Takkuileva maanantai on yhdestä näkökulmasta paras päivä lakata kynnet. Jos käyttää oikeaa lakkaa, parhaassa tapauksessa piristettä riittää koko viikoksi ja onnistunut lakkaus nostattaa "maanantai-tunnelmaa", josta hohdokkuus on usein kaukana. Minä päätin uhmata maanantain langettamia esteitä ja tartuin Lancômen Vernis In Love kiiltolakkaan, jonka kotiutin Sokoksen alepöydästä -50% alennuksella.


Vaikka käytänkin paljon selektiivistä kosmetiikkaa, kynsilakat ovat jääneet vähimmälle huomiolle. Tuntuu hassulta, että olen ajatellut 30 euroa olevan liikaa yhdestä kynsilakasta, kun kuitenkin Sisley-aikanani saatoin maksaa ihonhoitotuotteista lähemmäs 100-180 euroa purkilta. Huh! Mutta löytyyhän meitä moneen lähtöön. Moni maksaa mielellään enemmän esimerkiksi laadukkaasta huulipunasta, toiset panostavat luomiväreihin, jotkut taas meikkivoiteeseen. Jokaisella on omat mieltymyksensä. 

Siitä saakka kun löysin ensimmäiset Dior- ja Chanel-lakkani Sokoksen alekorista, olen innokkaana käyttänyt laadukkaampia lakkoja. Suosikkilakkani ovat ehdottomasti Diorin ja Chanelin lakat, sillä molempien pysyvyys on kynsilläni huippuluokkaa ja lakat tekevät kynsien lakkailusta unelmaisen helppoa! Enempää en voisi toivoa. 


Pyörähdin viikonloppuna pikaisesti Sokoksella ja silmäni nauliutuivat alepöydän Lancôme Vernis In Love -lakkoihin, joita oli tarjolla muutamassa eri värissä. Yksi lakoista oli sävyltään erityisen houkutteleva, ja koska väri oli ainokainen alekokoelmassa, kiikutin sen kassalle ja vein kotiini. Welcome home, marjaisa 419B.

Vernis In Love -lakat lupaavat antaa kynsille upean, haalistumattoman kiillon. Lakkoja on saatavilla useammassa eri sävyssä ja esimerkiksi Sokoksen verkkokaupassa Vernis In Love -lakkoja myydään 24 eurolla. Sävyvalikoimaa pääsee kurkkailemaan tästä. Minä maksoin 27 euron arvoisesta lakastani 13,50 euroa, sillä se oli merkitty -50% tarralla.


Pakko myöntää: ei ollut turha ostos! Lakka kuivui äärimmäisen nopeasti ja kiiltoa riitti kahden kerroksen jälkeen. Superkiiltävästä lopputuloksesta huolimatta viimeistelin marjaisat maanantai-kynteni vielä Colosén päällyslakalla, ja nyt katsotaan miten pitkään väri kestää lohkeilematta. Ensikokemukseni Lancômen kynsilakoista on kuitenkin erinomainen! Voipi olla, että piipahdan Sokoksella katsomassa uuden lakkapurkkini sisaruksia, josko ne vielä olisivat alepöydässä odottelemassa löytäjiään.


Väri on luonnossa hieman violettiin menevä, blogger ihan pikkuisen vääristää sävyä. Mutta mitä mieltä olette lopputuloksesta? Kolahtaako vai ei? Kenellä on kokemusta Lancômen kynsilakoista? 

10 kommenttia:

  1. Kauniin värinen lakka ja hyvä alelöytö!
    Kurkkaa uusi kosmetiikkablogini

    http://beautykingdom.omasivu.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa BeautyKingdom! Kiitos kommentistasi. Minäkin tykkään uudesta lakastani kovasti! Kiva kun niinkin yksinkertaisella asialla kuin värikkäällä kynsilakalla voi piristää olemusta ;) Käyn kurkkaamassa blogisi.

      Poista
  2. Mä olen aivan koukussa kynsilakkoihin - olivat ne sitten Mavalan (matkabloggaajan unelma ne lakat jotka ovat nimetty kaupunkien mukaan;) tai laadukkaampia. Mutta oikeassa olet, ehdottomasti suosin laadukkaampaa kun niiden makuun on päässyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Lena! Kiitos kommentistasi :) Olen niin samaa mieltä sun kanssa! En voisi kuvitellakaan, että käyttäisin enää niitä halpislakkoja, joiden kanssa aikaisemmin takkuilin tuntikausia, kunnes sain kynteni kuntoon :D Tosin esim. Lumenella ja Max Factorilla on pikkulakkoja, jotka pysyy myös aika kivasti ja joilla lakkailu sujuu nopsasti. Käytin niitä viime kesänä, kun en ollut vielä kokeillut näitä "luksuslakkoja" :) Nyt kyllä suosin Dioria ja Chanelia, ei voi mitään ;) Ja tämä Lancôme oli kiva uusi löytö!

      Poista
  3. Mä nyt kerron tästä sulle kun en tiiä oikee mihin muuhunkaa ottais yhteyttä. Su postaukset ei näy mulla bloggerissa oikein, tänään n. klo 16 oli tullu kaikki sun postaukset tosta Babén AKN postauksesta lähtien ja jokasessa postauksessa lukee "1 tunti sitten" ja tää ei oo eka kerta, ekan kerran vaa vähän hämmästelin. Osaisitsä yhtään sanoo et mistä tää johtuis tai tiiätkö onko muilla ollu tätä ongelmaa? Toi sun blogin esittelyn "Mitä täällä tapahtuu?" kuvaa fiiliksiä aika hyvin :D pistän kans bloggeriin viestii, mut aattelin jos sulla ois tietoo tästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Lusa! Kiva kun laitoit viestiä, sillä et nimittäin ole ensimmäinen, jolla on ollut sama ongelma. Ilmeisesti mun postaukset ei ole hetkeen päivittyneet kenenkään lukijan listalle ja tänään aloin selvittämään, että missä vika. Säädin yhden asetuksen bloggerissa toisin, joten nyt sitten ilmeisesti ne kaikki postaukset, jotka ei ole aiemmin päivittyneet sun lukulistalle, on pompsahtaneet kerralla sinne :D Vähän niinkuin ensimmäisellä kerralla, kun lisää jonkun uuden blogin lukulistalle. Toivon, että nyt blogini päivittyy kaikille lukijoille ajallaan, ainakin kommentteja on heti ryöpsähtänyt tänne, kun jutut on ilmestyneet lukulistalle :) Kommentoida saa siis jatkossakin! :) Ja kiitos kun mainitsit tästä!

      Poista
  4. Sävy on todella kaunis ja juuri tähän vuodenaikaan sopiva! Itse tykkään myös käyttää selektiivistä kosmetiikkaa, mutta kynsilakkoihin tartun harvoin. Harvat selelakka-kokemukseni (en laskenut tähän esim. OPI:n lakkoja) ovat olleet huonoja - ne pysyvät kynsilläni yhtä huonosti kuin kaikki muutkin lakat. Mutta minulla ainoat pysyvät lakat ovatkin sokerilakat. Nyt nappasin 7e hintaan Guerlainin lakan, mutta en ole vielä kokeillut sitä. Se tosin on läpinäkyvä päällyslakka, joten sen pysyvyydestä on vaikeampaa sanoa mitään kuin jonkun värilakan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! Usko tai älä, sokerilakkoja en ole vielä kokeillut :) Rakennekynsiaikana mulla oli lakkauksia, joissa oli "röpelöinen" ranskalainen kärki glittereillä ja silloin muistan, että se kärki raapi aina ikävästi ihoa, kun vaihtoi vaatteita tms. Se on varmaan ainoa syy, miksi en ole vielä sokerilakkoja shoppaillut. Mietin, että onko niissä sama juttu? Vai onko pinta vain hentoisesti sokerinen? Täytynee kokeilla :)

      Poista
  5. Onpa nätti! Itseasiassa Lancomen lakkoja ei ole koskaan tullut käytettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ansku! Kiitos kommentistasi. Tykkään tästä väristä kovasti, mutta harmikseni lakka ei pysynyt kynsillä kovin montaa päivää lohkeilematta. Diorin ja Chanelin lakat ovat olleet voittamattomia :) Tosin Lancômen lakka kuivuu kyllä niin nopeasti, että en aio yhden lakkakokemuksen perusteella luovuttaa ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!