Luonnonkosmetiikka jatkaa vahvaa ja kuuluvaa kutsuaan. Viimeiset viikot olen piilotellut kylpyhuoneessani ranskalaista luonnonkosmetiikkasarjaa, johon sain upean mahdollisuuden tutustua maahantuojan sanoja lainaten ensimmäisenä Suomessa. Vihdoinkin voin ylpeänä esitellä nämä uuden uutukaiset pirteät purkit, jotka ovat ilostuttaneet minua viimeisten viikkojen aikana. Tervetuloa Suomeen: Pulpe de Vie!


Pulpe de Vie sai alkunsa vuonna 2009, kun kaksi ranskalaista naista päättivät ravistella luonnonkosmetiikan "vakavaa kuvaa". Niinpä syntyi Pulpe de Vie, ensimmäinen ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on valmistettu 100% tuoreista hedelmistä ja höystetty värikkäällä huumorilla. Ainutlaatuinen yhdistelmä osoittautui menestykseksi.

Uskollisena alkuperälleen, Pulpe de Vie -tuotteet valmistetaan 100% Välimeren alueella, Etelä-Ranskassa. Orgaaniset hedelmät ja vihannekset ostetaan kokonaisuudessaan ja tuoreina pieniltä paikallisilta tuottajilta. Tämä jalo ele mahdollistaa tuotteiden laadukkaat raaka-aineet, tarjoaa työtä paikallisille asukkaille ja kunnioittaa ympäristöä. Pulpe de Vie arvostaa aitoutta ja hyvää mieltä. Purkeissa hauskuuttaa sarjan pikku maskottina seikkaileva ilopilleri-mehiläinen, joka on ilostuttavan tyttömäinen. Tuotteiden ohjeet ja kuvaukset onkin kirjoitettu ensimmäisessä persoonassa. Se puhuu puolestaan: tuotteita on helppo ymmärtää ja käyttää! Pakkauksiin ei ole painettu tieteellistä kieltä, joten ihonhoitoon tottumatonkin osaa tarttua näihin pirteisiin purkkeihin oikeassa järjestyksessä. Pulpe de Vie tietää mistä raaka-aineet ovat peräisin ja miksi ne tekevät hyvää iholle!


Sarja koostuu 10 tuotteesta, joihin lukeutuvat puhdistustuotteet, kosteusvoiteet, naamiot, kasvojenkuorintavoide, itseruskettava sekä huulihoide. Tuotteiden vastustamattomat smoothie-sekoitukset ovat terveellisiä niin iholle kuin mielelle. Purkit pursuavat vitamiineja ja antioksidantteja, kuten orgaanista greippiä, persikkaa, viikunaa, porkkanaa, tomaattia, luumua, kvitteniä ja kiiwiä, joita on jokaista enintään 20% kussakin koostumuksessa. Herkullisten tuoksujen ja hedelmäisten sekoituksien ansiosta voi miltei maistaa Provencen auringon!

Pulpe de Vie'n tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikonia, fenoksietanolia, hajusteita, väriaineita, PEG-yhdisteitä eivätkä säilöntäaineita. Luonnonkosmetiikan tapaan, tuotteita ei myöskään testata eläimillä. Sarja on palkittu muun muassa "Beauty Challenger Awards 2010" ja "Observatoire des Cosmétiques 2013-14" toimesta. Pulpe de Vie'n tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä eivätkä alkoholia, joten tuotteet soveltuvat myös raskaana olevien ja herkkäihoisten käyttöön.

Sarja puhuttelee erityisesti 20-34-vuotiaita naisia, mutta aidon ja orgaanisen lähestymistavan vuoksi palaute on ollut erinomaista myös +35 -vuotiailta naisilta. Tuotteita "hypetetään" jo Amerikassa ja Aasiassa, ja testattuani tuotteita en yhtään epäile, etteikö Pulpe de Vie keräisi suurta fanijoukkoa myös täällä Suomessa. 


Blogia varten testiin sain seuraavat tuotteet: Sweet Little Face puhdistusvaahto, Shake Me Baby puhdistusvesi, Sweet Fráppe kuorintanaamio, Love Me Tonight yövoide sekä Kiss Me huulivoiteen. 

Sweet Little Face puhdistusvaahto on Pulpe de Vie'n 2-in-1 kasvohoito, jossa on puhdistusaine ja meikinpoistovaahto samassa. Jo nimellään hurmaava Sweet Little Face tuoksuu tuoreelta greippimehulta ja hemmottelee kasvoja raikkaudella sekä pehmeällä, kermavaahtomaisella koostumuksellaan. Puhdistusvaahdon hedelmäinen sekoitus sisältää 48% mehukasta ja luonnonmukaista greippi-, tomaatti- ja sitruunamelissavettä sekä hellää glyseriiniä ja kahta luonnonmukaista meikinpoistoainetta. Kaikki raaka-aineet ovat peräisin aurinkoisesta Etelä-Ranskasta. Puhdistusvaahto ei kuivata ihoa ja se sopii myös kaikkein herkimmille ihotyypeille.

Pullosta pumpatessa vaahto tulee ulos höyhenen kevyenä, mutta kun sitä hieroo kasvoille, koostumus muuttuu täyteläisemmäksi. Vaahto emulgoidaan vedellä ja se jättää jälkeensä pehmeän ja kirkkaan ihon. Pirteä tuoksu herättää onnistuneesti väsyneimpinäkin aamuina. Puhdistusvaahto saa extrapisteitä siitä, että se poistaa yllättävän hyvin iholta kaiken meikin. Ripsiväri ei lähde täydellisesti, mutta iho puhdistuu varsin onnistuneesti: yleensä kasvoveteen kastettuja pumpulilappuja kuluu useampi, mutta tämän vaahtopesun jälkeen meikkiä ja likaa ei iholta tunnu enää irtoavan. Pumpulit ovat puhtaita, vaikka kuinka pyyhkisi. Mahtavaa! Tällaisia tehokkaita meikinpuhdistustuotteita kaivataan aina!


Sweet Little Face puhdistusvaahto on saatavilla 125ml koossa 15,90 euron hintaan. Tuotetta pääsee kurkkailemaan Rosaliksen verkkokauppaan tästä.

Shake Me Baby on Pulpe de Vien 4-in1 Micellar puhdistusvesi, joka sisältää yhteensä 20% mehukasta tomaatti- ja greippivettä sekä virkistävää ruiskaunokkiuutetta, sitruunamelissavettä ja auringonkukkaöljyä. Hivenaineiden vuoksi koostumukseen on lisätty myös suolatonta merivettä. Hedelmäisen raikkaan tuoksuinen puhdistusvesi kosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä poistaa meikin kasvoilta ja silmistä hellävaraisesti. Puhdistusvesi jättää iholle miellyttävän pehmeän pinnan ja sopivasti kuulautta. Shake Me Baby puhdistusvesi on saatavilla 125ml pullossa hintaan 14,90 euroa. Tuotetta pääsee tarkastelemaan tästä.



Sweet Fráppe kuorintanaamio kuuluu Pulpe de Vie -suosikkeihini. Se on herkullisen tuoksuinen vitamiinicocktail, jossa yhdistyvät kuorintavoiteen ja naamion ominaisuudet. Sweet Fráppe lupaa puhdistetut ihohuokoset, elvytetyt kasvot ja säteilevän kauniin hehkun iholle. Se sisältää muun muassa puhdistavaa, rauhoittavaa ja antioksidanttista greippiä sekä kosteuttavaa ja elvyttää kurkku-uutetta. Aprikoosin kivet kuorivat ihon ja akaasiahunaja sekä Fair Trade -auringonkukkaöljy hoitavat osansa ihon kosteuttamisessa. Sweet Fráppe sisältää 100% luonnonmukaisia raaka-aineita ja 85% niistä on luonnonmukaisesti viljelty.

Sweet Fráppe kuorintanaamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Hunajaista koostumusta levitetään tasaisesti ohut kerros puhtaille, kuiville kasvoille ja naamio jätetään vaikuttamaan 5 minuutiksi. Vaikutusajan jälkeen lisätään hieman vettä sormiin ja hierotaan kasvoja kevyesti pyörivin liikkein. Hoito viimeistellään lisäämällä vettä ja lopuksi huuhtomalla kasvot. Tällä kuorintanaamiolla saa hetkessä heleytystä ja kirkastusta kasvoille! Se silottaa ihoa onnistuneesti ja raikastaa ilmeen. Jos vuosi olisi lopuillaan, kruunaisin tämän heti vuoden kuorinnaksi. Olen niin hullaantunut tähän vitamiinipommiin, joka tekee iholle hetkessä ihmeitä. Tästä en luovu! 

Hintakaan ei päätä huimaa: 75ml tuubissa saatavilla oleva Sweet Fráppe kuorintanaamion saa 20,90 eurolla. Tuotteeseen pääsee tutustumaan tästä.




Toiseksi suosikkituotteeksi on kohonnut Love Me Tonight yövoide. Sen makeahko tuoksu on sekoitus viikunaa, vadelmaa ja mustaherukkaa. Tätä olen ihastuksissani levittänyt iholle iltaisin. Toisin kuin useammat yövoiteet, Love Me Tonight imeytyy hetkessä ja jättää iholle mattapinnan. Iho ei siltikään jää kireäksi, vaan saa pikasilotushoidon valmistautuessaan kauneusunille. Hedelmäinen anti-age yövoide sisältää 20% tuoretta vadelma- ja viikunavettä, 25% mustaherukkalehti-, limepuu- ja sitruunamelissavettä sekä 1% kaktusviikunavettä. Ikääntymisen merkkejä ehkäisevät voiteen sisältämät kruununohdakeuute, hyaluronihappo sekä hydroksiproliini, joka on ihon rakennetta uudistava aminohappo. Kaiken kukkuraksi voide on viimeistelty vielä luonnonmukaisilla oliivi-, pellavansiemen ja auringonkukkaöljyillä - voiko paremmasta toivoa?

Voiteen ehdottomat valtit ovat sen lumoava tuoksu ja ihanan kevyt, mutta silti kosteuttava koostumus. Love Me Tonight on saanut paikan luonnonkosmetiikan lemppareideni joukossa. Tuoksultaan se taitaakin muistuttaa vähän Terre d'Ocin viikunavoidetta, joka kuuluu myös suosikkeihini. Hinta 30ml pumppupullossa saatavalla voiteella on 21,90 euroa ja yövoidetta pääsee tarkemmin tutkailemaan täällä.



Viimeisenä valokeila suotakoon Kiss Me huulihoiteelle, joka kannustaa ylittämään lääkärin määräämän annostuksen, suutelemaan joka päivä ja nauttimaan elämästä. Kiss Me on Pulpe de Vie'n 100% luonnonmukainen huulihoide, joka sisältää 93% aktiivisesti kosteuttavia raakaineita, kuten mehiläisvahaa, risiiniöljyä, auringonkukkaöljyä, E-vitamiinia, kaktusviikunaa ja akaasiahunajaa. Kaktusviikuna uudistaa ihosoluja ja ehkäisee ikäntyymisen merkkejä. Hunajalla on kosteuttavia ja korjaavia vaikutuksia. 

Kiss Me huulihoide on sävyltään koralliin vivahtava intensiivinen Rosé. Hoide antaa huulille näkyvästi väriä, mutta koska se jättää huulet mattapintaiseksi, tulos on luonnollinen. Se sisältää myös pientä säihkettä, joka ei kuitenkaan kimalla huulilla näkyvästi. Kiss Me tekee huulista pehmeät ja luonnollisen täyteläiset. Tuoksu on hillityn hedelmäinen. Alkuun en osannut päättää, pidänkö tästä vai en. Välillä tuntuu, että koostumus on jopa liian pehmeää, mutta toisaalta pidän voiteen tuoksusta ja sen antamasta luonnollisen täyteläisestä lopputuloksesta. Pakko myöntää, että tämä sopii täydellisesti persikkaisen poskipunan kanssa käytettäväksi! 

15ml tuubilla on hintaa 11,90 euroa ja tuotteen löytää maahantuojan verkkokaupasta täältä


Kaiken kaikkiaan Pulpe de Vie on piristävän erilainen muiden luonnonkosmetiikkamerkkien joukossa. Sarja on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja tuotteet yllättävät positiivisesti. Ne eivät tarjoa pelkästään hedelmäisiä herkkuja ja hyvää mieltä, vaan vaikuttavat näkyvästi myös ihoon. Parin viikon Pulpe de Vie -kuurini aikana en ole kärsinyt epäpuhtauksista ja iho on on näyttänyt elinvoimaiselta ja sädehtivältä. Jos näin edullisilla tuotteilla saa kasvot hehkeäksi, jotain ovat ranskalaiset naiset tehneet oikein kehittäessään tämän herkkucocktail-sarjan!


Sarjaa maahantuo Rosalis, jonka verkkokaupasta löytää myös muita luonnollisia herkkuja. Aiemmin blogissani on esittäytynyt muun muassa Le Petit Olivier'in oliiviperhe. Kaikkiin Pulpe de Vie -tuotteisiin pääset tutustumaan tästä


ARVONTA: Haluaisitko sinä jonkun näistä herkuista itsellesi?


Kaksi onnekasta kommentoijaa voittaa itselleen tässä julkaisussa esiintyneiden tuotteiden joukosta yhden valitsemansa Pulpe de Vie -suosikin sekä fuksian värisen Pulpe de Vie'n luomu kangaskassin

Arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymykseen: Mikä tuotteista herätti suurimman kiinnostuksesi ja miksi? Mainitsethan kommentissasi mitä kautta seuraat blogiani sekä sähköpostiosoitteesi.

Mikäli seuraat blogiani bloggerin kautta, osallistut arvontaan KAHDELLA ARVALLA! Mainitsethan tästäkin kommentissasi.

Aikaa osallistua on maanantaihin 31.3.2014 klo 23.00 saakka. Arvonnan sponsoroi maahantuoja. 

30 kommenttia:

  1. Voi eikä, rakastuin kaikkiin, miten näistä voi valita vaan yhden! :'D

    Kun yksi on pakko valita, niin se olisi Love Me Tonight yövoide. Oon käyttänyt yhtä ja samaa yövoidetta jo niin kauan, että mielelläni kokeilisin jo uutta. Rasvaiselle iholle kaipaan juuri kevyitä, mutta kosteuttavia yövoiteita! Tuoksumaailma kuulostaa herkulliselta ja plussaa siitä, että tämä ehkäisee ikääntymisen merkkejä ;) nykyisessä yövoiteessa ei tätä ominaisuutta olekaan :/

    Luen Bloggerin kautta, eli kaksi arpaa :)
    cadiis @ wippies.fi

    VastaaPoista
  2. Valitsisin Sweet Fráppe kuorintanaamion, sillä ihotyyppini on muuttunut viime aikoina ja olen kaivannut jotain kuorinta-ainetta! Toisaalta myös yövoide ja huulihoide kiinnostavat..:)

    VastaaPoista
  3. Onpa iloisen väriset putelit!

    Ei varmaan tule mitenkään yllätyksenä, mutta minusta kiinnostavin tuote on 4 in 1 Micellar puhdistuvesi. ;) Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin hassun hauskat ja piristävät! Ja juu, jotenkin arvasin, että valitset tuon puhdistusveden ;)

      Poista
    2. S-posti vielä: hakusanarakkaus(at)gmail.com

      Poista
  4. Kivan kuuloinen sarja! Itseäni kiinnostaisi eniten tällä hetkellä Sweet Little Face puhdistusvaahto, koska minulla on pian uuden kasvoputsarin hankinta edessä :)

    Bloggerin kautta seuraan eli kahdella arvalla mukana!
    kosmetiikkakaaos@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ai että miten herkullisen näköisiä nuo purnukat! Vaikea valita vain yhtä, mutta sun hehkutus tuosta kuorintanaamiosta oli sen verran vakuuttavaa että valitsen sen! Mua kiinnostaa erityisesti tuo luonnollisuus ja tuoreus :P

    Bloggerissa seurailen myöskin, eli kahdella arvalla lähen onneani kokeilemaan :)

    makinen.niina@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Herkullisen näköiset pakkaukset, ja sisällötkin kuulostavat hyvältä! Hauskaa vaihtelua kyllä luonnonkosmetiikkamarkkinoille. :) Sweet Fráppe kuorintanaamio kuulostaa ehkä mielenkiintoisimmalta :) Seuraan Bloggerin kautta. neitikameleontti(at)gmail.com

    Ps. Ihana arvonta :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköisiä tuotteita, eniten ilahduttaisi Love me tonight voide. Luen perinteiseen tapaan, joten ilmeisesti yksi arpa.
    Mari.ke@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Vaikea valinta, mutta eniten kiinnostaisi kuitenkin yövoide. Ihan sen kuvittelemani tuoksun takia. Ihan muuten vaan suosikeista seuraan blogiasi.
    RipRap
    r_laitala@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Luonnonkosmetiikkaa :) Hauskat pakkaukset :) Kaikki varmaan ihania tuotteita, mutta valitsin Sweet Fráppe kuorintanaamion, jota haluaisin ensimmäiseksi kokeilla. Seuraan blogilistan kautta.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Eniten kiinnostaisi tuo puhdistusvaahto, sillä erilaisista vaihtoehdoista huolimatta se paras on vielä hakusessa. :)

    katjaaa00@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Ai kamala kuinka ihana! Itseäni houkuttaa eniten tuo naamio, kuulosti niin herkulliselta, että tulee varmasti ostettua itse jossain kohti.

    Toisaalta kelpuuttaisin minkä vain näistä itselleni heti :D

    VastaaPoista
  12. Tuo puhdistusvaahto! Oon maailman laiskin naamanpuhdistaja, mutta vaahtoihin olen ihastunut. Tuo kuulosti huikean kivalta tuotteelta, jonka jälkeen voisi sen ainaisen vihaamani kasvovedellä läträämisen ehkä jopa unohtaa. Tuoksu on aina plussaa, hylkään tuotteita todella nopeasti, jos ne eivät tuoksu kivalta.

    Bloggerin lukijana osallistun ja säpö on sofiawes@gmail.com :)

    VastaaPoista
  13. Ihastuttava tuotesarja. Eniten kiinnoistaisi yövoide.
    sinilintu_(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Tämä vaikuttaa todellakin tutustumisen arvoiselta sarjalta! Toivottavasti tulee kauppoihin pikapuoliin. Valitsisin noista kuorivan naamion, koska sellaista tarvitsisin juuri nyt. Löysin blogiisi nyt ekaa kertaa muotiblogi.fi-sivuston kautta.

    anna.plysjuk@utu.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anna! En tiennytkään, että blogini on kyseisellä sivustolla, mutta tervetuloa seurailemaan blogiani :)

      Poista
  15. Moi !
    Love Me Tonight yövoide kiinnostaisi kaikkein eniten....

    paloan123@windowslive.com

    VastaaPoista
  16. Voi kuinka suloisia purnukoita :)!!! Pakko päästä tutustumaan tähän sarjaan paremmin.Tämä on minulle aivan uusi tuttavuus. Kiitos siis vinkistä :)! Pidän puhdistusvaahdoista, joten innostuin erityisesti Sweet Little Face puhdistusvaahdosta. Tätä olisi huippua päästä testaamaan :) Ja yhdellä arvalla mukana. Nooran (Curiouser & curiouser) blogin kautta olen sivuillesi löytänyt alunperin tieni :)

    T.Jossukka
    (jossukka87(a)gmail.com)

    VastaaPoista
  17. Ihanan värikkäitä! Eniten kiinnosti yövoide =).
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Ihanan pirteä uusi sarja! Yövoide kuulostaa mielenkiintoiselle,jos hoitavuudestaan huolimatta jättää mattapinnan.

    -AaHoo
    St.ja.ah@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Huulihoide kiinnostaa eniten. Seuraan blogiasi anonyyminä.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  20. Kiinnostava sarja. Minua kiinnostaisi kuorintanaamio. Tarvetta on. Seuraan anonyyminä. annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Kyllä se on kuorintanaamio,jolle olisi tarvetta,ja olisi kiva päästä kokeilemaan. Seurailen anonyyminä. arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Vaikuttaapa kivalta sarja. Valintana puhdistusvaahto. Kiva olisi päästä kokeilemaan toimisiko minun iholla. Anonyyminä seurailen Sofia chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  23. Puhdistusvaahtoa haluan kokeilla. Jotain sellaista juuri ihoni kaipaa. Anonyymiseurailija. Judith pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  24. Olen puhdistusvesien suurkuluttaja, joten se kai eniten kiinnostaa - tai sitten tuo kuorintanaamio....

    Seuraan GFC:n kautta ja s-postiosoite on: dzinni@europe.com

    VastaaPoista
  25. yövoide kuulosti miellyttävältä. pidän tuoksuista, joten olisi kiva nukahtaa hyvään tuoksuun. lisäksi se, että voide imeytyy hyvin, on yksi mukava piirre myös yövoiteessa.
    seuraan blogia bloggeri kautta eli kahdella arvalla mukana.
    buffy57200@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvonta on valitettavasti jo päättynyt (31.3.) ja tuotteet postitettu voittajille :( Ilmeisesti blogini ei ole päivittynyt ajallaan osalle lukijoista ja tänään kun laitoin asetukset kuntoon, tämä postaus on pompannut muiden mukana lukulistalle. Mutta onneksi arvontoja on tuloillaan lisää ja kaikkea muutakin kivaa :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!