Kosmetiikkamaailma on kuin elämä: joukkoon mahtuu onnellisia, ilon ja innostuksen hetkiä, mutta kitkeriltä pettymyksiltä ei silti voi välttyä. Mutta jos ei kyseenalaista, kokeile ja etsi, moni kultakimpale voi jäädä löytämättä. Onneksi välillä tielle osuu myös tilaisuuksia, joita ei osaa odottaa.

No7 on Iso-Britanniassa vuonna 1935 syntynyt sarja, joka on nimetty yksinkertaisen tavoitteen mukaan: sarja haluaa, että jokainen No7 -tuotteita käyttävä näyttää kauniilta ja tuntee olonsa kauniiksi seitsemänä päivänä viikossa. Tuotteet ovat miljoonien ihmisten suosiossa ympäri maailmaa. Ne ovat edullisia, mutta toimivia, ja haluavat tarjota ihonhoitoon parhaan mahdollisen ratkaisun. 


No7 kuvailee kauneutta osuvasti: Kauniina olemisessa ei ole kyse siitä, että yrittäisimme muuttaa itseämme tai että tavoittelisimme saavuttamattomissa olevia kauneussihanteita. Kyse ei ole siitä, että yrittäisimme olla täydellisiä, vaan tavoitteena on ainoastaan sen "täydellisen itsemme" löytäminen. Ja tämän allekirjoittaisin milloin vain!

Sarja pyrkii yksinkertaiseen ja helppoon kauneudenhoitoon. Tuotteet on testattu riippumattomien ihotautilääkärien toimesta ja ne ovat hypoallergeenisia sekä dermatologisesti tutkittuja. Tuotteet lupaavat lempeyttä myös herkimmälle ihotyypille.


Sain mahdollisuuden testata sarjan kolmea tuotetta blogiani varten: kuivaöljyä, kosteusnaamiota sekä CC-voidetta. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta No7 -tuotteista, joten otin tuotteet ilolla testattavakseni. 

No7 Pampering Dry Oil Body Spray on vartalon kuivaöljy, joka sisältää muun muassa ihoa pehmentävää manteliöljyä sekä E-vitamiinia, jotka yhdessä ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Hienostunut vaniljan sävyinen ja valkoisten kukkien tuoksu piristää aisteja. Koostumusta kuvaillaan ylelliseksi ja iholle välittömästi imeytyväksi. Öljy lupaa jättää ihon vastustamattomaksi.

Pampering Dry Oil Body Spray tuoksuu minusta kevyeltä ja puhtaalta, vivahdus vaniljaan on hento. Yksinkertaisessa, kirkkaanvärisessä pullossa oleva vartaloöljy ei välttämättä vakuuta ulkoisesti, mutta sisältö saa lähestulkoon hyppimään onnesta: se luo mielikuvan ihoon kietoutuvasta silkistä ja saa ihon hämmästyttävän pehmeäksi kevyeen koostumukseensa nähden. Öljy imeytyy ihoon lupauksiensa mukaisesti muutamassa sekunnissa ja jättää jälkeensä luonnollisen pehmeän ihon, aivan kuin mitään ei olisi iholle suihkautettukaan. No7 Pampering Dry Oil Body Spray on kahdella sanalla kuvattuna uskomattoman ihana. Olen myyty! 200ml riittoisa pullo kustantaa ainoastaan 16,90 euroa.



No7 -sarjan Beautiful Skin Hydration Mask on jo ulkoiselta olemukseltaan houkutteleva tuote: Läpikuultavassa purkissa erottuu aaltoilevia persikan ja valkoisen sävyisiä "kermavaahtokerroksia", joten kyllä tätä levittää iholleen mielellään, kun sitä tekisi mieli syödäkin. Ihme ettei purkkiin ole painettu amerikkalaisia varten "ei syötäväksi" -varoitustekstiä. 

Makoisasta ulkokuoresta huolimatta pakkaus viestii minulle myös seesteisyyttä. Jo nimi lupailee kaunista ihoa, ja ihonhoidossa kaikki mikä lupaa kaunista, tuntuu tottakai mukavalta. Kaikkihan me haluamme olla kauniita? 




Beautiful Skin Hydration Mask -naamio on kehitetty erityisesti kuivan ja erittäin kuivan ihon tarpeisiin. Se auttaa ihoa toimimaan normaalin ihon tavoin ja tarjoaa iholle ravinteita, jotta se näyttäisi terveeltä, kirkkaalta ja hyvinvoivalta. Sanalla sanoen kauniilta.

Naamio lupaa iholle luksushoitoa ja hienovaraisen, pehmeän kosteutushoidon. Sulavaa kermavaahtomaista koostumusta levitetään iholle reilu kerros ja se hierotaan ihoon. Sitten rentoudutaan 3 minuuttia, jonka jälkeen naamio pyyhitään ja pestään pois. Halutessaan ihoaan voi helliä myös intensiivisemmällä kosteushoidolla, jolloin naamio jätetään iholle 10 minuutiksi.  


10 minuutin vaikutusajan jälkeen kermavaahtokerros on kutakuinkin sulanut iholle. Poispestäessä tuntuu siltä kuin paksu kreemikerros pyörisi iholla. Hellän pyyhkeellä taputtelun ja kuivaamisen jälkeen iho tuntuu kymmenen kertaa pehmeämmältä ja siloiselta. Kasvot näyttävät todella hyvältä, suoraan sanottuna säteileviltä. Hassua kyllä, No7 on edustanut minulle mielikuvissani tavallista markettisarjaa enkä ole siihen siksi ensi sijassa tutustunut. Nyt olen kuitenkin äärimmäisen iloinen, että blogini kautta sain mahdollisuuden testata näitä tuotteita - nämä timantit olisivat voineet jäädä kokematta kokonaan!

100ml purkista riittää moneen hemmottelukertaan. Beautiful Skin Hydration Mask -naamion suositushinta on 14,90 euroa. No7 -sarjan tuotteita löytää esimerkiksi Stockmannilta, Anttilasta, K-Citymarketista, Prismasta, Kicksistä, Kärkkäiseltä sekä Tuurin kyläkaupasta. Netistä tuotteita voi tilata esimerkiksi NetAnttilasta.

Kolmas testiin saamani tuote on sarjan CC-voide. Se on ollut minulla viimeiset viikot ahkerassa käytössä ja ansainnut paikan luottotuotteideni joukosta. Se tarjoilee iholleni juuri sopivassa suhteessa peittävyyttä ja kuulautta. Kuten moni blogini vakkarilukijoistani varmasti tietää, kannatan luonnollisesti hehkuvaa ja heleää ihoa. Tällä saan juuri sen, mitä CC-voiteelta haluankin. 


No7 Youthful CC-Cream kuvailee itseään monitoimituotteeksi, joka tekee ihosta kauniin tasaisen, mutta samalla myös hoitaa ihoa anti-aging-tehoaineilla. Voide peittää kevyesti ja lupaa jättää ihon kasteenraikkaaksi ja heleäksi. Sen se myös tekee. Youthful CC-Cream sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tasoittavat ihon sävyä ja epätasaista pigmentaatiota.  A- ja C-vitamiini edistävät ihon uusiutumista ja hyaluronihappo energisoi ja tehokosteuttaa ihoa. Yksi voiteen tehoaineista on No7 Protect & Perfect Intense -tuotteista tuttu kiinteyttävä tehoaineyhdistelmä, joka auttaa vähentämään ryppyjä ja juonteita. Hienoisten juonteiden luvataan vähenevän jo 4 viikossa. No7 Youthful CC-Cream sisältää suojakertoimen 15. Tuote on hypoallergeeninen, joten myös herkkäihoiset pääsevät nauttimaan tästä monitoimituotteesta. 40ml CC-voide kustantaa 14,90 euroa.

Jos minun pitäisi laittaa nämä kolme tuotetta paremmuusjärjestykseen, olisi se erittäin vaikeaa. Ensimmäistä kertaa pidän kaikista saamistani testituotteista yhtä paljon! Jokainen tuote on sellainen, jonka ostaisin uudelleen, ja varmasti ostankin. Pampering Dry Oil Body Spray tulee varmasti olemaan yksi kesän suosikkituotteistani. CC-voide on jo nyt lähes päivittäisessä käytössä. Kosteuttavan naamion säilyvyysaika on onneksi runsaat 24kk, joten voin hyödyntää tätä vielä ensi talvenakin. Tosin kesälläkin voi tulla kosteushoito tarpeeseen auringon paahtamalle iholle.



Kaiken kaikkiaan No7 yllätti enemmän kuin positiivisesti ja nimestään huolimatta tuotteet saavat paljon paremman arvosanan kuin nro 7. Ovathan nämä nyt jo miltei yhdeksikköjä ja se on kosmetiikkaa tuhansia purkkeja testanneelta jo aika hyvä arvosana, vai mitä?

Millaisia kokemuksia teillä on No7-sarjan tuotteista? Kuka on jo testannut samaisia purkkeja?

6 kommenttia:

  1. Löytyykö cc-voiteesta riittävän vaaleaa väriä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi! Kiitos kommentistasi :) Unohdinkin mainita, että tuo testiin saamani sävy on vaalein, eli Fair. Vaikka purkissa lukee Coverage light/medium, se tarkoittaa peittävyyttä (=Coverage). Tuo vaalein sävy sulautuu ainakin omaan vaaleaan ihonsävyyni ihan täydellisesti :) On kuin oma iho.

      Poista
  2. Oi että, olin unohtanut tuon naamion olemassaolon kokonaan! Jossain muussa blogissa sitä hehkutettiin vuosia sitten, ja himottelin jot tuolloin, mutta jotenkin ostaminen jäi...Nytpä pitää seuraavan kerran naamionmetsästyksessä testata tuota.

    Mites tuo cc-voide, onko kuinka kosteuttava? Kesäksi voisi siirtyä meikkivoiteesta nimittäin bb-tai cc-voiteeseen, mutta anti-age voi olla vähän turhan tujakkaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ella! Kiitos kommentistasi :) Tuo CC-voide kyllä kosteuttaa jonkin verran. Kesällä alle saattaa riittää pelkkä seerumi tai kevyt, kosteuttava emulsio. Aurinkosuojaa tuossa on tarpeeksi :) Tuo CC-voide ei ole missään nimessä tujuinta anti-agea, eli jos olet yli parikymppinen, varmasti voit kokeilla & käyttää huoletta! Anti-age-tuotteitakin on eri "vahvuisia" ja "tasoisia" :)

      Poista
  3. Toi CC-voide on ihan huippu! Kovassa käytössä täälläkin ja uusi purkki lähtee ostoon, kun tuo vanha loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Uusi purkki hankitaan täälläkin päässä, kun vanha loppuu ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!