Viime viikolla hulluteltiin ja minäkin piipahdin pikaisesti Stockmannin väenpaljouden keskellä, josta poistuin keltainen kassi kädessäni. Kuten Sokoksen 3+1 -päivillä, tein taas löytöjä Nuxelta. En tiedä mikä magneetti minua vetää sarjassa puoleensa, mutta viime aikoina olen ollut kovin innostunut haalimaan juuri Nuxen tuotteita. Stockmannin Hullujen Päivien saalis ei ollut yhtä paisuileva kuin 3+1 -päivien heräteostoskokoelmani, mutta joukossa oli tämä kultakimpale: Nuxen Micellar Cleansing Water, uusi ystäväni, joka on ansainnut paikkansa kosmetiikka-armeijani eturivistä.


Heräteostokset eivät aina osu kohdilleen, mutta Nuxen Micellar-vesi oli Hullujen Päivien haalintojeni paras purkki. Katseeni kiinnitti superedullinen hinta 400ml isosta purkista (noin 20 euroa), joka tuoksuu hennosti raikkaalle ruusulle. Pidän ruusun tuoksusta, mutta en ole sen vannoutunut kannattaja. Loppujen lopuksi käytän aika vähän ruusuntuoksuisia tuotteita, joskin nyt kylpyhuoneestani löytyy purkki, joka on peittänyt taakseen monen monta muuta purnukkaa. Nuxen Micellar Cleansing Water on helppo hoitotuote, jolla pyyhkäisee ihonsa aamuin illoin. Vaikka kyseessä onkin puhdistusvesi, joka riittää ainoana tuotteena meikin puhdistamiseen ja myös silmille, olen käyttänyt tätä kasvoveden sijasta heti puhdistustuotteen jälkeen. Nuxen Micellar-vesi jättää iholle niin samettisen pehmeän pinnan, että omia poskia tekee mieli silitellä aamuin illoin. Huolestuttavaa, eikö?


Nuxen alkoholiton Micellar Water puhdistaa ihon ja poistaa meikin samalla kertaa. Se sisältää muun muassa ruusuvettä, allantoiinia ja kasviglyseriiniä, jotka pehmittävät ihoa ihanasti. Ruusuvesi myös virkistää ja raikastaa ihoa, allantoiinilla puolestaan on ihon pintaa parantava vaikutus. Lisäksi tämä hentoinen vaaleanpunainen purkki kätkee hoitavaan sekoitukseensa puhdistavaa kookosjohdannaista sekä syväskosteuttavaa hyaluronihappoa.

Jos vuosi olisi lopuillaan, kruunaisin tämän kernaasti vuoden parhaimmaksi Micellar-vedeksi. Onneksi tälle vuodelle mahtuu kuitenkin vielä monenmoista kosmetiikkaseikkailua, jotka odottavat kokijaansa. Joka tapauksessa Nuxen Micellar Cleansing Water on koukuttavin ja pehmentävin puhdistusvesi, johon olen tähän saakka kosmetiikkapoluillani törmännyt! Hintaa jättikokoisella 400ml purkilla on normaalihintaisenakin vain 24,90 euroa. Saatavilla on myös pienempi 100ml purkki, jolla on hintaa 11,80 euroa. 

Onko teillä antaa vinkkejä puhdistusvesistä, jotka ovat onnistuneet ihastuttamaan oikein kunnolla?






12 kommenttia:

  1. En ole tätä kokeillut, mutta en epäile, etteikö tämä olisi ihana. Sillä minulla on vähintäänkin kuuma rakkaussuhde Nuxen kasvovesiin, jotka ovat markkinoiden parhaita. xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tykkäisit tästä, kun tuoksuu ruusultakin ;) Mä en ole vielä Nuxen kasvovesiä kokeillut, mutta arvaa vaan kokeilenko! Oon löytänyt Nuxelta jo niin monta loistotuotetta, varsinkin Bio Beauté by Nuxe -linjasta, joka on vieläpä ihanaa luonnonkosmetiikkaa :) Nuxe-matkani on vasta aluillaan, haha.

      Poista
    2. ostin tätä samaa tuotetta hulluilta päiviltä, ja mulla se kirvelee kauheesti ihoa :o poistaa epäpuhtaudet kyllä tosi hyvin, mut sen jälkeen pitää huuhdella vedellä kirvelyn takia.

      Poista
    3. Onpa kumma juttu! Mulla ei ainakaan kirvellyt, käytin koko purkin tyhjäksi. Voisiko ihosi olla allerginen jollekin tämän sisältämälle aineosalle? :) Alkoholiahan tämä ei sisällä ja on vielä suunnattu erityisesti herkälle iholle, joten aika outo juttu. Onko sulla kuiva iho? Mitä kuivempi iho, sitä enemmän saattaa nipistellä. Mullakin tämä supisteli iholla ihan pikkuisen, mutta miellyttävällä tavalla :) Pieni supistelevuus kai kuuluu asiaan, mutta jos tämä kirvelee ihan älyttömästi, sehän ei kivalta tunnu.

      Poista
  2. Minä olen tykännyt tuosta myös kovin. Juuri ajattelin, että pitäisi postailla siitäkin jotakin omaan blogiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaile ihmeessä! :) Kiva että en ole ainoa tähän hurahtanut. Tykkään eniten tämän ihoa pehmittävästä ominaisuudesta ja sen lisäksi raikastaa ihoa kivasti. Jättää vähän supistelevan pinnan, vaikka silti myös kosteuttaa.

      Poista
  3. Haluaisin kokeilla puhdistusvesiä, mutta yritän vähentää vanulappujen kulutusta. Täytyy ehkä silti ottaa kokeiluun. Pidän helpostikäytettävistä tuotteista, jotka puhdistavat tehokkaasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Aamu :) Puhdistusvedet ovat kyllä mukavan helppokäyttöisiä, ja tämä Nuxen Micellar-vesi tuntuu vielä lisäksi todella hoitavalta iholla. Silmämeikkejä tämä ei poista yhtä tehokkaasti kuin silmämeikinpoistoaine, mutta ihon saa varmasti puhtaaksi. Vanulappuja tosin kuluu kyllä useampi, jos tällä tekee ihonpuhdistuksen. Minä puhdistan ihoni ensin puhdistustuotteella ja olen käyttänyt tätä kasvoveden sijasta, niin pärjään parilla pumpulilla :)

      Poista
  4. Kuulostaa ihanalta tuotteelta tuo!

    Kehtaankohan tunnustaa, mutta minulle micellarit uusi tuttavuus ja kokemusta vain yhdestä...Yves Rocher 3 Detoxifying teas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihana tuote ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen :) Micellar-vedet ovat minullekin aika uusi ihastus. Kasvovettä olen käyttänyt ikäni ja niitä on tullut testattua moniakymmeniä (ehkä jopa satoja tällä minun innokkuudellani ja purkinkulutustahdillani), mutta Micellar-vesien suhteen käyn vasta alkutaivalta ;) On näitä silti kiva testata! Matkoilla varmasti loistoja tällaiset tuotteet, joilla saa meikin pyyhkäistyä nopeasti ja helposti pois :)

      Poista
  5. Kuulostaa kyllä niin hyvältä tuotteelta! Monet kasvovedet on itselle liian kuivattavia, harva on sopinut herkälle iholleni. Tätä voisi oikeastikin testata seuraavaksi jos kerran kevyet meikitkitn lähtee! Sun blogissa on kyllä niin huippuja vinkkejä ja hyvästi asia tekstiä! Jään ehdottomasti seurailemaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä kommentista, Elisa! Kiva kuulla, että blogistani löytyy kauneusvinkkejä sinullekin :) Jos sinulla on kuiva iho, tämä Nuxen Micellar-vesi sopisi ihollesi varmasti. Jättää tosiaan ihanan pehmeän pinnan iholle eikä kuivata.

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!