Siitä saakka kun luonnonkosmetiikan luksussarja Patyka ponnahti ensi kertaa esille, olen seikkaillut verkkokaupoissa ihastelemassa sarjan tuotteita ja unelmoinut useammasta Patyka -tuotteesta arkeani ilahduttamaan. Kosmetiikan suursyöppönä en kuitenkaan voi hankkia kaikkea samantien, ellen halua kotiani vihkittävän kosmetiikan pallomereksi, jota se kieltämättä kaikkine kosmetiikkaa pursuavine kaappeineen alkaa jo hiljalleen muistuttaa. Toisaalta kotini on tällaiselle kosmetiikan nälkäiselle pala unelmaa, sillä purkkeja ja puteleita notkuvat hyllyt saavat minut välillä tuntemaan itseni pieneksi tytöksi karkkikaupassa. Kätköistä löytyy aina jotain, jolla piristää itseään, kun iho, mieli tai olo kaipaa kohennusta. Ja myös ilman sen erityisempää syytä!


Patyka on luonnonkosmetiikan luksumerkki, joka tulee Pariisista. Sarja huokuu ajatonta ranskalaista tyylikkyyttä ja hienostuneita yksityiskohtia. Tuotteet ovat ylellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä. Raaka-aineet kunnioittavat Reilun kaupan periaatteita ja sarja on sekä Ecosert- ja Cosmébio-sertifioitu. Pettämättömällä maulla varustettu Patyka sisältää laajan valikoiman tuotteita niin kasvoille kuin vartalolle. Ylellisyys välittyy pakkausten ulkoasun lisäksi myös tuotteiden tuoksuista, koostumuksista sekä pehmeistä sävyistä.


Vaikka olenkin himoinnut Patykan tuotteita jo pitkään, ovat tähänastiset kokemukseni sarjasta rajoittuneet pieniin testeripussukoihin, joita olen saanut Biodelly-tilauksieni mukana. Viime viikolla sain kuitenkin Biodellystä blogiani varten testattavakseni ihka ensimmäisen täysikokoisen Patyka-tuotteeni, jonka testailut aloitin jo samaisena iltana. Olinhan odottanut tutustumista Patykaan jo kuukausia! 

Patyka sisältää kaksi tuotelinjaa: Patyka Absolis soveltuu kaikenikäisille ja Patyka Biokaliftin -linja on suunnattu yli 25-vuotiaille. Testiin saamani Neroli Vartaloemulsio kuuluu Patyka Absolis -linjaan.


Patykan Neroli Vartaloemulsio lupaa iholle kosteutusta, pehmeyttä ja hienoisen tuoksun. Emulsion sisältämä Neroli kirkastaa ja parantaa ihon elastisuutta, laventeli rauhoittaa ihoärsytyksiä ja karitevoin sisältämät A-, E- ja F-vitamiinit pehmentävät ja ravitsevat kuivaa ihoa. 

Emulsiomaisesta koostumuksestaan huolimatta voide on yllättävän kosteuttavaa ja pehmeärakenteista. Se liukuu iholle sulavasti, mutta vaatii hieman hierontaa ennenkuin se imeytyy ihoon täydellisesti. Imeydyttyään Neroli Vartaloemulsio jättää ihon kimmoisaksi ja kosteutetuksi. Kirkkautta lupaava Neroli tekee myös ihosta näkyvästi kuulaamman. Vartaloemulsion tuoksu on kevyehkön yrttinen, mutta silti raikas ja Patykan tyylisesti hienostunut. Tuoksussa erottuu myös ripaus sitruksisuutta. 


Luonnonkosmetiikkaa suosivalle Patyka on sarja, jonka lumous välittyy vain kokeilemalla. En yhtään ihmettele, että sarjan pauloissa ovat myös monet tunnetut tähtöset, kuten Gwyneth Paltrow ja Lady Gaga. Patykan mielestä nainen on kaunis ja merkityksellinen joka päivä. Siksi Patyka ylistää naiseutta ja haluaa auttaa jokaista naista paljastamaan oman terveen ja hehkeän kauneutensa. Hetkeäkään epäröimättä lokeroin Patykan luonnonkosmetiikan aatelistoon, sillä se onnistuu välittämään ripauksen luksusta, hienostuneisuutta ja naisellista kauneutta jokaiselle käyttäjälleen.


Neroli Vartaloemulsiota on saatavilla riittoisassa 250ml koossa 37 eurolla. Tuotteen löytää Biodellyn verkkokaupasta täältä


Erikoiskampanja:


Biodellyllä on maaliskuun loppuun saakka meneillään huikeaakin huikeampi kampanja, jossa kahden Patyka-kasvotuotteen ostaja saa kaupan päälle Neroli Vartaloemulsion, jonka arvo on siis 37 euroa! Patykan ihania tuotteita pääsee tutkailemaan täällä

Itseäni houkuttelevat paljon kehuja kerännyt Piparminttu Puhdistusvaahto, puhdistava ja tasapainottava Hamamelis kasvovesi sekä Biokaliftin -linjan Silmänympärysvoide, johon olen pienen testeripussin perusteella ihastunut täysin. 

Onko teillä kokemuksia Patykasta? Mikä luonnonkosmetiikan sarja edustaa teille luksusta?




*Tuote saatu blogia varten testiin.

2 kommenttia:

  1. Tää vataloemulsio on ihana! Laitan vaan silloin, kun haluan jotain erityistä hemmottelua. ;) Itsellä on ollu testissä Piparminttu Puhdistusvaahto ja Ruusu Kasvovesi, niistä vielä tällä viikolla jossain vaiheessa blogissa juttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Patykan tuotteet houkuttelee yhä vain enemmän ja enemmän! :) Piparminttu Puhdistusvaahtoa on niin moni kehunut, että mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä mieltä olet siitä ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!