia, mineraaliöljyjä, silikoneja, PEG-aineita eikä niitä testata eläimillä.

Acorellen vartalosuihkeet ovat sarjan uusinta uutta. Suihkeet ovat aromaterapeuttisia, ihoa pehmentäviä ja kosteuttavia. Niitä voi suihkuttaa niin vartalolle kuin hiuksiinkin.  Pure Harvest Tasapainottava Vartalosuihke on lumonnut minut hienostuneella, mutta raikkaan pirteällä tuoksullaan, johon sekoittuu vivahteita omenasta, mintusta, päärynästä ja vaniljasta. Alkutuoksussa erottuu vahvasti vihreä omena ja minttu. Sydäntuoksu kätkee sisälleen muun muassa päärynää, persikkaa ja orvokkia. Pohjatuoksussa viettelee vanilja, joka tuo tuoksuun pehmeyttä ja sopivasti syvyyttä.



Kevyessä ja kätevässä muovipullossa saatavilla olevan Acorelle Pure Harvest Tasapainottavan Vartalosuihkeen löytää muun muassa Biodellyn nettikaupasta täältä. Hintaa 100ml pullolla on 15 euroa. Kaikki Acorelle-jälleenmyyjät voi kurkistaa maahantuojan sivuilta. Sarjan vartalosuihkevalikoimaan kuuluu myös muun muassa rauhoittava Exquisite Vanilja ja energisoiva Ocean Sage. Pure Harvest on ainakin hurmannut minut niin taidokkaasti, että Acorelle tulee taatusti vilahtamaan blogissa myös jatkossa.

Kuka luottaa vartalosuihkeiden voimaan kesällä tai vuodenajasta riippumatta? 




*Deep Steepin suihke saatu blogia varten testiin, Acorellen itse ostamani.

2 kommenttia:

  1. Passion fruit - guava kuullostaa jo ajatuksenakin niin ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deep Steepiltä löytyy kyllä houkuttelevia vartalosuihkeita :) Mun tekisi mieli kokeilla myös Mandariini-Melonia. Kuulostaa jotenkin niin ihanan raikkaalta. Hunajameloni-Minttu on varmaan tosi viilentävä!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!